Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

bende de aşırı kabızlık oldu tam 7 gün dışarı çıkamadım çıkamıyosunda zaten en sonunda libalax die bi lama var ondan aldım yaptım ama sonra zamanı gelince çıkabiliyorrsun dışarı ben duphalac ı şişeyi kafama dikip içiyodum artık mahvetmişti ama olay sanırım kabızlık değil bağırsakta bi reflex kaybı oluyo ama düzeliyo ne yerseniz yiyin geçmio zamanı var geçmesinin

Canım benim yarın test günümmmm.ÇOOOK heyecanlıyımmm.

Canım bendede aynı belirtiler oldu.2. GÜNDEN İTİBAREN KASIKLARIMDA BAZEN BATMA BAZEN AĞRI HİSSETTİM.7.günden sonrada rahimde kasılma ve sanki aşağıya doğru basınç hissettim.Ben bu halleri hep hayra yordum.Bakalım yarın görücezzz.

bu kısılerı yayınladıgın gıbı bu duayıda yayınlamanı ıstıyorum cunku ben bılmıyorum benımde 5 sene olmadı 2 kez tup bebek tedavısı gordum ama olmadı sonra dua ıle hamıle kaldım 3 arkadasımda o dua ıle hamıle kaldı darısı sız olmayanlara ınsallah kuranı kerımde meryem suresı gunde 1 kez ıstedıgı vakıt 41 gun okunuyo bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce baskası okuyo sıtresdende uzak durmanız gerekıyo ben ehlıyet kursuna gıtmısdım bu duayıda okumusdum hemen hamıle kaldım 2 çocugumdada yuzme kursuna gıttım o arada hamile kaldım sızede tevsıyem kendınıze bır ugrasbulun sıtresden uzak durun bu duayıda okuyun denemekde fayda var

naz nasılsın varmı hissettğin birşeyler...
benim bugün 9.günüm ve haftaya cumartesi test günüm.neden 15 gün sonra test anlamadım ama ben 12 günü hayırlısıyla göreyim yapacam testimi

zaman zaman sancılarım var,psikolojik mi bilmiyorum..
bide ben ilacı vaginadan yapıyorum ve 2-3 gündür acayip bir yumşaklık var vaginada..
göğüslerimin acısı bazen çok,bazen az ama progestan dan oda...
benim bundan önceki denemelerimde hep adet günümden önce adet oldum o yüzden ayın 6 sına kadar adet olmazsam asıl belirti o benim için....

Merhaba Naz nasılsın bugün bebişlerin ne durumda Şeniz
ırem hamileymiş okudun mu :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…