Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

arkadaşlar sonuç negatif 3.cü tüp tede olmadı :1no2: 3.cü tüpbebeğe başlamam kolay olmadı 2 sene sonra 3.cü tüpe morel ve cesaret toplayarak başlamıştım :uhm:

neden olmuyor bilmiyorum herşey takdir ama ben anne olmadanmı ölücemmafoldumben

ben çok sık giremiyorum arkadaşlar internet yok.dün opu yapıldı.17 yumurta toplandı hakan bey yaptı işlemi.işlem rahattı hiç bir pronblem olmadı ama 40 dk sürmüş hepsini toplamışlar.sabah aradılar sadece 3 tane dölenmiş onlarda transfer edilecek olanlar.biraz moralim bozuldu dondurulmaya kalmadı.

Canım benim lütfen kendini harab etme.Daha zamanı var demekki.Sen bu kadar gönülden isterken Rabbim inşallah sanada bu duyguyu yaşatacaktır.Yeter ki ümidini yitirme.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Olsun canım,varsın olmasın dondurulmuşun.Sen ümitli ol,güzel düşün vede en önemlisi rahat ol.Dualarım seninle ve buradaki butün arkadaşlarla.......

ıyıdır canım ne olsun beklemedeyız
pekı sabunlandınmı canım
bu arada benım 5.gun hala hıc bı belirti yok

ıyıdır canım ne olsun beklemedeyız
pekı sabunlandınmı canım
bu arada benım 5.gun hala hıc bı belirti yok

Evet sabunlandım ama hep ayakta duş aldım.Sakın belirti arama canım,rahat olmaya çalış.Dondurulmuşlara güveniyorum ben.Çünkü rahim dinllenmiş oluyor.Transferde kolay geçtiyse çok büyük bir ihtimal pozitif sonucu alırsın inşallah.Ben inanıyorum senden çoook güzel haberler alacağızzz......

saol canım evet transferım çok ıyı gectı çok ıyı kalıtelerdeydı 2 embrıyo transfer edildi
ALLAHIM IHSALLAH BANADA NASIP EDER

merhaba arkadaşlar,
dün transferim oldu. bekleme sürecine bende katıldım.
iki tane embriyo transfer edildi. bu arada transfer sonrası yapılması gereken şeyler nelerdir?
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kendimi fazla yormamaya çalışıyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
hepimizin gönlüne geöre versin..

merhaba canım transferın hayırlı olsun ıhsallah olumlu sonuclar olursun
ben pek bırsey yapmadım sadece evde hiç iş yapmadım agır kaldırmadım kabız olmamaya gayret ettım proteınlı besınler yedim ananas suyu ve bol bol kıvı yedım okadar

yarın benim bekleyişimin son günü canım benim sana vereceğim en güzel tavsiyem belirti fazla arama stres yapma ben dün kan testim gelmeden idrar testi yaptım kendimi harap ettim böyle bi hata yapma derim canım hayırlısı olsun bitanem hayırlı sonuçlar vermen dileğimle ağır kaldırma o kadar bide stres çok önemli bence

hayırlısı olsun canım. hiç moralini bozma..
benim arkadaşım tüp bebek yaptırdı. üç embriyo transfer edildi. onlarında ikisi 2. kalite üçüncüsü ise çok iyi kalitede değildi..
veee ikizlerine hamile şu anda..
seninle pek alakası yok ama hepimize moral olsun diye yazdım..
Rabbim ol değince oluyor...

soğol canım..
inşallah güzel haberlerini alırız..
hemen yaz merakta bırakma sakın..
dualarım seninle..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağolun arkadaşlar..
iyiki varsınız..
ananas suyu şu hazır %100 doğal meyve sularından değilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…