Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Oooooo bak 5 gün geçmiş bile belirtiler kişiden kişiye değişiyor kendini dinleme lütfen çık gez biraz içine oksijeni çek, çiçek kokularını çimenlerin kokusunu çek içine tazeliği hisset içinde küçük bebişlerinde çook taze onlarla güzel vakit geçir olmaz mı Naz nedersin?

kizlar merhabalar transferden once tatile ciktim ve bugun geldim yarion buyuk gunn transferim var saat 11 de bakalim kac yumurtam cozulcekk bana duaaaaaaaaa edinnn yarin pc de olmayacagim bakalim allah yolumuzu acik etsin

arkadasim simdi okudum ama uzulmemek elde degil ama unuma herseyde bir hayir vardirrr ins birdahaki yilmak yok pes etmek yok bebeklerimizi alana kadar

naz canim nasilsin bauarada yazilari okudumda belirti olacak diye bir sey yok herkesinki farkli dua et bol ins olacak canim bak goreceksinnnn ins tabi rabbimin izniyle

merhaba canım transferın hayırlı olsun ıhsallah
nebılıyım canımya herkes belırtı oldu dıyor benımde kafam karıstı
bu arada irem hamıle

Hayırlısı olsun Sabriya inşallah hayırlı haber vereceksin bize
ırem hamile :) darısı başımıza

arkadaşlar ben acıbademde yaptırdım yarın kan testım var cok heycanlıyım ıdrarda sılık de olsa ikinci cızgı var herkese allah dıledıgını versın ii gcler

tebrık ederim canım hamılesın
darısı basımıza ıhsallahzemuszemus

bu topikte her hamile haberi aldığımda inanın kendim gibi mutlu oluyorum ama aksi olduğunda da hem umudum kendim için kırılıyor hem de sonucu negatif olan arkadaşa çok üzülüyorum ben de şimdiye kadar hiç pozitif haber almadım 3 negatif aşılamam var ama tüp bebek işi çok başka zahmetli bi iş adet olunca tedavim başlayacak ama çok korkuyorum :1hug: senin için çok üzüldüm arkadaşım acını yürekten paylaşıyorum ama yine bu topikte bi arkadaşın sözünden çok etkilendim arkadaş aynen şunları demiş ya tüp bebek tedavisi şansımız olmasaydı iyi ki böyle bi tedavi var evet mkasraflı ve yıpratıcı ama en azından şans var fical tedavin nerede oldu genetik bu işlerde yeniyim ama genetik araştırma yapan iyi merkezler mevcut canım sen de biliyorsun . sana Rabbimden sabır diliyorum pes etmek yok en kısa sürede bebişine hayırlısıyla kavuşmanı temennni ediyorum unutma sansın devam ediyo

hamile arkadaşlar tebrik ederim çok sevindim bizi unutmayın nolur dualarınıza ihtiyacımız var sağlıklı gebelikler inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…