Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kızlar bugün aradılar hastaneden 4 tane olgun yumurta çıkmış 3 ü döllenmiş yani döllenme nekadar oranla devam ediyor embriyo haline geliyor nasıl durum ya yorumlarınızı bekliyorum

selam nekadar güzel herkez sonuç bekliyor hayırlısı olsun hepiniz için. Ben bugün ilk Lucrini yaptım. bayrağı sizden devralmak dileğiyle...

iyi geceler Rabbim isteyen dileyen herkeze hayırlı evlat nasip etsin benimde bu gün yumurta toplama işlemim gerçekleşti yarın arayıp bilgi vercekler inşl. hayırlı haber verirler.birbibirimize dua edelim herşey gönlünüzce olsun.

zero55 , gorken, isirin 40 arkdaslar ıhsallah hayırlı haberler verırsınız bıze hakkınızda hayırlısı olsun

sabriyacım bencede sen hamilesin..inşallah sonucun sağlıklı bir şekilde katlayarak artar.. sen herkese destek oldun inşallah rabbim seninde güzel gönlüne göre verecek..
bu arada benimde transfer günüm belli oldu..CUMARTESı BENDE TRANSFERE GıDıYORUM KIZLARRRRRRR...:))))) öyle mutluyumki eğer bugün rahim kalınlığında bir gelişme olmamış olsaydı iptal olucaktı transferim ama çok şükürki rahim kalınlığım 9mm olmuş..darısı diğer arkadaşların başına olsun inşallah..

yarencım hakkında hayırlısı olsun canım ıhsallahhh sende hayırlı haberler alıcaksın canım dualarım sızınlee

canimm sagolasin ben sizlere dularimi esirgemedim sizlerde oylee ins sendende olumlu haber alacagimmmm rabbim yaninda olsun transferinde cok rahat ol ve ben hep sunu soyledim ya celil etme zelil gonder delil unutma bunu hep oku arkasinda da 7 kere duami ettikten sonra ya vahab

tamam canım unutmuycam.. çok sağol..opuyorumnanaktan

kızlar bugün benim 8.günüm.dün gece rüyamda idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı.sabah o hevesle yaptım test.ikinci çizgi pempe olarak çıktı.öyle ışığa tutarakta değil pembe olarak çıkmış.ilaçlardan mı ki?

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi canim insssssssssss insssssss hamissin bence ozaman bosuna cikmazzzzzzzzzzzzzzzzz allahim sen nekadar buyuksunnnnn:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…