Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kızlar çok heecanlandım hiç ummuyordum.çıkmaz daha diyordum.ama çıktı.çatlatma iğnesi olalı 14 gün olmuş.onun etkisi değildir değilmi?açık pembe görünüyor bariz olarak.

hadi bakalım hayırlısı canım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böyle çooook mutlu oluyorum hemde çoooook heyecanlanıyorum..
Rabbim herkese banada nasip etsinn innnşallaaaahhhhhh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

canim darisiiiiiiiii basinaaa tabiki allah bizlere de hayirliii hamilelik versin ins benimde degerim yukselirrrrrrrrr

canim darisiiiiiiiii basinaaa tabiki allah bizlere de hayirliii hamilelik versin ins benimde degerim yukselirrrrrrrrr

inşallahh arkadaşım hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz..
ve sonunda da tatlımı tatlı hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım dış gebeliği nerden çıkardın.senin değerin çok güzel.strese sokma boşuna kendini.bak o kanamalar oluyormuş.bebek sana tutunduğu için içerisi kanıyor.hem sende kan yok.

haklısın canım ama ne bılıyım korktum ıhsallah kotu bırsey degıldır sabah kan testım var ıhsallah guzen bı sonuc alırım

evet nazcım yaptım.ilk idrarla değil ama.akşam rüyamda testşm pozitif çıkıyordu gaza geldim yaptım.ikinci çizgiyi gördüm açık pembe olarak.umarım ilaçtan falan değildir.çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu.

evet canım hıc bellı bıle olmuyordu ılk yaptıgımda okadar sılıktıkı
ama cuma gunu yaptıgımda cok koyuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…