Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kıslar ıhslalah oyledır dıs gebelıktede oluyormus galıba boyle korktumm

yok yere kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma canım..
çok kafana takıcak gibi olursan testini tekrarla ve sonucu çıkınca dokktorunla konuş derim ben..
bu arada kendini yorma bol bol dinlen arkadaşım..
içini de ferah tutmaya çalış.. dualarım seninle canımmm..

sarımelek eminim hamilesindir canım.. çünkü benimde ilk denememde 8. gün idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ve hamileydim.. ikinci denememde 8. ve 10. günlerde idrar testimde silik bile çıkmamıştı.. yani ilaçlardan falan değil bence hamilesin canım %90 diyorum ben:))

kıslarr dun gece camasırıma kahverengı leke gelmıs suan yok ama bırsey kotu bırsey degıldır dimi

canım merak etme bendede olmuştu biliyosun onu tutunma kanaması diyolar bende 3 4 gün sürmüştü doktor bana bi iğne ismi söylemişti yağlı bir iğne daha sonra durmuştu merak etme dinlen canım sakın iş yapma ama korkulcak bişey yok bitanemopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinize merhba. hamile arkadaşlar hepinizi yürekten kutlarım allah tamamına erdirsin inşallah. kaç gündür forumu okuyorum ama çok şiddetli ağrılarım olduğu için sizin de moralinizi bozmamak adına birşey yazmadım.benim tahlil günüm de 11 ağustos SABRıYACIM. BENı DE YAZABıLıRSıN.transferim almanda oldu. 3. tüp denemem.
kaç gündür ağlamaktan gözlerim şişti. test falan yapmadım ama çok sancım oldu. bugün de belim bayağı ağrıyor.Allahım hepimizi sabredenlerden eylesin inşallah. Sabırla dua edelim vakit saat gelince herşey olur.
Hepinizi öpüyorum.

merhaba canım tsk ederimm saolasın
canım uzme kendını benımde cok bel agrım oluyor herkesın belirtilerı farklı oluyor ohsallah sende hayırlı haberler verıceksın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…