Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

nazcım çok teşekkür ederim. sen tahlilie ilk gittiğinde duaya ihtiyacın olduğu yazılıydı.Allahım naz ı da sevindir demiştim sana ayrıca çok sevindim zaten. Tabii ki bu başlığı açıp hepimize moral destek oluşturmayı sağlayan sabriya arkadaşımıza da çok teşekkür ediyorum. sabriyacım senin adının yanında hamiş yazısını görünce kesinlikle Allahım arkadaşımız herkese yardımcı olmaya çalışıyor.Burada belki de önce o hakediyordu diye düşündüm. şükürler olsun.hepinizi çok seviyorum aynı ruh halini paylaşan yaşayan kişiler olduğunu farketmek bile çok rahatlatıyor insanı.benim de içim içime sığmıyor sanki artık yarın tahlil günü.Allahım sonuç ne olursa olsun altından hayırlısıyla kalkmayı nasip etsin hepimize.

canim cok sagoll inan gozlerim doldu yazini okurken inan burda her arkadasimizin ismini yazarken ins diyerek yazdim ama rabbim elinde hersey gonul isterki herkez mucizesine kavussun ayrica yarin test gununmus ins sevinc gozyaslarina bogulursunnn dularimin sizinle birde benim su carsamba gunku testim guzel ciksa dahada rahatlicamm

inşl. Rabbim herkezin gönlündekini kucağına versin nazcım inşl.hamilesindir darısı bizkerin başına bu gün transfer günüm belli olacak bizin için hayırlı olur inşl.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

valla bu erken yapanlar kanıma giriyo bugün 7.gün bendemi bi test yapsam diye düşünüyorum ama sonuçdan korkuyorum allahım allahım ne zor sabır sabır ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…