Çok çabalamışsınız, pes etmemişsiniz yorgunluğunuz normal.Anlatmaya bile mecalim kalmadı sanırım onun için hep kısa keseyim diyorum bir bütün olmayınca yazdıklarım anlamsızlaşıyor
Uyusam 10 gün çıkmam yataktan
Çok çabalamışsınız, pes etmemişsiniz yorgunluğunuz normal.
Sizin biraz huzura ihtiyacınız var, keşke çocuk işine girmeseydiniz diyeceğim ama Allah iki tane melek göndermiş size, inşallah kaderleri güzel olur.
Biraz dinlenin, düşünmeyin, kırılmayın, yapılan hiçbir şeyi, söylenen hiçbir sözü duymayın.
Sadece bir süre yapın bunu, en azından biraz kafanız dinlensin, belki fiziksel olarak dinlenmeniz zor ama.
Sabredin, her gecenin bir sabahı vardır.
Kimsenin kimseye bir faydası yok şu hayatta.Keşke sustuğumda yada karşısına oturup anlattığımda anlayabilecek bir adam olsa karşımda...
Biliyorum anlamıyor asla anlamayacak hep anladığını iddia edip çok alakasız konulara çevirecek ve çözmek mümkün olmayacak...
Kimsenin kimseye bir faydası yok şu hayatta.
İnsan önce Allah'a, sonra sığınacak ikinci bir limana ihtiyaç duyuyor.
Anlamıyorsa anlatmayın, boş verin.
Bastırın duygularınızı, benim sevilmeye ihtiyacım yok deyin.
Sevgi ve anlayış aradıkça daha da güçsüzleşiyoruz galiba.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz.Bu şekilde bir evlilik yürütmek çok zorr ama imkansız değildir herhalde
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsunuz.
Allah'ın sevmediği tek helal boşanmak, bu yüzden boşanma önerisi çok ağır bir sorumluluk bana göre.
Olmuyorsa olmuyordur, en doğru kararı yine siz verebilirsiniz.
Ama ne olursa olsun biraz dinlenin.
Ailenizden veya esinizin ailesinden destek olacak kimse yokmu ?
Yada bir yardimci tutma imkaniniz ?
En azindan biraz dinlenmis olurdunuz.
Bir haftasonu kendinize ayirsaniz aileniz evde cocuklarla ilgilense ?Şu an ailemi yanındayım izinde
Çocuklarım kreşe gidiyorlar ben işe
Her şekilde beden ruh zihin kalp tüm yorgunluklar benim
Bir haftasonu kendinize ayirsaniz aileniz evde cocuklarla ilgilense ?
Tek kendi basiniza yapacaginiz seyler, mesela kuaforde bakim, mis gibi sahil havasi, pastane...
Biraz kendinize zaman ayirmaniz hem sizin hem cocuklarinizin yararina olur.Neden bilmem bu soru gözlerimin dolmasına sebep oldu bana yük olan çocuklarım değil ki yine de belki iyi olurdu ama doğumdan sonra aylarca hastanede yattım bikaç tane operasyon geçirdim ve çocuklarıma altı ay kadar annem yalnız baktı çok yoruldu
Şimdi utanırım sen bak kafa dinleyeyim demeye
Hic modasi gecmiyor acilan konulari elestirmenin.Son gunlerde boyle konular moda oldu..
Yazilarin sonu yok neden niye sebeb yok..
Yazacagina agla ozaman.
Biraz kendinize zaman ayirmaniz hem sizin hem cocuklarinizin yararina olur.
Zihin daha berrak olunca cocuklarinizlada daha guzel ilgilenirsiniz.
Anneniz eminim anlayacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?