Selamlar... yeni bakabildim simdi gordum mesajini... nasilsin, nasil gidiyor hamileligin :) cok sukur dogum iyi gecti ama sezeryan oldugum icin ameliyat yerimde ilk hafta cok agri oldu, buna bide sirt agrisi eklendi. Minoset ictim hep. Ozellikle o ilk 2 gun en zoruydu. Bide taktiklari sonda tahris etti onunda agrisini cektim. Sukur gecti, gitti hepsi ve bebegim bugun 40 gunluk oldu bile :) 1 ayda 1 kiloda almis sagligi iyi durumda. Insaallah sende guzel bir sekilde atlatirsin dogumu ve bebegini kucagina alirsin..
nerde yaptirmistin
Fiyati ne kadardi ?
anadolu hastanesi icin tam yorumun nedir
Dogumu nerede yap,aya karar verdin ?
Ben esenler.medipolde yaptirdim cokta memnun kaldim 135 tl cs de verdiler resimde doktor muyeneside ucretsizMerhaba ben de detaylı ultrason yaptırıcam ama medilife ta perinatolog 375 Tl çok geldi bana fiyat daha uygun fiyatlı bir hastane var mı bildiğiniz acaba ya da siz nerde yaptırdınız?
Amin kuzum insallahSelamlar... yeni bakabildim simdi gordum mesajini... nasilsin, nasil gidiyor hamileligin :) cok sukur dogum iyi gecti ama sezeryan oldugum icin ameliyat yerimde ilk hafta cok agri oldu, buna bide sirt agrisi eklendi. Minoset ictim hep. Ozellikle o ilk 2 gun en zoruydu. Bide taktiklari sonda tahris etti onunda agrisini cektim. Sukur gecti, gitti hepsi ve bebegim bugun 40 gunluk oldu bile :) 1 ayda 1 kiloda almis sagligi iyi durumda. Insaallah sende guzel bir sekilde atlatirsin dogumu ve bebegini kucagina alirsin..
Ben esenler.medipolde yaptirdim cokta memnun kaldim 135 tl cs de verdiler resimde doktor muyeneside ucretsiz
bi arıyım o zaman medipolü ben de çok teşekkür ederim
Radyolojiden bakilyorlar ilknur hanim doktor olarakta hazel cagin hanimi tavsiye ederim rica ederim cok memnun kalacaksiniz emin olunbi arıyım o zaman medipolü ben de çok teşekkür ederim
Medipol.esenler arastirma.hastanesini ariycaksin medipol megayi degil ikiside esenlerde mega pahaliŞimdi aradım ama sgk ile 460 tl fiyat verdiler
Kuzummm bende doktor arıyorum. Seçil hanım nasıl. Ayrıca doğum ücreti konusunda net bir ücret alamadım demişsin hiç mi fiyat söylemiyorlar ya da ne kadarBen de seçil hanımın hastasıyım. Doktor gayet iyi ancak hastane gereksiz pahalı. 26+2 haftalığım. Doğum ücreti konusunda henüz net bi rakam alamadım. Doğuma doktorum girdiğinde de ayrıca ücret ödemek zorundayım. Mantıken o kadar parayı hastaneye vericeğime bebeğime harcarım diye düşünüyorum.
Kuzummm bende doktor arıyorum. Seçil hanım nasıl. Ayrıca doğum ücreti konusunda net bir ücret alamadım demişsin hiç mi fiyat söylemiyorlar ya da ne kadar
hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun suan ?Seçil hanım dediğim gibi iyi bi doktor ama hastane politikaları gereği kendimi biraz aptal yerine konmuş hissediyorum:)
hangi hastaneye hangi doktora gidiyosun suan ?
Valla arkadaşım bende bu forumda yazanlara göre Onur Beye gittim. Dedim ki ilk sefer, tanımıyor diye böyle soğuk herhalde dedim. Bana şeker testi yapmadan şeker ilacı verince tepem attı. Ben Avcılar Hospital'e Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Çok içten ve sabırlı biri gerçekten
Benim arkadaşım Faruk bey değil aynı hastanede başka bir doktorun hastası olmasına rağmen, Doğumun olduğu gün kendi doktoru olmadığı için normal doğumunu Faruk bey yaptırmış.Mrbalar . Faruk bey normal dogumu destekliyor mu uaptiriuor mu . Normal dogum icin Son anda dr ve hastane degistirebilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?