Avcılar Hospital ve Medicana Avcılarda Doğum Yapanlar

Dogum hakkinda konustun mu canim?

evet konuştum :) baştan beri normal diyordum, hala korkmama rağmen yine sordu normal doğum istiyordun değil mi diye bende evet dedim... 8 temmuz da gelmemi ve çatı muaynesini o zaman yapacağını söyledi... bugün hastanenin odalarını tekrar gezdim... doğum sonrası hemen toparlanmak istediğim için bi cesaret normal doğum yapacağım galiba... :S

tabiki moral bozucu ama banada boyunu uzun soyledi onur ugras hanim o haftada mumkun degil o cm e ulasmadi dedi ..
Video cekimi oldugu icin hersey.net ve kanitli
Allah gonlune gore versin de.bana.onur eksik gleiyor basma.kalip
Herkese hersyi ayni soyluyor
Kac kisini n hastaligini biwlmwyip bebegin olumene neden.olmus
Allahim korusun tabiki
Odalari nasil buldun ?
Fiyati nenkadar

Biri bastan popoya digeri bastan topuga boyunu soylemistir o kadar fark olmasi imkansiz
yo videoyuda uzledim cnm

1000 tl normal doğum, 1400 sezeryan... odaları iyi... ultrasonlarında sorun var kesin Anadolu hastanesinin.... bende her ikisinin videosunda gördüm... bugüne kadar medicana şaşmadı çünkü onur beye muayne olurken iki kere eski doktoruma gitmiştim...

Valla arkadaşım bende bu forumda yazanlara göre Onur Beye gittim. Dedim ki ilk sefer, tanımıyor diye böyle soğuk herhalde dedim. Bana şeker testi yapmadan şeker ilacı verince tepem attı. Ben Avcılar Hospital'e Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Çok içten ve sabırlı biri gerçekten

cidden kızlar ben 4 doktora gittim beğenmeyip... bıktım... ilgilenmedikleri zaman eşimle sinir oluyorduk... neyse derken simdi 36 haftadayım az kaldı hayırlısıyla bitsin doğum olayı... Allah hepimize yardım etsin...

icine sinen bir doktor bulmana sevindim
Bende ugras hanimi begendim bir aksilik olmaz.ise ona gidecegim
Onur beyin ezber laflari herkese ayni cumleleri

son kararin onur beymi

icine sinen bir doktor bulmana sevindim
Bende ugras hanimi begendim bir aksilik olmaz.ise ona gidecegim
Onur beyin ezber laflari herkese ayni cumleleri

son kararin onur beymi

Evet, Onur beyde kararliyim. 4 farkli doktora gittim, sorunsuz bir hamilelik gecirdim mide bulantim, sislik, agrim sizim olmadi sukur. Diger gittigim doktorlarla onur bey paralel seyler soyluyor, basma kalip cumleler kurdugu dogru. Ama su var ugras hanimi kotulemek icin gercekten soylemiyorum ben ordayken 5 aylik bir hamile bayana daha benzer seyi soyledi cocugun zayif nasil annesin beslenmiyor musun demis kadin annesiyle birlikte aglamakli dertlesti. Sonucta ozel hastaneler ticaret merkezi, biraz sezeryana yonlendirme egilimi var hepsinde... bence iki u doktora gitmeden karar vermeyin

Sirf o cati muanesi ve dogum sirasindaki acilma muayneleri yuzunden normal dogum istemiyorum yada normal doguran arkadaslarim cok abartiyor bilemiyorum.

Insan ilgi alaka bekliyor tabi ama ben memorial hizmet hastanesinede gittim muayene ucreti medicanin 2,5 kati doktor sizinle 40dk ilgileniyor ama bana demisti ki sende kist var laporoskobik ameliyat edelim dedi onur beye gittim kist falan yok dedi bir ay sonra hamile kaldim.
Ay ne bileyim kizlar ya su aralar ozel saglik sigortasi yaptirmadigima o kadar pismanim ki keske sigortam olsaydi adam akilli bi hastanede dogum yapardim simdiden dogumun stresine girdim.

Medicanada dogum yapan arkadasimda hem doktorundan hem hastaneden hemde hemsirelerden cok memnun kalmis. Oyle dedikleri gibi cocuk pislikten enfeksyion falanda kapmadi sariligi sinirdaymis doktor dikkat et bol bol emzir demis. Bende medicanada dogurucam onur bey onumuzdeki hafta yok eger sancim suyum gelip acale etmezee bizim bebek, doguma onur bey girer.

seninde zamanın az kalmış... heyecanımız dorukta... inşallah sorunsuz bir doğum yaşarız... bebeğimizi kucağımıza alırız sağlıkla...

Ben ugras hanimada onur beyede gittim
Hepsinde sanirim kotu yanlar var
Ama onur bey ezber bozan tarzinda basma kalip
Hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Ben ugras hanimada onur beyede gittim
Hepsinde sanirim kotu yanlar var
Ama onur bey ezber bozan tarzinda basma kalip
Hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin insallah

amin inşallah... ne zormuş gebelik döneminde hastane ve doktorlarla uğraşmak.... :) doğum fiyatları v.s her hastane ayrı bir sey söylüyor... hepsi başka başka işte...

amin inşallah... ne zormuş gebelik döneminde hastane ve doktorlarla uğraşmak.... :) doğum fiyatları v.s her hastane ayrı bir sey söylüyor... hepsi başka başka işte...
Evet hepsi birbirinden farkli
Sorunsuzca bir dogursak.
Hamileligin keyfini suremiyir insan

nerde yaptirmistin
Fiyati ne kadardi ?

Tesekkur ederim mesajin icin... evet bende temmuzun 20 sinden sonra dogumu bekliyor olacagim :) yarin Anadolu hastanesi Avcilar ' gidecegim nasil bakalim :) normal dogum mu yapacaksin ?
anadolu hastanesi icin tam yorumun nedir
Dogumu nerede yap,aya karar verdin ?

canım merhaba senle aynı dertten bende müzdaribim bizde esenyurda yeni taşındık geçen hafta yeni hayat tıp merkezine gittik sevim hanıma dr begendim ama tıp merkezi hoşumuza gitmedi bu hafta bende anadolu hastanesi dr uğraş hanımdan randevu aldım sen gittin mi hastane nasıl dr nasıl bilgi verirmisin bana memnun kaldın mı

anadolu hastanesini giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi

selamlar, evet bende Anadolu hastanesine gittim fakat uğraş hanımdan memnun kalmadım, simdi tekrar Avcılar medicana daki Onur Başeğmez 'e gidiyorum.
neden memnun kalmadın hastane mi kötü dr mu canım.peki gittiğin hastane doğum fiyatları nedir.evt çok yakın rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizi tüm gebeleri.benimki erkek seninki nedir ve normal doğum mu olacak günü bellimi

Anadolu hastanesindeki doktor ugras hanim bebegin kilosunu ve boyunu eksik soyleyip, bebekte gelisim eksikligi var gibi olumsuz seyler soyledi... oysa 15 gun once onur beye gittigimde yolundaydi hersey... ugras hanima gittikten bir gun sonra yine medicanadaki onur beye gittim kilosu ve boyunu farkli soyledi yani olmasi gerektigi gibiydi... normal dogum 1000 tl , sezeryan 1500, arti epidural 350 tl dediler. Kizim olacak benim :) bugun cati muayenem yapildi catim dar oldugundan sezeryana karar verdi doktor ki o ana kadar hep normal diyordu. 15 temmuz carsamba gerceklesecek sezeryan.

hakkında hayırlısı inş sağ salim kurtulursun 15 temmuz benim de doğum ginim bende çok isterdim o gün gelsin henüz benim doğum şeklim belli değil çatım ne dar ne genişmiş o an karar verilecek bende tuhaf duygulardayım allah kurtarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…