Dogum hakkinda konustun mu canim?
tabiki moral bozucu ama banada boyunu uzun soyledi onur ugras hanim o haftada mumkun degil o cm e ulasmadi dedi ..Selamlar, ben 23 HAziran salı günü uğraş hanıma ilk kez gitmiştim size de burdan yazdım anlattıklarını 36 haftamdayım ama 34 haftalık gözüküyor bebeğin, kilosu 2,200 ve boyu 40 cm, suyunda sınırda dedi. oysa hamileliğim normal gidiyordu iki hafta önce onur bey sorun olmadığını söylemişti ve bugün Onur beye tekrar gittim kilosu 2,800 ve boyu 50 cm dedi suyuda normal seviyede diye belirtti ve rahatladım bu sefer iyide ilgilendi fazla hastası ve ameliyatı yoktu. Uğraş hanım moralimi bozdu benim... 2 gün önce 2200 dedi uğraş hn ve bugün onur bey kendi doktorum 2800 diyor.
yo videoyuda uzledim cnmBiri bastan popoya digeri bastan topuga boyunu soylemistir o kadar fark olmasi imkansiz
Medikana icin cok pis hastane diye cok kisisden duydum bebegi m enfeksiyonbiyiki kapmadi diyen .... dun onur beye gittim.acaip ilgisiz sorularima kesin net kisa ve gecistirici cumleer bu 3 uncu gidisim yada 4 hadi ilk baslarda tanimiuor dedim ama ! Sana kusa bir sey anlatayim sirdugim soru : rahim agzi yetmezligine bakarmisinizl
Ona ikili testte bakiyorlar ....
Ikili testi sizin hastanede yaptirdim radyolog dediki bunu biz bilemeyoz doktorunuza sorun
Ben bakamiyorum ikili testte bakiyorlar
Yaaaaaa varyaaaaaaa
Bir suru hamile.kisi ile gorusuyorum cogunun doktoru her ultrosonda soyluyor
Benim merak ettigim sen.cok memnun oldugun icin gittim ama bir turlu olamadim bendemi bir hata var diye dusunmeye basladim acikcasi
icine sinen bir doktor bulmana sevindimValla arkadaşım bende bu forumda yazanlara göre Onur Beye gittim. Dedim ki ilk sefer, tanımıyor diye böyle soğuk herhalde dedim. Bana şeker testi yapmadan şeker ilacı verince tepem attı. Ben Avcılar Hospital'e Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Çok içten ve sabırlı biri gerçekten
son kararin onur beymicidden kızlar ben 4 doktora gittim beğenmeyip... bıktım... ilgilenmedikleri zaman eşimle sinir oluyorduk... neyse derken simdi 36 haftadayım az kaldı hayırlısıyla bitsin doğum olayı... Allah hepimize yardım etsin...
icine sinen bir doktor bulmana sevindim
Bende ugras hanimi begendim bir aksilik olmaz.ise ona gidecegim
Onur beyin ezber laflari herkese ayni cumleleri
son kararin onur beymi
evet konuştum :) baştan beri normal diyordum, hala korkmama rağmen yine sordu normal doğum istiyordun değil mi diye bende evet dedim... 8 temmuz da gelmemi ve çatı muaynesini o zaman yapacağını söyledi... bugün hastanenin odalarını tekrar gezdim... doğum sonrası hemen toparlanmak istediğim için bi cesaret normal doğum yapacağım galiba... :S
Sirf o cati muanesi ve dogum sirasindaki acilma muayneleri yuzunden normal dogum istemiyorum yada normal doguran arkadaslarim cok abartiyor bilemiyorum.
Insan ilgi alaka bekliyor tabi ama ben memorial hizmet hastanesinede gittim muayene ucreti medicanin 2,5 kati doktor sizinle 40dk ilgileniyor ama bana demisti ki sende kist var laporoskobik ameliyat edelim dedi onur beye gittim kist falan yok dedi bir ay sonra hamile kaldim.
Ay ne bileyim kizlar ya su aralar ozel saglik sigortasi yaptirmadigima o kadar pismanim ki keske sigortam olsaydi adam akilli bi hastanede dogum yapardim simdiden dogumun stresine girdim.
Medicanada dogum yapan arkadasimda hem doktorundan hem hastaneden hemde hemsirelerden cok memnun kalmis. Oyle dedikleri gibi cocuk pislikten enfeksyion falanda kapmadi sariligi sinirdaymis doktor dikkat et bol bol emzir demis. Bende medicanada dogurucam onur bey onumuzdeki hafta yok eger sancim suyum gelip acale etmezee bizim bebek, doguma onur bey girer.
Ben ugras hanimada onur beyede gittimEvet, Onur beyde kararliyim. 4 farkli doktora gittim, sorunsuz bir hamilelik gecirdim mide bulantim, sislik, agrim sizim olmadi sukur. Diger gittigim doktorlarla onur bey paralel seyler soyluyor, basma kalip cumleler kurdugu dogru. Ama su var ugras hanimi kotulemek icin gercekten soylemiyorum ben ordayken 5 aylik bir hamile bayana daha benzer seyi soyledi cocugun zayif nasil annesin beslenmiyor musun demis kadin annesiyle birlikte aglamakli dertlesti. Sonucta ozel hastaneler ticaret merkezi, biraz sezeryana yonlendirme egilimi var hepsinde... bence iki u doktora gitmeden karar vermeyin
Ben ugras hanimada onur beyede gittim
Hepsinde sanirim kotu yanlar var
Ama onur bey ezber bozan tarzinda basma kalip
Hayirlisi olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Evet hepsi birbirinden farkliamin inşallah... ne zormuş gebelik döneminde hastane ve doktorlarla uğraşmak.... :) doğum fiyatları v.s her hastane ayrı bir sey söylüyor... hepsi başka başka işte...
nerde yaptirmistinMasallah canim :) onur bey ne dedi bana ucluye dortluye gerek yok demisti bende sadece detayli ultrason yaptirdim. Yalniz detayliyada bazilari 20. Haftada gidio altan bey bana dediki 22. Haftada gel 22. Haftada kalp tamamen gelisiyormus iyice inceliyorlar bide bebegin yuzu falan daha net cikiyor :)
anadolu hastanesi icin tam yorumun nedirTesekkur ederim mesajin icin... evet bende temmuzun 20 sinden sonra dogumu bekliyor olacagim :) yarin Anadolu hastanesi Avcilar ' gidecegim nasil bakalim :) normal dogum mu yapacaksin ?
canım merhaba senle aynı dertten bende müzdaribim bizde esenyurda yeni taşındık geçen hafta yeni hayat tıp merkezine gittik sevim hanıma dr begendim ama tıp merkezi hoşumuza gitmedi bu hafta bende anadolu hastanesi dr uğraş hanımdan randevu aldım sen gittin mi hastane nasıl dr nasıl bilgi verirmisin bana memnun kaldın mıSelamlar kızlar simdi yazdıklarınızı okudum...
Ben önceki mesajlarımda da belirtmiştim, hamileliğimin ilk zamanlarında Beylikdüzü Tıp Merkezi'nde Dr. Ayten Bölükbaş'a gidiyordum çok ilgili bir doktor olduğu için beğenmiştim. Muayene ücreti sadece 30 tl'di. Sonra Kıraç Yeni Hayat Hastanesi'ne geçiş yaptı yine ona gitmeye devam ettim ordaki muayene ücreti de 30tl di. Doktorum çok ilgili, her soruya cevap veren ve doğru şekilde bilgilendiren biriydi. Fakat hamileliğim ilerleyince uzaklıktan dolayı gidip gelmek sıkıntı olmaya başladı. Bende eşimle Avcılar Medicana'ya gittim ilk Seçil Öztürk 'e muayene oldum direk "sezeryan mı istiyorsun Normal doğum mu " diye sorunca şaşırmıştım ve o soğuk tavrı hoşuma gitmemişti. Bir sonraki muayene zamanı Onur Başegmez 'e gitmeye başladım ilk gittiğimizde güler yüzlü davrandı ilgili gibiydi. Biliyor musunuz ultrasonları berbat bebeğinizin şirin bir yüzü var diyor ama yüzü seçilmiyor bile. Kıraç 'daki hastanede detaylı görüyorduk, hatta 3d renkli ultrasona da bakıyordu Ayten hanım aynı cihazdan. Neyse 2,3 ve en son bu hafta 4 gidişimizde doktorun yine sorularımıza cevap vermemesi bizi bezdirdi. her gittiğimizde artık ilişki yok, denize girebilirsiniz klasik bu iki cümleyi diline dolamış. Eşim soru sordu cevap vermedi yüzümüze bile bakmadı. Bide gitmişken doğum odalarını görelim dedik gezdik fena değildi, muhasebeye gittik doğum ücreti normal için 1000 sezeryan 1400 epidural +350 dedi. Ama fiyatların ucu açık eşim konuştu normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyormuşuz. Ekstra iki üç gece kalmak zorunda kalsak oda fiyatı + bir sürü şey eklerler yüklü bir fatura bizi bekler diye konuştuk aramızda eşimle. Şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca Avcılar Anadolu Hastanesi'nde uğraş şahin hanımdan randevu aldım 23 haziran tarihine... Birde ona muayene olayım bakalım. 34 haftadayım yavaş yavaş doğum zamanı geliyor haliyle korkuyor insan.... Nereye gidersek gidelim doğuma ebeler girecek ve kendi doktorumuz yaptırmayacak doğumu yada sonunda gelecek... söyledikleri bu şekilde... Anadolu hastanesinin muayene ücreti 40 tl miş...
ne yapmamız lazım bilemedim...
anadolu hastanesini giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi
anadolu hastanesini giden arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi
neden memnun kalmadın hastane mi kötü dr mu canım.peki gittiğin hastane doğum fiyatları nedir.evt çok yakın rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizi tüm gebeleri.benimki erkek seninki nedir ve normal doğum mu olacak günü bellimiselamlar, evet bende Anadolu hastanesine gittim fakat uğraş hanımdan memnun kalmadım, simdi tekrar Avcılar medicana daki Onur Başeğmez 'e gidiyorum.
neden memnun kalmadın hastane mi kötü dr mu canım.peki gittiğin hastane doğum fiyatları nedir.evt çok yakın rabbim hayırlısıyla kurtarsın bizi tüm gebeleri.benimki erkek seninki nedir ve normal doğum mu olacak günü bellimi
hakkında hayırlısı inş sağ salim kurtulursun 15 temmuz benim de doğum ginim bende çok isterdim o gün gelsin henüz benim doğum şeklim belli değil çatım ne dar ne genişmiş o an karar verilecek bende tuhaf duygulardayım allah kurtarsın inşAnadolu hastanesindeki doktor ugras hanim bebegin kilosunu ve boyunu eksik soyleyip, bebekte gelisim eksikligi var gibi olumsuz seyler soyledi... oysa 15 gun once onur beye gittigimde yolundaydi hersey... ugras hanima gittikten bir gun sonra yine medicanadaki onur beye gittim kilosu ve boyunu farkli soyledi yani olmasi gerektigi gibiydi... normal dogum 1000 tl , sezeryan 1500, arti epidural 350 tl dediler. Kizim olacak benim :) bugun cati muayenem yapildi catim dar oldugundan sezeryana karar verdi doktor ki o ana kadar hep normal diyordu. 15 temmuz carsamba gerceklesecek sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?