Cok.sukur hersey yolunca 17 cm.olmus oglusum :)))
Bende 22 haftada detali ultroson yaptirsam yeter diye dusunuyorum kzuum sen ne dersi. ?
2 ki testim cok iyi cikti sukurler olsun
Demedi birsey tabikiii :)Masallah canim :) onur bey ne dedi bana ucluye dortluye gerek yok demisti bende sadece detayli ultrason yaptirdim. Yalniz detayliyada bazilari 20. Haftada gidio altan bey bana dediki 22. Haftada gel 22. Haftada kalp tamamen gelisiyormus iyice inceliyorlar bide bebegin yuzu falan daha net cikiyor :)
merhaba , öncelikle hayırlı olsun, siz ovulasyn testi yapmıştınız hatırladığım kadarıyla, rica etsem tekrar ovulasyn tezti hakkında bilginizi paylaşibilirmisiniz. adetinizin kaçıncı günü çalışma oldu?Cok.sukur hersey yolunca 17 cm.olmus oglusum :)))
Bende 22 haftada detali ultroson yaptirsam yeter diye dusunuyorum kzuum sen ne dersi. ?
2 ki testim cok iyi cikti sukurler olsun
Merhaba ben adetimittigi 3 gun basladim yapmayabmerhaba , öncelikle hayırlı olsun, siz ovulasyn testi yapmıştınız hatırladığım kadarıyla, rica etsem tekrar ovulasyn tezti hakkında bilginizi paylaşibilirmisiniz. adetinizin kaçıncı günü çalışma oldu?
bende senin gibiydim b.evler medicana ya gittim ilk bikaç kez uzak diye bu çevrelere baktım önce avcılar hospitala gittim tülay egeliye ama hiç memnun kalmadım en son medilife beylikdüzü hastanesine geldim Seneme hanıma Senem hanımdan çok memnunum gerçekten bir çok arkadasım medilife hast. gidiyor ablamda da 7 ay önce gene senem hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı seninde benim gibi temmuzda doğumun olacak Senem hanım malesef temmuzun 20 kadar yok ama Medilife kadın doğum doktorları bu çevredeki diğer doktorlara fark atar hepsi ayrı iyi bence bence bu seçeneğide değerlendirebilirsinSelamlar kızlar simdi yazdıklarınızı okudum...
Ben önceki mesajlarımda da belirtmiştim, hamileliğimin ilk zamanlarında Beylikdüzü Tıp Merkezi'nde Dr. Ayten Bölükbaş'a gidiyordum çok ilgili bir doktor olduğu için beğenmiştim. Muayene ücreti sadece 30 tl'di. Sonra Kıraç Yeni Hayat Hastanesi'ne geçiş yaptı yine ona gitmeye devam ettim ordaki muayene ücreti de 30tl di. Doktorum çok ilgili, her soruya cevap veren ve doğru şekilde bilgilendiren biriydi. Fakat hamileliğim ilerleyince uzaklıktan dolayı gidip gelmek sıkıntı olmaya başladı. Bende eşimle Avcılar Medicana'ya gittim ilk Seçil Öztürk 'e muayene oldum direk "sezeryan mı istiyorsun Normal doğum mu " diye sorunca şaşırmıştım ve o soğuk tavrı hoşuma gitmemişti. Bir sonraki muayene zamanı Onur Başegmez 'e gitmeye başladım ilk gittiğimizde güler yüzlü davrandı ilgili gibiydi. Biliyor musunuz ultrasonları berbat bebeğinizin şirin bir yüzü var diyor ama yüzü seçilmiyor bile. Kıraç 'daki hastanede detaylı görüyorduk, hatta 3d renkli ultrasona da bakıyordu Ayten hanım aynı cihazdan. Neyse 2,3 ve en son bu hafta 4 gidişimizde doktorun yine sorularımıza cevap vermemesi bizi bezdirdi. her gittiğimizde artık ilişki yok, denize girebilirsiniz klasik bu iki cümleyi diline dolamış. Eşim soru sordu cevap vermedi yüzümüze bile bakmadı. Bide gitmişken doğum odalarını görelim dedik gezdik fena değildi, muhasebeye gittik doğum ücreti normal için 1000 sezeryan 1400 epidural +350 dedi. Ama fiyatların ucu açık eşim konuştu normal doğumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyormuşuz. Ekstra iki üç gece kalmak zorunda kalsak oda fiyatı + bir sürü şey eklerler yüklü bir fatura bizi bekler diye konuştuk aramızda eşimle. Şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca Avcılar Anadolu Hastanesi'nde uğraş şahin hanımdan randevu aldım 23 haziran tarihine... Birde ona muayene olayım bakalım. 34 haftadayım yavaş yavaş doğum zamanı geliyor haliyle korkuyor insan.... Nereye gidersek gidelim doğuma ebeler girecek ve kendi doktorumuz yaptırmayacak doğumu yada sonunda gelecek... söyledikleri bu şekilde... Anadolu hastanesinin muayene ücreti 40 tl miş...
ne yapmamız lazım bilemedim...
bende senin gibiydim b.evler medicana ya gittim ilk bikaç kez uzak diye bu çevrelere baktım önce avcılar hospitala gittim tülay egeliye ama hiç memnun kalmadım en son medilife beylikdüzü hastanesine geldim Seneme hanıma Senem hanımdan çok memnunum gerçekten bir çok arkadasım medilife hast. gidiyor ablamda da 7 ay önce gene senem hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı seninde benim gibi temmuzda doğumun olacak Senem hanım malesef temmuzun 20 kadar yok ama Medilife kadın doğum doktorları bu çevredeki diğer doktorlara fark atar hepsi ayrı iyi bence bence bu seçeneğide değerlendirebilirsin
normal doğum planlıyordum şimdiye kadar dün biraz sancım vardı acile gittik eşimle doktor bebeğin ters durduğunu söyledi en son 34. haftamda gitmiştim doğum pozisyonundaydı doktor bebeğin dönebileceğini söyledi 37. haftaya kadar zamanı var doğum pozisyonuna geçerse tekrar normal olsun istiyordumTesekkur ederim mesajin icin... evet bende temmuzun 20 sinden sonra dogumu bekliyor olacagim :) yarin Anadolu hastanesi Avcilar ' gidecegim nasil bakalim :) normal dogum mu yapacaksin ?
Selam kızlar... bugün ilk kez Avcılar Anadolu hastanesine Dr.Uğraş hanıma gittim... telefonda randevu alırken sorup size yazmıştım ya hani normal doğum 500, sezeryan 750 eğer epidural istersek +300 küsür ödeme yapmamız gerekiyor diye söylemişlerdi... Doktora epiduralli normal doğum istiyorum dedim oda " bizim burda yok maalesef " dedi :S özellikle telefonda ultrason cihazlarını sormuştum renklide var demişlerdi yokmuş... aynı Avcılar Medicana 'daki ucuz adi makinelerdendi.... 36 haftanın içindeyim bebeğin kilosu 2.200 müş zayıf dedi onada ayrı canım sıkıldı oysa iki hafta önce onur beye gittiğimde 34 haftada 1900 kilosu iyi demişti... şuanki durumu cidden zayıf galiba.. anlamıyorum, sinir oluyorum hastanelere ve doktorlara.... ama doğumu bu Avcılar Anadolu Hastanesi'nde yapmam asla...
Bide odalarini gezseydin canim iki kisilik ya ben hic begenmemistim. Ugras hanim nasil cok iyi pozitif bir doktor bence :) kiloyu kafana takma bir haftada 200gr almasi lazim seninki 10 gun gibi bi surede 300 gr almis. Ayrica ultrason cihazlari fark edebiliyor doktor normal diyorsa normaldir :)
Odaları gezmedim ama nst odası iki kişilikti ordan bi izlenim edindim... sende beğenmediğine göre beğenilecek gibi değil işte demek ki :) ben ulaş hanımı forum sayfasında yazan arkadaşların yorumlarını okuyunca gitmiştim... sadece dün doktor suyu sınırda, kilosu az 2 hafta geri gidiyor gibi bi yorum yapınca direk olumsuz konuştu ve güler yüzlü değildi
o nedenle simdi perşembe günü yine mecburen Avcılar Medicana'daki doktoruma gitmeye devam edeceğim... Dün bir görseniz arka arkaya 15 dakikada bir 4 küçücük bebis doğdu... ebeler yeşil hastane örtüsüne sarmışlar ağlıyorlardı :)) inşallah bizede kısmet olacak yakında kucağımıza almak...
Bende ugras hanimdan memnun kaldim ama hastane dogum yapilacak gibi degil arkadaslar hastaneyi ovmus bende sasirdim. Hangi doktora gidiyorsun bende avcilar medicanaya gidiyorum annem orada ameliyat oldu gecen carsamba da arkadasim dogum yapti hic olumsuz bisey yasamadik bende medicanada dogurucam insallah :)
Zaman daraliyor insallah bizede saglicakla kucagimiza almak nasip olur cok az kaldi :)))
Amin inşallah :) Ben Onur beye gidiyorum son 3 aydır... odalarını gezmiştim en azından tek kişilik :)) doğumu normal mi istiyorsun ?
bende sali gunu ugras hanima gittimSelam kızlar... bugün ilk kez Avcılar Anadolu hastanesine Dr.Uğraş hanıma gittim... telefonda randevu alırken sorup size yazmıştım ya hani normal doğum 500, sezeryan 750 eğer epidural istersek +300 küsür ödeme yapmamız gerekiyor diye söylemişlerdi... Doktora epiduralli normal doğum istiyorum dedim oda " bizim burda yok maalesef " dedi :S özellikle telefonda ultrason cihazlarını sormuştum renklide var demişlerdi yokmuş... aynı Avcılar Medicana 'daki ucuz adi makinelerdendi.... 36 haftanın içindeyim bebeğin kilosu 2.200 müş zayıf dedi onada ayrı canım sıkıldı oysa iki hafta önce onur beye gittiğimde 34 haftada 1900 kilosu iyi demişti... şuanki durumu cidden zayıf galiba.. anlamıyorum, sinir oluyorum hastanelere ve doktorlara.... ama doğumu bu Avcılar Anadolu Hastanesi'nde yapmam asla...
bende sali gunu ugras hanima gittim
Guler yuzlu baya ilgilendi benimle.
Onur beyden gormedigim.ilgiyi gordum diyebilirim
Ultroson.cihazi onur beyden.kat kat iyi
Agzini yuzunu net.denebilecek sekilde gordum
Ayak oarmaklarina.kadar
Bana onu rbey ayin 12 sinde gittigimde bebekbicin 17cm.demiskti
Ugras hanim 23 nce 16 dedi
Olamaz okadar bebek boyudedi ugras hanim
Sezeryan 700 tlmis
Odalarin temizlik konusubhakkinda.bilgim yok
Ama her hastane icin bir suru yorum yapiliyir kafam akrisik
Arkadasims gecenbhafta kolan hastanesinde dogurdu
Oda odalar temizlik icin birsey diyemem dojtor cok iyi diyro
Napcam bilmiyorum suan
Selamlar, ben 23 HAziran salı günü uğraş hanıma ilk kez gitmiştim size de burdan yazdım anlattıklarını 36 haftamdayım ama 34 haftalık gözüküyor bebeğin, kilosu 2,200 ve boyu 40 cm, suyunda sınırda dedi. oysa hamileliğim normal gidiyordu iki hafta önce onur bey sorun olmadığını söylemişti ve bugün Onur beye tekrar gittim kilosu 2,800 ve boyu 50 cm dedi suyuda normal seviyede diye belirtti ve rahatladım bu sefer iyide ilgilendi fazla hastası ve ameliyatı yoktu. Uğraş hanım moralimi bozdu benim... 2 gün önce 2200 dedi uğraş hn ve bugün onur bey kendi doktorum 2800 diyor.
bende sali gunu ugras hanima gittim
Guler yuzlu baya ilgilendi benimle.
Onur beyden gormedigim.ilgiyi gordum diyebilirim
Ultroson.cihazi onur beyden.kat kat iyi
Agzini yuzunu net.denebilecek sekilde gordum
Ayak oarmaklarina.kadar
Bana onu rbey ayin 12 sinde gittigimde bebekbicin 17cm.demiskti
Ugras hanim 23 nce 16 dedi
Olamaz okadar bebek boyudedi ugras hanim
Sezeryan 700 tlmis
Odalarin temizlik konusubhakkinda.bilgim yok
Ama her hastane icin bir suru yorum yapiliyir kafam akrisik
Arkadasims gecenbhafta kolan hastanesinde dogurdu
Oda odalar temizlik icin birsey diyemem dojtor cok iyi diyro
Napcam bilmiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?