Sivilceli Ciltler avene triacneal kullanan ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
avene triacneal kullanan varmi acaba ?

Daha yumuşak ve arınmış bir cilt için soyucu ve keratin düzenleyici glikolik asit ile zenginleştirilmiştir. Retinaldehit ile komedolitik, anti-bakteriyel, açık gözenekleri sıkılaştırıcı ve canlandırıcı etkiye sahiptir.

Avene Triacneal 30 ml - Akneli Ciltler için Bakım Kremi Kullanım Alanları

Aknenin her safhasında ve her çeşidinde, siyah noktalarda ve akne izlerinde

Avene Triacneal 30 ml - Akneli Ciltler için Bakım Kremi Kullanım Şekli

Mükemmel bir şekilde temizlenmiş cilt üzerinde problemli bölgeye lokal olarak günde 1 kez yalnızca akşamları uygulanır. Cildin tolerasyonu yüksek ise tüm yüze uygulayabilirsiniz. Dudak ve göz çevresinden sakınınız.

[video=youtube;Xg5aj_HAvTI]

Konu açmamdaki amaç doktorum al dedi iyi gelecek ve google yazdim sonuç alamadim yorum vs ve mecburen 55 tl verip aldim . Pahali az çok gelismeleri yazacam.

Akne ve sivilce izleri için kullanacam.

M

Merhaba bu ilaçtan bende var çok az kullandım ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın vereyim ücretsiz bir şekilde.bosuna para vermeyin ban ulaşmak için istagran hesabim ruveydaaozdemir

Ben sadece sivilce çıkarken sürüyorum sivilce üzerine. Özellikle derin şişliği ağrısı ile gelen büyük sevilcilere baştan iyi geliyor, çıkmıyorlar. Tüm sivilceli cilde sürülünce sivilceleri arrtırıyor. Ya benim allerjim var, ya içince cetyl alchol isvilce yapıyor yada a vit. etkisi ile cildim yenilenirken sivilceleri alttan kusuyor. Şu an sadece spot treatment şeklinde yani sivilce üzerine kullanıyorum. :KK66:

Canım sivilce üzerine doktor söylemeden hicbir krem sürülmez daha çok zarar verirsin sakin bu hatayı yapma tedaviyi uzatirsin

Back
X