• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avm de ne yapıyordun

her ilişki farklıdır.O yuzden yorumum pek saglıklı olmayabilir.
Eşim beni görse avmde o da aynısını sorar. Çünkü nereye gidersek gidelim haber veririz birbirimize.
sizde böyle bir ritüel yoksa , sorusu can sıkar.

Sevgilimle bulustum diyeydiniz ,gerizekali sizin kocaniz malesef

Çok takılacak bir durum değil. Normal olarak da sormuş olabilir... Büyütülecek bişey yok bunda. Belki bir arkadaşı görmüştür senin hanımı surda gördüm vs demiştir belki o da kötü niyetle soylememistir.

Bende eşimi görsem sorardım ne var bunda??

Avmde ne yapıyordun? diye odunca bir mesaj olunca durum farklı oluyor ama. Ayrıca gören insan o anda aramalı zaten. Bide kendisi ne yapıyormuş madem. Yani her turlu sacma yoksa sorulur neden sorulmasın

Ben en çok madem gördün niye aramadın ona takıldım

Bence aramaması için sebep olmalı. Ya yanında senin hoşuna gitmeyecek biri vardır ya da bi arkadaşı görüp yetiştirmiştir yoksa kendisinin görüp aramaması bence de sacma

Bugun öğlede arkadaşla avm ye gittik. Eşim avm den çıktıktan bir buçuk saat sonra mesaj attı avm de ne yapıyordun diye gezmeye gittim öğle arası dedim. Kim dedi dedim çünkü izin alma gereği duymadım. Ben gördüm dedi sen gördüysen niye aramadın dedim. Bir başka arkadaşı görüp aklı sıra ispiyonladı. Bu ne demek ya çok sinirlendim. Görüyorsan niye aramıyorsun. Ya da görmediysen kim beni sana ispiyonladı bu hakkı nerde buluyor. Neyi takip ediyorlar çok merak ettim

Bu benim hiç sevmediğim bir konuşma tarzı
Koca arıyordum diyerek pat diye yapıştırırdım cevabı:işsiz:

Cevelan eyliyordum deseydin :halay:

Gördü niye yanına gelmedi. Diyelim yanına gelemedi neden o an aramadı ben de burdayım diye. Sen de onu sıkıştırsaydın konuşmanın yönünü değiştirseydin :KK76:

Ben acikcasi art niyet gormedim.
Sizi esinizin bi arkadasi gormustur. Esinizin haberi olmustur. Esinizde espiri yapmistir size.

Sen de avmde ne yapıyor isen ben de onu yapıyordum. Demek sen kötü bi iş yapıyodun ki bu soruyu sordun. Kişi kendinden bilir işi.

adam bi soru sormus sen uzatmissin da uzatmissin. avmde napiyordun sorusunun altinda "kim dedi, sen nie aramadin, ispiyonlandimmi, ne demek bunlar" vs sorulariniza anlam weremedim.

Avm de ne yapıyordun demiş
Ne yaptığını soyle,
Yemek mi yedin, arkadaşlarlamı buluştun,bir şey mi aldın
Söyle Gül geç
Lafının ardındaki imayı görmezden duymazdan geliver

Back
X