• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avmdeki takip eden adam

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
2.043
2.381
133
30
Arkadaşlar çok canımı sıkan bir olay oldu paylaşmak istiyorum.
Evime çok yakın bir avm var devamlı gittiğim yer. Sabah saatlerinde avmler boş olur turlamak için gittim. Neyse yemek katında sigara içilen bir yer var oradan çıkarken bir adam dikkatli bir sekilde bana baktı. Rahatsiz oldum ama bir sey diyemedim. En alt kata indim çıkıyorum artık avmden adam beni en alta kadar takip etti ve çıkista yanıma geldi. Avm içinde beni takip ettiginı fark ettim ama devamlo geldigim yer olduğu icin bir sey yapmak istemedim.
Neyse çıkişta adam yanima geldi ya ''Bir sorun mu var?'' dedim yok birine benzettim dedi. Yemek katından beri beni takip ediyorsun farkindayim sorun ne soyle bakalım diyince adam bastı gitti ben oyle bağîrinca korktu herhalde.
Arkadaşlar cok sinirim bozuldu ya birine benzetebilir de beni takip etme hakkı mı var! Bu mazerete inanmadim ben manyak mi ne! Sizin başınıza hiç geldi mi söyleyebilir misiniz? Ne yaptınız?Cekinmiyorlar bir de! Devamlı gittigim yer olmasaydı gebertirdim de adamı cok ileriye gidemedim maalesef

Evime çok yakın bir avm var devamlı gittiğim yer. Sabah saatlerinde avmler boş olur turlamak için gittim. Neyse yemek katında sigara içilen bir yer var oradan çıkarken bir adam dikkatli bir sekilde bana baktı. Rahatsiz oldum ama bir sey diyemedim. En alt kata indim çıkıyorum artık avmden adam beni en alta kadar takip etti ve çıkista yanıma geldi. Avm içinde beni takip ettiginı fark ettim ama devamlo geldigim yer olduğu icin bir sey yapmak istemedim.
Neyse çıkişta adam yanima geldi ya ''Bir sorun mu var?'' dedim yok birine benzettim dedi. Yemek katından beri beni takip ediyorsun farkindayim sorun ne soyle bakalım diyince adam bastı gitti ben oyle bağîrinca korktu herhalde.
Arkadaşlar cok sinirim bozuldu ya birine benzetebilir de beni takip etme hakkı mı var! Bu mazerete inanmadim ben manyak mi ne! Sizin başınıza hiç geldi mi söyleyebilir misiniz? Ne yaptınız?Cekinmiyorlar bir de! Devamlı gittigim yer olmasaydı gebertirdim de adamı cok ileriye gidemedim maalesef
ben giderdim. hemde bayağı bayağı giderdim.

Geçmiş olsun. Umarım bbir daha karşılaşmazsınız adamla. Yanlış anlamayın ama devamlı gittiğiniz yer olmasıyla ne alakası var? Aksine devamlı gittiğiniz yer olduğu için daha rahat davranmanız gerekmez mi?

Ekleme: keşke güvenliğe şikayet etseydiniz.
Evet keşke güvenliğe şikayet etseydim. Ne bileyim adamın bu kadar cesaret sahibi olacağını bilemedim. Daha doğrusu o kadar sinir oldum ki şikayet etmek aklıma gelmedi.

Niye çıkarken güvenliğe söylemediniz ki? İnsan birini birine benzetebilir, yanına gelir konuşur, sorar filan, takip etmek nedir? Sapık ya da kapkaççı filandı kesin.
Aynen. Yalnız oldugumu farketti takip etti bu yüzden. Kimbilir niyeti neydi. Güvenliğe şikayet etmek aklima gelnedi sinirden. En alt katın çıkış kapısında görünce adamı sinirden delirdim.

Ya hanımlar bir de adamı görseniz şık da giyimli biri. Oyle giyim yürüyüş vs hani hırt bir tipi de yok. ''Bu tip insanların giyimiyle mi yargılayacaksin her iyi giyimli insan iyi kötü giyimli insan sapik mı? Tiple ne alaka? '' diye düşünebilirsiniz. Ya hani görünüm olarak kaldırmıyor bu davranişı. Belki bu yüzden bu kadar şaşırdım bilmiyorum

1-allah korusun kötü niyetli biri olabilir
2-Aranan kayıp kızlardan birinemi benzetti acaba ?

Bilmiyorum ki ablacığım. Ama kötü niyetli olduğu kesin. Ve insan gercekten sinir oluyor. Kudurdum resmen. Burdaki başka insanlarin başına bu geldi mi yoksa tek ben miyim merak ediyorum :(
1-allah korusun kötü niyetli biri olabilir
2-Aranan kayıp kızlardan birinemi benzetti acaba ?[/QUOTE

Bilmiyorum ki ablacığım. Ama kötü niyetli olduğu kesin. Ve insan gercekten sinir oluyor. Kudurdum resmen. Burdaki başka insanlarin başına bu geldi mi yoksa tek ben miyim merak ediyorum :KK43:
Sinirlenmekte haklısınız:KK66: ortalık iyice kötü,kimseye güvenemiyoruz ,herkesten ve herşeyden şüphelenip tedirgin oluyoruz

Bu takip olayı kaç kez geldi basima

Bu takip olayı kaç kez geldi basima
Gerçekten mi? E demek ki bunlar iş ariyorlar resmen. (Çok afedersiniz ama tek açıklaması bu sanırım ) Bir de ben öyle bağırıp tersleyince bir kaçası geldi adamin anlatamam size :) Sinirden ağlayayım mı güleyim mi bilemedim bir an.

Gerçekten mi? E demek ki bunlar iş ariyorlar resmen. (Çok afedersiniz ama tek açıklaması bu sanırım ) Bir de ben öyle bağırıp tersleyince bir kaçası geldi adamin anlatamam size :) Sinirden ağlayayım mı güleyim mi bilemedim bir an.

Benim çok başıma geldi aşırı korktuğum zamanlar da oldu genelde alıyorum telefonu elime tamam baba geliyorum 5 dk ya diye bağırıyorum sınır bozucu

Ayyy Allah korusun birine benzetmek falan yalan, bahane benzetse ilk anda direkt gelir sorar şu kişi misiniz der. Bir kaç ay önce de benim başıma geldi öyle caddede manyağın biri takıldı peşime, sizi bi yerden tanıyorum bahanesiyle hem de ve epey de rahatsız etti şimdi de bu tipler türedi sanırım dikkatli olun

Back
X