- Konu Sahibi boncuk2334
-
kızlarr anew serisini kullananınız var mı? numunesini denedim çok güzel sürümü felan yumuşacık. 20 yaşındayım, anew'ler de 35 yaş ve üstüne öneriliyor ama ben çok beğendim rujlarını.. ne dersiniz kullansam bir zararı felan olur mu ki??
bu arada avon rujlarının bir kısmı var bende, resim isteyen olursa fikir almak için koyabilirim.hihoyyyt
ya kızlar bazı rujlar sürdükten 2-3 saat sonra dudakta kalıntı bi kuruluk yapıyor mYU??? bende su avonun simli ruju yapıo.. sizde yapan var mı?? yada engellemk için yaptıgınz bişi?=??
bende color trendın vıno dısco ,seguen,amethyıst renklerını cok begenerek kullanıyorum cok memnunum
Merhabalar ben de Avon temsilcisi oldum anck bir farkla tüm ürünlerimde katalog fiyatı üzerinden %10 ile %20 arası indirim yapıyorum ürün kısıtlaması yok indirimler her bir ürün için söz konusu örnek vermek gerekirse katalog fiyatı 60 tl olan bir parfümün bendeki fiyatı 48 lira kar oranımı düsürüp bunu size indirim olarak gönderiyorum amacım sürümden kazanmak :) ilgilenir ve arkadaslarınıza tavsiye ederseniz cok sevnirim katalog fiyatlarını teyid etmek icin A V O N - Yarına Merhaba adresini ziyaret edbilir ihtiyacınız olan Avon ürününün katalogtan cok daha indirmli fiyatını öğrenmek için özel mesaj atabilirsiniz mesajınız 24 saat içinde cevaplnacaktır mesajımı okuma zahmetinde bulunduğunuz için siz KKnın cici kızları sağolun..(KARGO NE OLACAK DİYENLERE:KARGO ÜCRETİNİ EKLEDİĞİNİZ TAKDİRDE BİLE YANIBASINIZDAKİ AVON TEMSİLCİSİNDEN DUYACAGINIZ FİYATTAN DAHA İNDİRİMLİ BİR FİYATA ÜRÜNÜNÜZE KAVUŞACAKSINIZ)ÖNCE ÜRÜN GÖNDERİMİ YAPIYORUM SONRA ÖDEME YAPIYORSUNUZ ÜRÜNÜ BEGENMEZSENİZ İADE EDEBİLİYORSUNUZ
Arkadaşlar şu Sequin nasıl bir renk?? Ondan sipariş ettim de, katalogda bakırımsı duruyordu :uhm:
Dudak rengi hafif bi sim var. Çok aman aman bi renk deil. Doğal bi renk boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?