- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #20.241
selam canım daha dün kargoyu aldım siftah yapmadım daha k 13den herkese bol satışlar
estada kenya yüzüğü çok beğendim ama bu ay daha para harcamamam lazımm sen benim yerime de güle güle kullan..
K14e saklıyorum hevesimi.. kendime sipariş veriyorum zaten sadece..
k13 sevdim ben 100 liralık satışım var şimdiden.haber bekliyorum katologu bi ark verdim ondanda gelirse ohhh değmeyin keyfimeinşallah sende ve tüm arkadaşlarımızda güzel satışlar yaparlar
estada kenya yüzüğü çok beğendim ama bu ay daha para harcamamam lazımm sen benim yerime de güle güle kullan..
ah kızlar biliyormusunuz o kenya yüzüğün bulgaristan katoloğunda takımı var bizde sadece yüzük haksızlık bu
canım arz taleb meselesi bu.önce yüzüğü koymuşlar bakarlar talep çok olursa yüzüğe sonra setinide koyarlar bence
arkadaşlar çok sükür agzı açık poşette verdiğim iadem avona ulasmış kargoculara dürüstlüklerinden dolayı teşekkür ediyorum gerçekten bu ay normalde pek satıs yapmadıgım için kendimi asmış durumdayım300 gibi bir sipariş verdim toplamda :))
ben farklı düşünüyorum ya temin etmeleri o kadar deyil yani ihaleyle falan geliyordur ürünler yada az sayıda üretilmiştir
kızlar indirim broşüründeki parlak görünüm veren makyaj ürünü,pırıltılı vücut losyonu,dudak balmı bide şampuanı almayı düşünüyorum.sizce bu ürünler nasıl almalımıyım?birde şunuda kesin al dediğiniz bir ürün varmı bu broşürde acaba?
aynı şeyi bugün bende yaptım tatlım.adam aşağıda arabada kaldı dedi bende 4.kattan inip çıkmasın diye verdim bakalım.sanırım problem olmaz.maşallah canım Allah bereket versin
benim saçlarım uzun röfleli boyalı saçlar için olan seriyi kullanıyordum bir kez o şampuandan denedim sonuç berbat saçlarımı ağırlaştırdı ve yağlı bir his bıraktı.
diğerlerine iyi yada kötü bir şey söyleyemem
eee kızlar söylesenize indirim broşüründen neler alıcaksınız?hangileri güzel?ben bu ay çok şey almayı düşünmüyorum ama hani çok indirimli olanlardan tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?