- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 164
- 363
- 41
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.301
yeni çıkan glazewear dazzle lipglosslardan alan varmıı kızlarrr renkler nasıll
merhaba bayanlar adım canan 3 yıldır avon temsilciliği yapıyorum siparişi olan varsa yenibosna şirinevler kocasinan bölgesinden siparil alınır ya da sizde temsilci olmak kendi paranızı kendiniz yazanmak istiyorsanız mail atıp bana ulaşmanız yeterlicanan_kocygt@hotmail.com
Ben açık pembe ve plum bişey tam adını unuttum bordo gibi o renklerden aldım çok hoşuma gitti bu ay iki rengini daha almayı düşünüyorum.
Fazla parıltılı değil gayet güzel öneririm.
k14 kataloğunun en sonundaki lipgloslardan bahsediyorsun dimi katrecimonlardan bende alıcaktım
ben de alıcam inş..
hele bir de zincirliyse süpermiş :79:
Ben açık pembe ve plum bişey tam adını unuttum bordo gibi o renklerden aldım çok hoşuma gitti bu ay iki rengini daha almayı düşünüyorum.
Fazla parıltılı değil gayet güzel öneririm.
Yok canım onlardan değil Diamond parfümün arka sayfasında ki lipglossları diyorum hani kampanya 13'te yeni girmişti hafif pırıltılı olanlar yani ben beğendim öneririmde.:)
Ama en arka sayfadakiler nasıldır bilmiyorum eğer alıp kullanan olursa ve buraya yorumunu yazarsa süper olur.
Sanırım o lipglossların biri kavuniçi gibi biri pembe gibi eğer turuncu olan çok canlıysa almayabilirim çünkü o renkte rujlarım bir dolu var.
kızlar k14 te parfüm ve takı dışında en çok neyi beğendiniz?yani daha önce denemiş ve beğenmiş olduğunuz neler var?makyaj ürünü olarak demek istedim.
saol canm.yine masrafa gircem ya halbuki almicam die söz vermiştm kendi kendimek14 te indiirmdemi canm bu glosslar?? bende katalog yokta:78:
katrecim teşekkürler.ben o dörtlü farlardan alıcam.en üstteki pembe kumlardan almayı düşünüyorum ama birde en alttaki mavili olan nasıl acaba?onuda düşünebilirim belki.arabian glow kalemler sanırım bu ay kalkacakmış turkuaz olan nasıl acaba yada en güzel duran hangi rengi?yazın kullanabilirim belki bronzlaşınca hoş olabilir.
kızlar sipariş girecem 300tl olacak toplamda ama sürahi takımı için kararsız kaldım bu takım için 10 tane katolog girecem 8,5 lira değermi alayımmı sürahi takımını
Bence almalısın bi katalog kaldı ise mutlaka al
acaba o çantanın yeri nasıl ki:44:görüntüsü güzelde canlı canlı aynı kaliteyi görebilirmiyizki.hani şu parfümerilerde alışveriş yapılınca hediye verilen çantalar gibi değildir dimi?onlar çok uyduruk oluyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?