- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.681
kendime alıcam..çokgüzel ve büyük kullanışlı..
offfff......:jeyyar:hata bağlantı bozuk demiyor mu kır laptop u koy kenara
k3 süresi bitene kadar sanırım canım..arkadaşlaar ben bişey sorcam hediye ürünlerden kazanmak için bir keredemi siparişi vermek lazım mesela 3.katoloktan tava kazanmak için 300tl lik sipariş vermek gerekliya onu 2. veya 3. siparişle tamamlasak olurmubilmiyorumkismile
yaa ben bi kendime bide müşteriye sipariş vercem amakızlar indirim broşüründeki mavi beyaz kozmetik çantası hediyeli çantayı gördünüzmü alsammıki
evet cnmmm çok hoş gözüküyor amaayaa tüh resimlerde nasıl farklı gösteriolar benimde hoşuma gitmişti kozmetik çantası takım falan die akannehir
şimdi takım öncümü aradım açılmıyo anca 5 te diyo
ve o çanta varya kızlar makyaj çantalı olan rengi kırık bi renk krem gibi o yüzden çok kötü duruyo kirli yer bezi gibi dedim ben almam..ama olmadı iade edersiniz bakın artık..
şimdi takım öncümü aradım açılmıyo anca 5 te diyo
ve o çanta varya kızlar makyaj çantalı olan rengi kırık bi renk krem gibi o yüzden çok kötü duruyo kirli yer bezi gibi dedim ben almam..ama olmadı iade edersiniz bakın artık..
kızlar o çanta benim de hoşuma gitmedi. bu ay panoramadan yeni çıkan renkli yüzükten, anewin beyaz eyelinerından, yeni çıkan sac serumundan alıcam... bide ikili farları varya 2 tanesi 10 milyon olan... onlardan daha önce hiç almamıştım güzellermi acaba. storm ve sweet temta. renklerini düşünüyorum
19.90 luk çantadan bahsediyoruz demi cnmmm
genelde mavi ağırlıklı değilmiii
senn bahsettiğin çanta 17.90 luk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?