Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

k3 süresi bitene kadar sanırım canım..
kızlar indirim broşüründeki mavi beyaz kozmetik çantası hediyeli çantayı gördünüzmü alsammıki
yaa ben bi kendime bide müşteriye sipariş vercem ama
bez gibi yazmış arkadaşlar şimdi içim gıcıklandıı
puff
yaa tüh resimlerde nasıl farklı gösteriolar benimde hoşuma gitmişti kozmetik çantası takım falan die akannehir
evet cnmmm çok hoş gözüküyor amaa
ne yapsam kafam karıştı

daha açılmıyooo puffff
ilk sipariş vercektim kısmetse ama
hadi hayırlısı boshayallersmile

şimdi takım öncümü aradım açılmıyo anca 5 te diyo

ve o çanta varya kızlar makyaj çantalı olan rengi kırık bi renk krem gibi o yüzden çok kötü duruyo kirli yer bezi gibi dedim ben almam..ama olmadı iade edersiniz bakın artık..

kızlar o çanta benim de hoşuma gitmedi. bu ay panoramadan yeni çıkan renkli yüzükten, anewin beyaz eyelinerından, yeni çıkan sac serumundan alıcam... bide ikili farları varya 2 tanesi 10 milyon olan... onlardan daha önce hiç almamıştım güzellermi acaba. storm ve sweet temta. renklerini düşünüyorum

belkicez artık valla o çantadan sınıftan kızlar aldı 3 tane kendileri görmüş başkasında beğenmişler aldılar iade etmek isterlersede iade edemem 300 tlyi zar zor yaptım iade edip limitin altına düşüp hediyeyi kaçıramam hediye gelmicek olsa iade yapabilirdim ama gelceği için yapamam iade yerimseniben

19.90 luk çantadan bahsediyoruz demi cnmmm
genelde mavi ağırlıklı değilmiii
senn bahsettiğin çanta 17.90 luk mu

tüm renklerini 6 rengini de aldım sert ve çok zor sürülüyo hele mor olanı mavi biraz daha iyi en kolay sürüleni yeşil olan diğerleri ne eline ne aplikatöre bulaşıyo o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…