- Konu Sahibi berfinbilgen
-
todayy tomorrow vardı yeşil renk bır parfüm... Kalktı sanırım artık hıc yok... mukemmelm bır kokusu vardı... today serilerı cokk kalıcı ve cok guzelll
Özebus avonun bir ara bir parfümü vardı hatırlarmısın bilmem lyrical diye.Ben o kokuyu bi daha hiçbir parfümde bulamadım.Üniversitede kullandığım en sevdiğim kokuydu.Malesef kaldırılalı çok oldu.Always i sevdim sonra onuda kaldırdılar.Crystal beğeniyordum onuda aldılar elimden.Avon temsilcisi olmama rağmen avon parfümlerini kullanmıyorum artık.Bir treselleyi maşallah herkes kullanıyor artık parfümleri heryerde .Özelliği kalmadı artık.Bu yeni serilerinide pek bilmiyorum kokularını.ıncandasence güzel.Erkektede ironman muhteşem bir koku.lmaz:
Birde berrak görünüm veren kremi var avonun denemeyi çok istiyorum.Eşimimn yengesine sattım.Yüzü lekeli ve güneşten kararmış durumda.Onu kullandığından beridir cilt tonunda açılma var.Bende farkettim.var mı başka kullanan???????
Bayanlar avonda ayak tabanı için koruyucu die bişe var.
K11'de 112. sayfada.
Topuklu ayakkabı giyince gerçekten bi faydası olurmu acaba? :uhm:
olcagından emin olsam hemen şimdi sipariş etcem valla
guzel değil o krem canım.hem kokusunu da begenmedm ben
cnm koku önemli deil vücuda sürülünce kolay emilsin bide tüy çıkartmasın yeter
tüy çıkarmıo daa nler:)
kızlar avonda şuan bir alana bir bedava vücut el yüz için kullanılbilcek bi krem var güzel mi o krem emicimi yağlı deildir deil mi lütfen bilgi verin
kampanya 12 de suan indirimde olan perceive edp yi almayı düşünüyorum kokusunu bilen yada kullanan
var mı? pişman olurmuyum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?