Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım çok sevindim senin adına barışmışsınız inşallah bundan sonra iyi olur ben 15 senelik evli birisi olarak gençlik yıllarıma gidiverdim :delphin:birden ah ne güzeldir o ayrılıp küsmeler sonrada barışmalar değerini bilin gençlik yıllarınızına.s

edacım çok sevindim senin adına barışmışsınız inşallah bundan sonra iyi olur ben 15 senelik evli birisi olarak gençlik yıllarıma gidiverdim :delphin:birden ah ne güzeldir o ayrılıp küsmeler sonrada barışmalar değerini bilin gençlik yıllarınızına.s

saol ablacm tsk ederm öle valla çok güzel geçio bütün günler bi ömür böle olur inş.:D

kızlar bugün siparişim geldi şu yeni çıkan erkek kokusundan el bombası görünümünde olan almıştım kocişime güzel valla ben beğendim full sped kullanıyodu buda değişik olsun dedim

arakadaşlar pur blanka nın yeni kokusunu sormuşsunuz nası diye ben tester istedim parfümlerin bakalım siz almadan yetişebilirsem ,o zamana kadar gelirse siparişlerim (bugün verdim siparişleri)yazarım size nası olduğunu ok mi ?bayanssulusmile

hoşgelsn aramıza şekerim :1hug:

hoşgeldin canım aramızaaabuyrunnnnnnnnn

hoşbulduk şekerlerrr
kısmetse yarın ilk siparişimide vericem
zaten iç çamaşırı satıyordum gerek katalogdan gerekse beğendiğğm modelleri alarakdan
avon işide satış pazarlama alanında yeni bi atılım oldu benim için :)
allah hepinize ve bana bol siparişli günler nasip eylesinnn

arkadaşlar k5 deki yılan derisi görünümlü çantadan alan varmı hoşuma gitti kendime alıcam ama tam karar veremedim

kargo yanındayken açsaydın keşke paketi tüh üzüldüm yaaa:( niye dikkat etmezler ki şu kargo çalışanları :kızgın:

edacım kargonun yanında açsaydın benimde kırık geldi geri iade için 6.5 tl ödedim kargocunun yanında iken açınca tutanak tutup geri gönderince para almıyormuş avon

ben sipariş vermiştim canım alan arkadaşlar güzel demişti ama stokta olmadığı için:1no2: gelmedi bir dahaki siparişimle göndereceklermiş canım haberin olsun dedim a.s

çok sağol hem siparişim var o çantadan hemde kendimede istiyorum
ergeç gönderirler herhalde

Back
X