- Konu Sahibi berfinbilgen
- #8.401
bu arada hoşbulduk edacım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bugün cvp veremedim sana...selam kızlarrr hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
avona resmi başvurum oldu ama hala şifrem gelmedi sinir bastı
elimdeki siparişleri bi türlü veremedimm
bu şifre başvurduktan sonra ne kadar sürede geliyo bi bilgi verebilirmisiniz bana
inan bilmiyorum kimsede de görmedim hoş zaten bende yeniyim.k4 de girdim aranıza görmeme daha fırsat olmadı..huricim en basta canta nasl biliyomusun kahve rengi olan
canım hem panoroma yı hemde 6 tane kataloğu ücretsiz getirdiler..huricim hangisini ücretsiz yolladılar dedin panaromayımı katoloklarımı
ücretsiz zaten 1 tane gelmişti ...kotolok ücretsiz 1 tane yolluyorlar panoroma ve fiyat listesi her ay geliyor ücretsiz
yeni kat.derken kam6 ise o farlar yeni ilkkez çıkıyo bilemeyiz nasıl ama kam 5 ise o dörlüler çok güzel ben yeşil tonlular-mor tonlular ve mavi tondakiler var devamlı kullanıyorum süper sürümü de öyle renkleri de:lepi:
arkadaşlar bişey sorucam şu üç ayrı yüzük bi arada nasıl acaba bilginiz var mi bi müşteri soruyor da
kızlar kaşmir dokusunda olan fondöten nasıl bilen varmı daha önce renk olrak ıvory kullanıyodum sanırım bundaki çok açık cvp yazarsanız sevinirm..slm lar
canım k6 panorama elime bugün ulaştı hemen bildireyim sana..
bu arada bana bugün ücretsiz k6 geldi5 tane panorama ve fiyat listesi geldi...
anlamadım her ay geliyor mu ki bana daha önce gelmemişti bu ay ayrı geldi..acaba sadece k6 ya mı ait yoksa size her ay geliyormu böyle...
selam kızlarrr hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
avona resmi başvurum oldu ama hala şifrem gelmedi sinir bastı
elimdeki siparişleri bi türlü veremedimm
bu şifre başvurduktan sonra ne kadar sürede geliyo bi bilgi verebilirmisiniz bana
eesss benim bi arkadaşımda var hiç güzel değil ve rengi de çok kötü bence...huricim en basta canta nasl biliyomusun kahve rengi olan
kahverengi saçlar için balm güzelmi tüpte olan? birde 1 deo alana 2 si bedavaya onun 3 ünü de bayan alabiliyomuyuz. yoksa bir erkek 2 bayanmı almamız lazım.
ben geçen katolokta sattım canım çok beğendim gümüş gibi parıldıyo ama yüzüğünü koyup ölçmüştü ölçtüğünden biraz daha büyük gelmiş canım süprizzzzz
kampanya 6daki true colour 4lü göz farından bahsediyorum 12 liraya düşmüş ben daha öncede gördüm sanki o farlardan yeni mi ki o ? :bbo:
huri37 [B .!.:canım hem panoroma yı hemde 6 tane kataloğu ücretsiz getirdiler..
sabah mesaj geldi kargodan dedim alla alla ne iş..
adam geldi direk pakete saldırdım :) dedim imzadan önce açıp bakmam lazım ne geldiğine..
adam dedi katalog katalog bişe yyok hehehe
bedava ücret yok fatura falan yoktu yani...nlamadım 6 tane k6 dan geldi katalog ...[/B]
ücretsiz zaten 1 tane gelmişti ...
ama bu 6 tane kız..
birde bişey sorucam bu tava falan muhabbet geçiyor...
hani 145 yapınca gçöz makyaj temizleyici
sonra rimel
sonra kremsonra parfüm hediye geliyor hani..
sonra geliyor mu yani 200 falan yaptığında yine hediyeler her ay bişey geliyor değil mi kızlar..
benim 100 oldu 50 daha yapsam bakalım 7 mayısa kadar ne gelcek acaba hedayeee
daha önce kull. Ivory di ama bu ivory açık mı geldi????
Soru bu di mi??
Eğer buysa cevap;renklerde değişiklik olmaz..aynı adla devam eden ürünün rengi yine aynıdır renkte değişiklik yapılırsa adı değişir ....fotoğraftan kaynaklanan bi durumdur...yani sana uygun renk o ise devam ...
pardon güzelimmm yaa evet ben kat. bamadan. cevaplamıştım(arabian serisineki yeni çıkan ışıltılı 4 lü farları anladım ) karışıklık olmuş bende bunlardan var işte, evet çok güzel renk tonlamaları da sürülmesi de kesinlikle öneririm...