Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

selam kızlarrr hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
avona resmi başvurum oldu ama hala şifrem gelmedi sinir bastı
elimdeki siparişleri bi türlü veremedimm
bu şifre başvurduktan sonra ne kadar sürede geliyo bi bilgi verebilirmisiniz bana
canım benim bugün cvp veremedim sana...
canım ilindeki siparişleri takım öncüne veriyorsun..
sonra senin evine siparişlerin geliyor..
gelen siparişle birlikte senin faturan geliyor..
o fatura numarası ile avonunu sitesine giriş yapıyorsun ve cep telefonunula şifreni kendin belirliyorsun..
o şifre ile siparişini kendin giriyorsun..
ama ilk siparişler itakım öncüsüne vereceksin şeker..

huricim en basta canta nasl biliyomusun kahve rengi olan
inan bilmiyorum kimsede de görmedim hoş zaten bende yeniyim.k4 de girdim aranıza görmeme daha fırsat olmadı..

huricim hangisini ücretsiz yolladılar dedin panaromayımı katoloklarımı
canım hem panoroma yı hemde 6 tane kataloğu ücretsiz getirdiler..
sabah mesaj geldi kargodan dedim alla alla ne iş..
adam geldi direk pakete saldırdım :) dedim imzadan önce açıp bakmam lazım ne geldiğine..
adam dedi katalog katalog bişe yyok hehehe
bedava ücret yok fatura falan yoktu yani...nlamadım 6 tane k6 dan geldi katalog ...

kotolok ücretsiz 1 tane yolluyorlar panoroma ve fiyat listesi her ay geliyor ücretsiz
ücretsiz zaten 1 tane gelmişti ...
ama bu 6 tane kız..

birde bişey sorucam bu tava falan muhabbet geçiyor...
hani 145 yapınca gçöz makyaj temizleyici
sonra rimel
sonra kremsonra parfüm hediye geliyor hani..
sonra geliyor mu yani 200 falan yaptığında yine hediyeler her ay bişey geliyor değil mi kızlar..
benim 100 oldu 50 daha yapsam bakalım 7 mayısa kadar ne gelcek acaba hedayeee

yeni kat.derken kam6 ise o farlar yeni ilkkez çıkıyo bilemeyiz nasıl ama kam 5 ise o dörlüler çok güzel ben yeşil tonlular-mor tonlular ve mavi tondakiler var devamlı kullanıyorum süper sürümü de öyle renkleri de:lepi:

kampanya 6daki true colour 4lü göz farından bahsediyorum 12 liraya düşmüş ben daha öncede gördüm sanki o farlardan yeni mi ki o ? :bbo:

arkadaşlar bişey sorucam şu üç ayrı yüzük bi arada nasıl acaba bilginiz var mi bi müşteri soruyor da

valla takı işi zor çok güzel duruyor getirtiyorsun teneke gibi ...dandik bişeye benziyo müşteri beğeniyo alıyo gelince görüyosun süperr çıkıyo....yani ondan daha önce satmadım hiç te birinde görmedim kendime düşünüyorum bikaç isteyen de olucak sanırım ....getirt olmadı iade edersin yapacak bişey yok takı görmeden olmuyo...

kızlar kaşmir dokusunda olan fondöten nasıl bilen varmı daha önce renk olrak ıvory kullanıyodum sanırım bundaki çok açık cvp yazarsanız sevinirm..slm lar

daha önce kull. ivory di ama bu ivory açık mı geldi????
soru bu di mi??
eğer buysa cevap;renklerde değişiklik olmaz..aynı adla devam eden ürünün rengi yine aynıdır renkte değişiklik yapılırsa adı değişir ....fotoğraftan kaynaklanan bi durumdur...yani sana uygun renk o ise devam ...

canım k6 panorama elime bugün ulaştı hemen bildireyim sana..
bu arada bana bugün ücretsiz k6 geldi5 tane panorama ve fiyat listesi geldi...
anlamadım her ay geliyor mu ki bana daha önce gelmemişti bu ay ayrı geldi..acaba sadece k6 ya mı ait yoksa size her ay geliyormu böyle...

huricim ne 5 tane panaroma mı??????ne bu bolluk ve niye?????
hıımmmm senin üye ettiklerin vardı ya onun için falan mı geldi acaba...ilginç..

selam kızlarrr hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
avona resmi başvurum oldu ama hala şifrem gelmedi sinir bastı
elimdeki siparişleri bi türlü veremedimm
bu şifre başvurduktan sonra ne kadar sürede geliyo bi bilgi verebilirmisiniz bana

herhalde 1 haftayı bulması gerek canım

huricim en basta canta nasl biliyomusun kahve rengi olan
eesss benim bi arkadaşımda var hiç güzel değil ve rengi de çok kötü bence...

kahverengi saçlar için balm güzelmi tüpte olan? birde 1 deo alana 2 si bedavaya onun 3 ünü de bayan alabiliyomuyuz. yoksa bir erkek 2 bayanmı almamız lazım.

saç ürünlerinin hepsini tereddütsüz öneririm süper ....
ve ister 3 ü bayan-ister 3 ü erkek deo olabilir ....

ben geçen katolokta sattım canım çok beğendim gümüş gibi parıldıyo ama yüzüğünü koyup ölçmüştü ölçtüğünden biraz daha büyük gelmiş canım süprizzzzz

bizde de aynı sorun yaşandı geçen kam. incili yüzük vardı parmağa dolanan allahtan yuvarlak halka yüzük değildi de biraz sıkarak ayarladık...ve sattığınız aldığınız takılar için kesinlikle söyleyin verirken tırnak parlatıcı sürsünler hem kararmaz (iade sorunu da çıkmaz )hem de taşlı olanların taşları da düşmez...

kampanya 6daki true colour 4lü göz farından bahsediyorum 12 liraya düşmüş ben daha öncede gördüm sanki o farlardan yeni mi ki o ? :bbo:

pardon güzelimmm yaa evet ben kat. bamadan. cevaplamıştım(arabian serisineki yeni çıkan ışıltılı 4 lü farları anladım ) karışıklık olmuş bende bunlardan var işte, evet çok güzel renk tonlamaları da sürülmesi de kesinlikle öneririm...

huri37 [B .!.:
adam geldi direk pakete saldırdım :) dedim imzadan önce açıp bakmam lazım ne geldiğine..
bedava ücret yok fatura falan yoktu yani...nlamadım 6 tane k6 dan geldi katalog ...[/B]

ama bu 6 tane kız..

sonra rimel
sonra geliyor mu yani 200 falan yaptığında yine hediyeler her ay bişey geliyor değil mi kızlar..

kıııı huriii kat. geldi 6 tane heeee yyaaaaa bende istiyom heray 20 kat. para ödüyoz ya........mızıkçılık yaparım bananeeeee.....kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
şaka bi yana sen t. öncüsü oldun diye falan mı acaba...fazla ka. göz çıkarmaz diyorum bilirsin dağıt anacım dağıt herkese dağıtttt..hadi bol siparişler olur inşallah...

o tava muhabbeti 3-4 kam önce 300-500 tl limit satış yapınca kazandığımız hediye ama bi arkadaşın ki hala gönderilmemiş de o konu..
4 ay boyunca o hediyeleri kazanacaksın evet sonra da panaroma hediyeleri olucak sadece ve sip. verdiğin güne göre hediye o sayfa henüz sana aççılmıyor di mi site ye girdiğinde öyle hatırlıyorum sanki bennn...

daha önce kull. Ivory di ama bu ivory açık mı geldi????
Soru bu di mi??
Eğer buysa cevap;renklerde değişiklik olmaz..aynı adla devam eden ürünün rengi yine aynıdır renkte değişiklik yapılırsa adı değişir ....fotoğraftan kaynaklanan bi durumdur...yani sana uygun renk o ise devam ...

cnm tşk..daha önce anew kulanıyoum ikisi arsında acaba renk farkı vede kalite farkı varmıdır demek istemiştim...

pardon güzelimmm yaa evet ben kat. bamadan. cevaplamıştım(arabian serisineki yeni çıkan ışıltılı 4 lü farları anladım ) karışıklık olmuş bende bunlardan var işte, evet çok güzel renk tonlamaları da sürülmesi de kesinlikle öneririm...

önemli değil cnm ben daha açıklayıcı yazmamışım aslında karıştırman normal.cvp için çok teşekkür ederim tereddütteydim ama madem iyimiş sipariş edeyim o zaman hihoyyyt

kızlar yaa bu k6daki cool bliss rujların renkleri gerçekte nasıl acaba? Frozen berry nin yandaki sürümüyle kızın dudağındaki ve rujun duruşundaki renk farklı. Diğerlerindede vardır o farklılık mutlaka. Emin olamadığımdan sipariş veremicem :1no2: frozy nectar şeftali tonumudur mesela, katalogta krem rengi gibi duruyor

kızlar heray 100tlyi aştığınız zamanmı geliyor hediyeler yani ne kadarlık yaparsan ne geliyo.hediye limiti ne kadarki.

bedava ücret yok fatura falan yoktu yani...nlamadım 6 tane k6 dan geldi katalog ...

ama bu 6 tane kız..

sonra rimel
[/QUOTE]

ohh ne şanslısın bide sadece katolok için kargomu geldi koca koliyi zor getiriyorlar mırın kırınaklinialirimsmile valla negüzel her ay katolok parası veriyoz bu avona böyle bedavadan getirseler ne olur sanki kendimize satış yapıyoz:oklava: huricim benim bildiğim üye olduğun 4 ay boyunca temsilci geliştirme hediyesi diye veriyorlar belli bir limiti geçersen daha sonrada belirli sipariş limitlerini geçersen değişik hediyeler veriliyo her ay ama limitler çok yüksek bence daha öyle tava falan alamadım bilealsanaalsanasmile

Back
X