Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın kızlar. k11 sayfa 33deki dolgunlaştırıcı ve kalıcı ruj k 10un panaromasında örnek ürünlerde vardı. aldım. katalogtaki açıklamasında ruju sürünce dudaklarınızda karıncalanma hissedersiniz bu dolgunlaştırma özelliğinden kaynaklanıyo yazıyo. ama ben ruju sürünce değil parlatıcıyı sürünce karıncalanma hissediyorum. acaba yanlışmı yazılmış yoksa yanlışlık benim dudaklarımda mı?:))) kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi?

kızlar telle sipariş verirken ürün kodlarını kendimiz mi kodluyoruz yoksa telefondaki temsilciye mi söylüyoruz? birde telle sipariş verince sipariş takibinde gözüküyomu verdiklerimiz , kargo durumu v.s...

yanlışlık sende değil canım.bende aldım o rujlardan.bendede parlatıcıyı süürünce dudaklarımda karıncalanma oluyor.sanıırm dolgunlaştırma özelliği parlatıcısında.

Kızlar bugun sipariş girsek hangi gün gelir acaba korgo ? bugun yogunluk olucak malum normalde 2 gün içinde geliyor elime ürünler benim gecikme aksaklı olur mu dersiniz?

yanlışlık sende değil canım.bende aldım o rujlardan.bendede parlatıcıyı süürünce dudaklarımda karıncalanma oluyor.sanıırm dolgunlaştırma özelliği parlatıcısında.

o zaman yanlış yazmışlar oraya. sağol canım.

Kızlar bugun sipariş girsek hangi gün gelir acaba korgo ? bugun yogunluk olucak malum normalde 2 gün içinde geliyor elime ürünler benim gecikme aksaklı olur mu dersiniz?

canım bugün sipariş girince pazartesi faturalanıyo. normalde çarşamba elimizde olması gerekiyo ama çoğu zaman perşembeyi buluyo. sanırım yoğunluktan dolayı.

kızlar herkes 2 yi bekliyor galiba eskiye rağbet yok :))) indirim broşüründeki erkek ve bayan saatleri hemen tükenirmi sizce gireyimmi siparişleri bende

kızlar herkes 2 yi bekliyor galiba eskiye rağbet yok :))) indirim broşüründeki erkek ve bayan saatleri hemen tükenirmi sizce gireyimmi siparişleri bende

iŞİNi şansa bırakma tatlım madem sipariş var 75 ide buluyorsa gönder gitsin ..kaydirigubbakcemile5

kızlar nasıl pekı memnun musunz rujlardan hangı renklerını aldınzbilmiyorumkismile

ben plumfull olanı aldım. gül kurusu gibi. memnunum kalıcılığından. benim gibi 10 dk da ruju yok etmeyi başaran biri için ideal. ama dolgunluk konusunda birşey diyemiycem. anlamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…