- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.381
günaydın kızlar. k11 sayfa 33deki dolgunlaştırıcı ve kalıcı ruj k 10un panaromasında örnek ürünlerde vardı. aldım. katalogtaki açıklamasında ruju sürünce dudaklarınızda karıncalanma hissedersiniz bu dolgunlaştırma özelliğinden kaynaklanıyo yazıyo. ama ben ruju sürünce değil parlatıcıyı sürünce karıncalanma hissediyorum. acaba yanlışmı yazılmış yoksa yanlışlık benim dudaklarımda mı?:))) kullananlar varsa yardımcı olabilirler mi?
yanlışlık sende değil canım.bende aldım o rujlardan.bendede parlatıcıyı süürünce dudaklarımda karıncalanma oluyor.sanıırm dolgunlaştırma özelliği parlatıcısında.
Kızlar bugun sipariş girsek hangi gün gelir acaba korgo ? bugun yogunluk olucak malum normalde 2 gün içinde geliyor elime ürünler benim gecikme aksaklı olur mu dersiniz?
canım bugün sipariş girince pazartesi faturalanıyo. normalde çarşamba elimizde olması gerekiyo ama çoğu zaman perşembeyi buluyo. sanırım yoğunluktan dolayı.
yanlışlık sende değil canım.bende aldım o rujlardan.bendede parlatıcıyı süürünce dudaklarımda karıncalanma oluyor.sanıırm dolgunlaştırma özelliği parlatıcısında.
kızlar herkes 2 yi bekliyor galiba eskiye rağbet yok :))) indirim broşüründeki erkek ve bayan saatleri hemen tükenirmi sizce gireyimmi siparişleri bende
kızlar herkes 2 yi bekliyor galiba eskiye rağbet yok :))) indirim broşüründeki erkek ve bayan saatleri hemen tükenirmi sizce gireyimmi siparişleri bende
kızlar nasıl pekı memnun musunz rujlardan hangı renklerını aldınzbilmiyorumkismile
karıncanlanma hissi ilk başta beni biraz rahatsız etti ama alıştm zaten geçio.
ben stay pink pout rengini aldım.çok tatlı bi şeker pembesi.
pekı dolgunluk acısından bı fark gorebıldn mı tatlım:uhm:
Ödemiyosun Zaide..
kızlar nasıl pekı memnun musunz rujlardan hangı renklerını aldınzbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?