Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

clearskin serisi yarı fiyatına
avon care serisi yarı fiyatına
büyük boy advance technıgues şampuanlar yarı fiyatına
bir adet 1 litre banyo köpüğü alana 1 adet 1 litre ve 1 adet 500 ml herhangi banyo köpük bedava

yaa benim avona başladığım kampanya yani k5 de 400ml pırıltılı avon care krem vardı sonra bi daha çıkmadı o katalog ne zaman çıkar ki süperdiii pembe bi rengi vardı simliydiibilmiyorumkismile

valla indirim broşurunu hepsini yazamam genelde her zamanki gibi ürünler ama kırık saç onarıcı serum 6 tl roletler var 6 tl , takılar , saat , arka sayfasında bejrenkli yılan derisi görünümlü çanta 19.90 ve cüzdanı 9.90 birde hani şu plaj kıyafeti vardı siyah üzerine altın renkli desenli ve çantası indirimde ayyyy sakın almayın bunları valla bu sene plajda herkesin üstündeydi daltonlar gibi delikafadulden

sıvı sabunlar yarı fiyatına senses serisi kol altları yüzde 60 indirimli anew makyaj serisi yüzde 40 indirimli ( fondoteni, pate kremi ve pudrası )

teşekkür ederim canım merakımız gitti biraz olsun

bişi deyil canım inanırmısın şu anda çok ateşliyim bugün doktora gitmem lazımdı son anda vazgeçtim katoloğu görünce sizler aklıma geldiniz baktım kimseye gelmemiş sizleri biraz olsun bilgilendireyim dedimm sefiyorum sizleri kızlaarrropuyorumnanaktan

bir soracağımbilmiyorumkismile
bu 1 adet wisdcape erkek,bayan ne acaba parfüm mü?
eğer parfümse toplam ne kadar?

bak hayatım erkek olanı alırsan 2 adet bayan olanı hediye :) pardon cnm onlar parfüm erkek için olan 30tl bayan için olanda 40 tl

Son düzenleme:
bak hayatım erkek olanı alırsan 2 adet bayan olanı hediye :) pardon cnm onlar parfüm erkek için olan 30tl bayan için olanda 40 tl

ha tamam teşekkür ederim size geçmiş olsun hasta halinizle zahmet ettirdim:kedi:
neyse internete koydukları zaman ben bakarım oradan

bana sabah 11de geldi tatlışlarım ama işim var foto çekemiorum yalnz bardak ve sürahi çok dandk bişi beğenmedm

bu arada kızlar maşa yıldızlar kulübüne yıldızlar kulübü olmayan alamz ben alabilrm yıldzlar kulübndym ama anew manew satamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…