- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #19.881
arkadaşlar merhaba.bende bu ara avona üyemi olsam diyorum.çok bi alıcım yok.arkadaşlar ve kendim için.peki bu işten bi kar oluyomu 100 tl sipariş verdim diyelim ne kadar karım olacak.gerçi sipariş verdiğin ürüne göre değişiyo diye duydum.parfümden kazanç fazla oluyomuş heralde.ne dersiniz bilgi verin
arkadaşlar merhaba.bende bu ara avona üyemi olsam diyorum.çok bi alıcım yok.arkadaşlar ve kendim için.peki bu işten bi kar oluyomu 100 tl sipariş verdim diyelim ne kadar karım olacak.gerçi sipariş verdiğin ürüne göre değişiyo diye duydum.parfümden kazanç fazla oluyomuş heralde.ne dersiniz bilgi verin
makarnamıı heee hazır paket corbalar varya onlardan yap bide ohhhkıza bak ya iyiki ben senin görümcen degilim yanmıstın kızım katmer gözleme falan bilmezmisin sen bari barbunya yap onu severim
valla bilirim tonton etli ekmek yapıım gelde sana
valla bilsem söylerdim ama o gibi geldi banaa
ya kızlar ben çok istiyorum temsilci olmak ama etrafımda kimse yok beni üye edecek buradan da olurmu ..hani bir kişi seni üye ediyor ona soruyon herşeyi öle bişey duydum burdan da olurmu acaba o kişi...ya nasıl bişey zormu benim pek çevrem yok yapabilirmiyim yinede
özeline bakarisen temsilcilik hakkında bilgilendireyim..
cevaplar için teşekkür ederim kızlar.75 dolmadı diyelim 50 falan olduyinede bi 7.5 tllik karım olur dimi kargo için.cebimden ödemem heralde.birde üyelik için ne yapmam gerekiyor.ücret alınmıyor dimi. itediğim zaman çıkabilirim dimi.sizce üye olayımmı değermi yorucu tarafı varmı bu işin.
ama bence bu sete çok zarif taşlardan yapılmış sarkmalı küpelerde yapılabilrdi şöyle çok kaba olmayan ince uzun küçük renkli taşlarla kolyeninki gibi bişey de olurdu belki.o zaman daha süper olurdu bence
arkadaşlar ben yeni temsilci oldum.ilk siparişimi verdim ama sipariş takibinde kredi kontrolünde beklemede yazıyor.sanırım ilk siparişi beni temsilci yapan kişi vermeliymiş.o vermeden gelmez mi benim siparişlerim.yardımcı olur musunuz lütfen?
kızlar iş bankasından 1 ay vadeli ödeme nasıl oluyor? iş bankasından hesap mı açtırmam lazım anlatırmısınız ?
bide mesela iila 150 ytlkil siparişemi 1 ay vade oluyor iş banksında,yoksa daha az olsa bile yine 1 ay vade oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?