Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bi sorum olucak, ben annemin üzerinden açırdığım üyeliği bıraktım kendi kendine iptal olur nasılsa,kendi adımdan açtırdığım üyelikten sipariş vermeye başladım. takım öncüme anlattım ama anlayamıyor bi türlü ne demek istediğimi DELİRCEM.
bana temsilci şifresi almış şifrem var. ilk üye olduğum günlerde de temsilci numarası gelmişti cebime fakat benim telefonum kırıldı tamir oldu falan filan mesajlar gitti bi yerede yazmamışım... kadına diyorum böle böle bana bide temsilci numaram lazım nerden öğrenicem diyorum anlamadı sinir etti.

yardımcı olacak birisi var mı bu konuda? :1closedeyes:

kızlar bi sorum olucak, ben annemin üzerinden açırdığım üyeliği bıraktım kendi kendine iptal olur nasılsa,kendi adımdan açtırdığım üyelikten sipariş vermeye başladım. takım öncüme anlattım ama anlayamıyor bi türlü ne demek istediğimi DELİRCEM.
bana temsilci şifresi almış şifrem var. ilk üye olduğum günlerde de temsilci numarası gelmişti cebime fakat benim telefonum kırıldı tamir oldu falan filan mesajlar gitti bi yerede yazmamışım... kadına diyorum böle böle bana bide temsilci numaram lazım nerden öğrenicem diyorum anlamadı sinir etti.

gökçencim daha önce kendi adına sipariş verdiysen eğer faturalarında temsilci no yazıyor.faturana bak derim.:kahve:

Ya kızlar mesajım kaybolmuş,
TUL geçmiş olsun demştim birde indirim katoloğundan metal saatten almıştım,hoşuma gitti ama kararırmı diye korkuyorum sen bişey sürün demştin yazarsan sevinirm.
Ben katoloğu beğenmedim,ama panoramayı beğendim yen ürünler çok güzel bundan sonraki katolog daha güzel olur dye umut ediyorum,inşallah.

sağol canım,bende sattım ondan..tırnak cilasıydı güzelim sür kararmaz..

yahu 2 soru sordum kmse cevaplamamış görmediz mi yoksaa
tekrar soruyorum
k4 ün fiyat listesi geldi mi sizee kargonuzla bana gelmedii
k3 ün ki mi geçerlii
birdee k3 den sipariş veriyorum
2.yi gircem tavayı almak içinn avondaki sayfamdanda temsilciye özelden de vereblr miyim
yani oda sayılır değil mi?

ind.kat olmasa da kendimiz hesaplarız güzelim şart değil ben hiç kullanmıyorum fiyat listesini..tüm siparişler geçerli olması lazım bence önemli olan toplamda limiti geçmek (bence)

yahu 2 soru sordum kmse cevaplamamış görmediz mi yoksaa
tekrar soruyorum
k4 ün fiyat listesi geldi mi sizee kargonuzla bana gelmedii
k3 ün ki mi geçerlii
birdee k3 den sipariş veriyorum
2.yi gircem tavayı almak içinn avondaki sayfamdanda temsilciye özelden de vereblr miyim
yani oda sayılır değil mi?

canım şöylede yapabilirsin internetten bakada bilirsin geliş fiyatlarına istersen sana tarif ederim gerçi biliyosundur genede yardımcı oluruma.s.

Kızlar avon ürünleri almak istiyorum
Daha önce sipariş verdiğim bir arkadaş vardı ama taşınmış ulaşamıyorum
ne etmeli?

avonun sitesinden müşteri olmak istiyorum formunu doldur sana en yakın adresteki temsilciyi sana yönlendirirler ya da daha çabuk sonuç almak istiyorsan avonu araavon danışma hattı;0 212 473 11 00 koly gelsin

avonu ara gökçen cim,senin temsilcinle zor halledersin anlaşılan

gökçen saol tatlımm....... sorununla ilgili olarak ; kendi şifreni faturalarında bulamıyosan, temsilcinin verdiği şifrenle giriş yapıp temsilciye özel bölümünden şifre değiştir kısmından temsilcinin verdiği şifreyi kendine özel olarak değiştirsen tatlım?

tşkler arkadaşlarr
hesaplamayı blyrum kat.fiyatını 750 ile çarpıyorum..
birde bşy daha sorcam
fiyat listesi panoramadan başka bşy geld mii?
mesala ilerki kat. larda indirimde olcakların broşürü fln?

arkadaşlar meraba bn şey sorucam parfümlü roll on'lar nasıl?bide avonun hangi ayak kremini öneririrsiniz?bide su wish of love parfümü nasıl duş jeliyle beraber olanı?

arkadaşlar meraba bn şey sorucam parfümlü roll on'lar nasıl?bide avonun hangi ayak kremini öneririrsiniz?bide su wish of love parfümü nasıl duş jeliyle beraber olanı?

canım parfümlü roll on ları denemedim ama şu deniz kokulu senses falan cok ta güzel değil..

wish of love hoş ama cok hafifi bi koku bence kalıcı değil ama zevk işte az önce kardeşimle avondaki parfümlerin numunelerini kokladık bitürlü begenemedik cezbedecek kokuyu bulamadık :sm_cool:

wish of love çok hoş bi koku ama velakin hiç kalıcı degil. sıkıp sıkmadıgın belli bile olmuyo.:hulya:

Merhaba ben interneten başvurdum bugün. Ben de satmak istiyorum .Öğrenciyim .paraya ihtiyacım var. Satan arkadaşlar bana da öğretir misiniz? Nerede satmalıyım? Pek konu komşu tanımıyorum. Okulum da açıköğretim. Nerede satacağımı bilemedim? Tavsiye edermisiniz? Elimde kalır mı acaba..

cnm meraba bnde yeni üye oldum aslında sana b,lgi vermem ne kdr doru bilemiorm ama bildiklerimi sölim..aslında çevre edinmelisin bu işte çever sart..2.avon ürünlerini kullan ve öner..teknik bilgilere gelince 75 milyonluk (temsilci fiyatıyla)satış yaptığında kargo bedava.kataloglar parayla..sonra pttden yada akbank işbaknasından ödeme yapıyorsun..avon %33 kar dio ama yalan %25 kar payı var..çevren varsa çok ii snn için ii kazanırsın snn için olur ama yoksa bile bir iki derken bulursun birilerini dha fazla bilgi istersen özelden mesj atarsın cnm ..

Back
X