AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kalıcı mı peki canım

keşke amerika ve türkiye avon kataloğu bir olsaydı online amerika kataloğunu incelerseniz neler kaybettiğimizi anlarsınız

kızlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem pump pout lipstick lerde önceki kataloglarda in the pinkle gösterilen renk lilac shimmerdi ama k9 kataloğunda iki renk yer değiştirmiş sipariş ettiğimde öbür renk gelir mi avon niye böyle bir şey yapmış anlamadım kafam karıştı :44:

merhaba kızlar bende avon a katıldım bugun temsilci olarak kaydımı yapan kişi elektrık veya su faturasının fotokopisini de istedi böyle bir şey varmı duydunuz mu?

yeni katalogtan sipariş verdim kızlar yarın yada çarşamba gelir gelince kataloğu yüklerim tekrar haberiniz olsun

en son k7den beri sipariş vermiyordum,tatildeydmm az önce k9dan verdim eşime parfüm kendimede bi kaç bşy 61.50 luk,ev çıkcagına inanmadıgım için 100e tamamlama gereği bile duymadım,
kendime şu çantalı manikür seti,güllü gece çantası,2 göz kalemi,aynalı kolye verdim..En çok da manikür setini merak ediyorum nasıl sipariş veren var mı ? çantası falan?

bu arada faturalanmadan siparşi iptal etme butonunu tekrar koymuşlar güzel olmuş:)

Son düzenleme:
arkadaşlar geçen ay 213 tllik bu ayda 172 tllk sipariş verdim şimdi faturalanmış baktım faturama süper extend maskara black eklnmiş anlamadım ben bunu neden gönderiyorlar ki iki yıllk temsilciyim yaklaşık belirli bi sipariş limiti mi vardki bu ay iiçin verenlere hediye olarak gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…