- 20 Mayıs 2012
- 218
- 5
- 68
arkadaşlar ben kozmetikle ilgilenmyi seven biriyim avon temsilcisi olsam mı diye düşünmeye başladım şimdilerde ama kararsızım her ay kotamı dolduramayabilirim.diyelim ki karar verdim hemen bugun avonun resmi sitesinden temsilcisi kaydı yaptırırsam şu an aktif olan katalogtan sipariş verebilir miyim? herhangi bir nedenden dolayı temsilci olmaktan çıkmak istediğimde bi sorunla karşılaşır mıyım?temsilci olanların fikirlerini bekliyorum önerir misiniz?
peki arkadaşlar benim temsilci olmam için avonun internet sitesinde yer alan temsilci kayıt formunu doldurarark üye olmamla beni bir başka avon temsilcisinin üye yapmasının benim açımdan bir farkı var mıdır?
bi kaç kez daha dene canım olmazsa takım öncünü ara o halleder en kötü sorun olmaz
300 tl sipariş verip bu siparişe 5 katalog ekleyen diyorya
sipariş tutarı 300 + katalogmu
yoksa
mesela sipariş 295 tl + katalog = 300 e geliyormu hediye
aynı soruyu ben de soruyorum bide ek olarak :) 100 liralık ilk siparişimde 5katalog eklesem daha sonar 200lük sipariş versem gelio mu yoksa ille 300e tamamlandığı anda mı katalog istemek gerekiyor?
Ben de dün temsilci formunu doldurdum. Ama bana msj falan gelmedi. ne zaman gelir acaba ya bi an önce gelsin sipariş vermek istiyorum. süreç nasıl devam eder ya da süre uzar mı arkadaşlar?
k9dan siparişi olup (tutarı unuttum 150 olabilir) k10dan 1 kez verene geliyodu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?