AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon temsilcisi olmanın hiçbirzararı olmaz bence sana aksine yararı olur her ay kota yani limit 85 ti şu 3 4 ay 50 yada 25 oldu mesela bu ay 50 liralık siparişe kargo parası yok bu ay kayıt olursan evet o katalogtan verebilirsin çıkmak istrsen 3 ay üstüste sipariş vermessen kayıt zaten silinir

peki arkadaşlar benim temsilci olmam için avonun internet sitesinde yer alan temsilci kayıt formunu doldurarark üye olmamla beni bir başka avon temsilcisinin üye yapmasının benim açımdan bir farkı var mıdır?

peki arkadaşlar benim temsilci olmam için avonun internet sitesinde yer alan temsilci kayıt formunu doldurarark üye olmamla beni bir başka avon temsilcisinin üye yapmasının benim açımdan bir farkı var mıdır?

Tanıdığınız bir avon temsilcisi varsa bir takım öncüsüne uaşabilirsiniz. Bence takım öncünüzle aynı şehirde olmanız yardımlaşma konusunda faydalı olabilir. Bazen mesela siparişimi vermiş oluyorum biri çıkıp "ay ben şunu alacaktım unuttum" diyor, takım öncümü arıyorum o siparişini vermemiş oluyor benimkini de kendininkine ekliyor. Ondan alıyorum. Ya da bazen birbirimizin elinde olan fazla ürünü yardımlaşıp sattığımız oluyor. Ben senelerce oriflame satmıştım. Direktörüm çok uzak şehirdeydi. Hiç faydası dokunmazdı. Böyle daha rahat bence. Benim tavsiyem bu.

Arkadaşlar ben dün avon temsilci formunu doldurdum. Bugün telefonuma mesaj geldi. Siteye şifre almak için girdim. Girilen temsilci numarası geçersizdir dedi. Bu neden oldu acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı?

bi kaç kez daha dene canım olmazsa takım öncünü ara o halleder en kötü sorun olmaz

bi kaç kez daha dene canım olmazsa takım öncünü ara o halleder en kötü sorun olmaz

ben azıcık sabırsızım. bu saatte de arayamam epeyce denedim olmadı. avonu aradım bu tabi gece yarısı kimse açmadı. mail attım cevap da gelmiyo sanırım yarına kadar çatlıcam.

300 tl sipariş verip bu siparişe 5 katalog ekleyen diyorya
sipariş tutarı 300 + katalogmu
yoksa
mesela sipariş 295 tl + katalog = 300 e geliyormu hediye

300 tl sipariş verip bu siparişe 5 katalog ekleyen diyorya
sipariş tutarı 300 + katalogmu
yoksa
mesela sipariş 295 tl + katalog = 300 e geliyormu hediye

aynı soruyu ben de soruyorum bide ek olarak :) 100 liralık ilk siparişimde 5katalog eklesem daha sonar 200lük sipariş versem gelio mu yoksa ille 300e tamamlandığı anda mı katalog istemek gerekiyor?

Ben de dün temsilci formunu doldurdum. Ama bana msj falan gelmedi. ne zaman gelir acaba ya bi an önce gelsin sipariş vermek istiyorum. süreç nasıl devam eder ya da süre uzar mı arkadaşlar?

Ben de dün temsilci formunu doldurdum. Ama bana msj falan gelmedi. ne zaman gelir acaba ya bi an önce gelsin sipariş vermek istiyorum. süreç nasıl devam eder ya da süre uzar mı arkadaşlar?

2-3 gün içinde gelir sanırım kampanya10 21 eylüle kadar devam ediyor vaktin var :)

kızzlarrr avon temsilcisi olmak istiyorum ama nasıl hareket etmem lazm....
ve nasıl bir yol izleniyor birde riskleri var mı:26:
ödemeler nasıl olacak.... % kaç kar payım var ..... (bunları açıkca yazmak istemeyenler msj atabilir )

ya özellikle hiç etrafımda böyle birşey yapan yok beni zararı uğraıtrsa diye çok korkuyorum :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…