AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

K9 da sipariş vermemiştim. şimdi aras kargo aradı katalog geliyor diye. avon katalog göndermemişti daha önce hiç, sipariş yapmayınca. bende takım öncümden alıyordum. şaşırdım :)

ben ayın 5 inde temsilci formunu doldurdum. şimdi bana msj mı gelmesi gerekiyor? şu ana kadar hiç bir ulaşma gerçekleşmedi. araya hafta sonu da giriyor. benim takım öncüm de yok. nasıl olur acaba ya? bundan sonraki süreç nasıl olur?

Bayanlar avon izmir temsilcisi olmak isteyenler xxxxxx arasın bekliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar biraz once pazardan geldim bi tezgahta avon urunleri satiliyodu.baktim katolog falanda var,siparis te aliyorlar.bildiginiz avon urunleri.bende ne zamandir incandessence parfumunu alcaktim, baktim var.50 ml 20 tl.kutunun ustune tel numarasi yapistirdi."katologdaki herhangi bir urunun fiyatini bizdende ogrenebilirsiniz daha ucuz "dedi.boyle bisey olabilirmi anlamadim.

ama bana gelmedi bana da gelmesi gerekioduu. faturada da yazmıo bişey . hani sonra gönderilecek die

ben 170 tl vermiştim k9da k10dada 65tl verdim geldi bende bilmiyordum zaten görünce şaşrdım

belki stokda yoktur diğer siparişinde gönderebilirler diye düşünüyorum

K9 da sipariş vermemiştim. şimdi aras kargo aradı katalog geliyor diye. avon katalog göndermemişti daha önce hiç, sipariş yapmayınca. bende takım öncümden alıyordum. şaşırdım :)

aa aras kargo hiç sipariş getirmedi bana avon yurt içi kargoyla anlaşmalı değilmi sadece ben öyle sanıyordum :44:

aa aras kargo hiç sipariş getirmedi bana avon yurt içi kargoyla anlaşmalı değilmi sadece ben öyle sanıyordum :44:

evet canım yurtiçi getiriyor zaten siparişleri de. ben yapmadım bir ay o yüzden yeni ayın kataloğunu göndereceklermiş aras kargo aradı. ama henüz gelmedi. bende sevinmiştim katalog getiriyorlar diye :)

Son düzenleme:
evet canım yurtiçi getiriyor zaten siparişleri de. ben yapmadım bir ay o yüzden yeni ayın kataloğunu göndereceklermiş aras kargo aradı. ama henüz gelmedi. bende sevinmiştim katalog getiriyorlar diye :)

bende bunu merak ediyordum sipariş veremezsek katalog gönderirmi avon diye gelince yaz canım :))

daha öncede sipariş vermediğim aylar oldu ama göndermemişti. hatta tam 3 ay doluyordu bir sürü telefon geldi bırakmayayım diye :)
bende katalog göndermediniz yapamadım demiştim herhalde işe yaradı yolluyorlar henüz ulaşmasa da bana :)

sevindim ya inşallah gelir kısa zamanda

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım gecen ayın faturasını odemek ıcın ıs bankasına gıttım 5 lıra ıslem ucretı ıstedıler bende vermedım ucret almayan banka var mı ya da sız nereye yatırıyorsunuz yardımcı olabılır mısınız?

cnm ben işbankasından vadesiz hesap acmıstım,avonada otomatik ödeme verdim.. ben kartımla parayı yatırıyorum o vakti gelince cekiyor. ücret falan yok. kredi kartına otomatik ödeme verenlerde oluyordur

cnm ben işbankasından vadesiz hesap acmıstım,avonada otomatik ödeme verdim.. ben kartımla parayı yatırıyorum o vakti gelince cekiyor. ücret falan yok. kredi kartına otomatik ödeme verenlerde oluyordur

tsk ederım canım bende pazartesı talımat verırım ozaman:)

ben akbanka yatırıyorum 2tl masraf alıyorlar

Bende onu soracaktım. Yapı kredi bankamatiğinden ücretsiz yatırıldığını söylemiş Avonun sayfasında ama bugün gittim firma ödemelerine baktım Avonun adı yoktu Anlamadım gitti..

arkadaşlar ayın 5 inde temsilci formunu doldurdum ama bana henüz kimse dönmedi kamuda çalışıyorum temsilci olmamla bi alakası olur mu memur olmamın biraz acele bilgiye ihtiyacım varrr

arkadaşlar ayın 5 inde temsilci formunu doldurdum ama bana henüz kimse dönmedi kamuda çalışıyorum temsilci olmamla bi alakası olur mu memur olmamın biraz acele bilgiye ihtiyacım varrr

bana da çok geç dönmüşlerdi. avon müşteri temsilcisini aramıştım bir hafta 10 güne dönerler diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…