ama bana gelmedik9dan siparişi olup (tutarı unuttum 150 olabilir) k10dan 1 kez verene geliyodu sanırım
ama bana gelmedibana da gelmesi gerekioduu. faturada da yazmıo bişey . hani sonra gönderilecek die
K9 da sipariş vermemiştim. şimdi aras kargo aradı katalog geliyor diye. avon katalog göndermemişti daha önce hiç, sipariş yapmayınca. bende takım öncümden alıyordum. şaşırdım :)
aa aras kargo hiç sipariş getirmedi bana avon yurt içi kargoyla anlaşmalı değilmi sadece ben öyle sanıyordum :44:
evet canım yurtiçi getiriyor zaten siparişleri de. ben yapmadım bir ay o yüzden yeni ayın kataloğunu göndereceklermiş aras kargo aradı. ama henüz gelmedi. bende sevinmiştim katalog getiriyorlar diye :)
daha öncede sipariş vermediğim aylar oldu ama göndermemişti. hatta tam 3 ay doluyordu bir sürü telefon geldi bırakmayayım diye :)
bende katalog göndermediniz yapamadım demiştimherhalde işe yaradı yolluyorlar henüz ulaşmasa da bana :)
cnm ben işbankasından vadesiz hesap acmıstım,avonada otomatik ödeme verdim.. ben kartımla parayı yatırıyorum o vakti gelince cekiyor. ücret falan yok. kredi kartına otomatik ödeme verenlerde oluyordur
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım gecen ayın faturasını odemek ıcın ıs bankasına gıttım 5 lıra ıslem ucretı ıstedıler bende vermedım ucret almayan banka var mı ya da sız nereye yatırıyorsunuz yardımcı olabılır mısınız?
arkadaşlar ayın 5 inde temsilci formunu doldurdum ama bana henüz kimse dönmedi kamuda çalışıyorum temsilci olmamla bi alakası olur mu memur olmamın biraz acele bilgiye ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?