kızlar k10 da syf 36 da 1 alana 2 adet bedava wish of love lerden bir müşterim bir adet istedi tek bir şişe..
o zaman 15 tl olmaz di mi?
çünkü kodu girince direk iki tanede hediye eklicek tutarda 45 tl olmayacak mı otomatikman
kafam karıştı
kızlar k10 da syf 36 da 1 alana 2 adet bedava wish of love lerden bir müşterim bir adet istedi tek bir şişe..
o zaman 15 tl olmaz di mi?
çünkü kodu girince direk iki tanede hediye eklicek tutarda 45 tl olmayacak mı otomatikman
kafam karıştı
evet 45 olur :) bir alana iki bedava ya. ama iki kişi daha bulursa alacak 15,15,15 verirler :)
s
canim, 15 tl olmaz bir adeti girince digerleri otomatik ekleniyor musterin 45 tlye 3 tane urun almis olacak
Kızlaaarr
Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress
Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Hangisini önerirsiniz ?
Wish of love nasıl bayanlar ?
Beyaz tenliyim yakışır mı acaba :26:
arkadaslar 300 lıra alısverıste narencıye sıkacagı ıcın hem k10 hem de k11 için mi 5 katolog sıparıs verıcem yoksa sadece k11 mi tam acıklamasını anlayamadım da :S
bence beyaz tenlılere daha guzel gıdıyor canım hafıf hos bır koku oldugu ıcın:)
kızlar bilen yok mu simple because ile Pure 02 yi?
merhaba canım,
simple because güzel , hoş bir koku. sadece edt oldukları için çok kalıcı değil ama kokusu güzeldi.severek kullandım.
pure o2 içinde güzel yorumlar okudum. onun içinde sadece edt olduğu için kalıcılığı düşük denmişti. hatta keşke kalıcı olsa yazan yorumlar okumuştum.
teşekkür ederim canım. pure O2yi kataloglardan buldum kokladım tam istediğim gibi çiçeksi kibar kokusu var :) onu deneyeceğim sanırım. simple because için şekerli demişler doğru mudur ? şekerli kokuları pek sevmiyorum da mesela secret fantasy koklamıştım hoşuma gitmemişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?