AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bugün bende satış temsilcisi oldum umarım iyi satış yapabilirim. cilt bakımı hariç her ürününü deneyebilirim. zaten para kazanmak için yapıcam. kendim kullanmam büyük ihtimalle

kızlar k10 da syf 36 da 1 alana 2 adet bedava wish of love lerden bir müşterim bir adet istedi tek bir şişe..

o zaman 15 tl olmaz di mi?

çünkü kodu girince direk iki tanede hediye eklicek tutarda 45 tl olmayacak mı otomatikman

kafam karıştı

evet 45 olur :) bir alana iki bedava ya. ama iki kişi daha bulursa alacak 15,15,15 verirler :)

s

canim, 15 tl olmaz bir adeti girince digerleri otomatik ekleniyor musterin 45 tlye 3 tane urun almis olacak

geçen ay başvurum gerçekleşmedi burdan yardım istemiştim ama son 2 günde kayıt olduğm için aksama oldu şimdi bu ay sipariş aldım ve kaydım gerçekleşecek sanırım bu ay ki kayıt parası ne kadar bilen var mı arkadaşlar ? birde 50 lira siparişe kargo parası yokmuş sanırım ben yararlanabiliyormuyum bundan ?

Kızlaaarr

Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress

Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Hangisini önerirsiniz ?

evet 45 olur :) bir alana iki bedava ya. ama iki kişi daha bulursa alacak 15,15,15 verirler :)

s

canim, 15 tl olmaz bir adeti girince digerleri otomatik ekleniyor musterin 45 tlye 3 tane urun almis olacak

müşterimede böyle söyledim yok oluyomuş dedi hadi dedim kızlara bir danışayım kafamı karıştırdı

teşekkürler arkadaşlar

Kızlaaarr

Wish of Love (Bu ay (k10) 1 alana 2 Bedavaymış heralde doğru mudur)
Percieve
Little Black Dress

Bu kokular hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Hangisini önerirsiniz ?

wish of love yaz icin ideal bir koku bence:) gecen sene ve bu yaz kullandim
percieve kis icin ideal bir koku ve cok kalici, bu sabah sadece ise giderken siktim ve kokusu butun gun uzerimde kaldi
little black dresste uzun suredir kullanmadim ve onun kokusuda guzeldir

kızlar Pure 02 bayan parfümünün kokusunu biliyor musunuz? celebre alacaktım, ama bu parfümü de merak ettim sizce alsam pişman olur muyum
bir de simply because bunu da merak ediyorum,çünkü fiyatları hep çok uygun oluyor

Son düzenleme:
arkadaslar 300 lıra alısverıste narencıye sıkacagı ıcın hem k10 hem de k11 için mi 5 katolog sıparıs verıcem yoksa sadece k11 mi tam acıklamasını anlayamadım da :S

kızlar bilen yok mu simple because ile Pure 02 yi?

merhaba canım,

simple because güzel , hoş bir koku. sadece edt oldukları için çok kalıcı değil ama kokusu güzeldi.severek kullandım.

pure o2 içinde güzel yorumlar okudum. onun içinde sadece edt olduğu için kalıcılığı düşük denmişti. hatta keşke kalıcı olsa yazan yorumlar okumuştum.

teşekkür ederim canım. pure O2yi kataloglardan buldum kokladım tam istediğim gibi çiçeksi kibar kokusu var :) onu deneyeceğim sanırım. simple because için şekerli demişler doğru mudur ? şekerli kokuları pek sevmiyorum da mesela secret fantasy koklamıştım hoşuma gitmemişti :)

secret kadar şekerli değil canım. rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…