Öncelikle şu 5 Tl lik standart makyaj numune setinden spariş verdim bitane Birde burdaki bikaç arkadaş Ultracolor rich Red2000 tavsıye etti ondan spariş verdim 3 numune
Ultracolor rich Divine wine numunesi 1 tane şimdilik bunlar bende tam nasıllar bılmıyorum gelıne gorcem artık :)
arkadaşlar bikaç kez katalog iadesiyle ilgili konuşulmuştu ama kimse kesin bilmiyodu sanırım benim geçen aydan fazla 3 tane kataloğum vardı denemek için iade göndermiştim bugün iadem düşmüş yani katalog iade oluyor haberiniz olsun
sen kaçlı aldın kataloglarını?? yani mesela 10'lu alıp 3ünü mü iade ettin yoksa tek tek mi almıştın ??
canım kampanyanın başında satış yapamam diye 3 tane tekli almıştım daha sonra sipariş çoğalınca hediyeleri almak için 10 lu sipariş ettim ilk gelen 3 taneyi de iade ettim
hmm ben hep 10 lu alıyorum o yüzden olmazyoksa topla siparişi yolla geri
Ultra Colour Rich Lipstick - Country Rose olabilir mi ? k3 te 11. sayfada vardı bende numunesi var çok hoş
hangilerini mesela ?? benden de isteyen oldu bu renklerde de o yüzden . böyle tatlı bir kırmızı olsun felan diyorlar :122:
yok o olmaz ama bazı arkadaşlar yanlışlıkla geçen ayın kataloğunu yazmışlar onlar iade edebilirler diye dedim ben
yok o olmaz ama bazı arkadaşlar yanlışlıkla geçen ayın kataloğunu yazmışlar onlar iade edebilirler diye dedim ben
bencede Red2000 çok güzel ama bazılarına koyu felan geliyomuş. .s
Çok açık bi renk değil ama çok koyu da değil bence. Kırmızı yani zaten açık bi renk değil ki normalde de. Bence çok çooook tatlı bi kırmızı o ruj
Bende mat rujları daha çok severim. Avonun en güzel kırmızısı Red2000 bence :)
kızlar avonda yeniyim bisey sormak istiyorum..gecen ay k2 den iki kez siparis vermistim odememin biri bugundu otomatik odeme talimatım var bankda ve bugun para odenmis ikinci siparisimin odemesi ayın 10undaydı.pazar gunu k3ten siparis vermistim siparis durumunda kredi kontrol siparis limiti yazıyor ikinci odememi yapmam mı gerekiyo siparislermin gelmesi icin
kızlar avonda yeniyim bisey sormak istiyorum..gecen ay k2 den iki kez siparis vermistim odememin biri bugundu otomatik odeme talimatım var bankda ve bugun para odenmis ikinci siparisimin odemesi ayın 10undaydı.pazar gunu k3ten siparis vermistim siparis durumunda kredi kontrol siparis limiti yazıyor ikinci odememi yapmam mı gerekiyo siparislermin gelmesi icin
Aynen ya hatta bana numunesi geldi. Numunesini satış yapmakta kullanıcama kendim sürdüm hep müşterilee numune kalmadı
Bu arada bu yurtiçi kargo saat kaça kadar çalışıyo biliyo musunuz? En son kaç olabilir teslimat saati?
Aynen ya hatta bana numunesi geldi. Numunesini satış yapmakta kullanıcama kendim sürdüm hep müşterilee numune kalmadı
Bu arada bu yurtiçi kargo saat kaça kadar çalışıyo biliyo musunuz? En son kaç olabilir teslimat saati?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?