AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar geldi kolim ama avon 3 tane ürünü bana göndermiş gbi faturaya işlemiş ama yoklar onlar yerine rollon göndermiş ürünler 20 tl rollonlar tanesi 3 tl

arkadaşlar bikaç kez katalog iadesiyle ilgili konuşulmuştu ama kimse kesin bilmiyodu sanırım benim geçen aydan fazla 3 tane kataloğum vardı denemek için iade göndermiştim bugün iadem düşmüş yani katalog iade oluyor haberiniz olsun

Saol cnm .) bende almıştım 5tl lik numune setinden . Red2000 çok güzel gerçekten .

sen kaçlı aldın kataloglarını?? yani mesela 10'lu alıp 3ünü mü iade ettin yoksa tek tek mi almıştın ??

sen kaçlı aldın kataloglarını?? yani mesela 10'lu alıp 3ünü mü iade ettin yoksa tek tek mi almıştın ??

canım kampanyanın başında satış yapamam diye 3 tane tekli almıştım daha sonra sipariş çoğalınca hediyeleri almak için 10 lu sipariş ettim ilk gelen 3 taneyi de iade ettim

canım kampanyanın başında satış yapamam diye 3 tane tekli almıştım daha sonra sipariş çoğalınca hediyeleri almak için 10 lu sipariş ettim ilk gelen 3 taneyi de iade ettim

hmm ben hep 10 lu alıyorum o yüzden olmaz yoksa topla siparişi yolla geri

Ultra Colour Rich Lipstick - Country Rose olabilir mi ? k3 te 11. sayfada vardı bende numunesi var çok hoş

country rose bende de var ama nar kırmızısı gbi değil ki o. pembe bi ruj biraz da parlak o arkadaşının istediği ruj kesinlikle olamaz canım

hangilerini mesela ?? benden de isteyen oldu bu renklerde de o yüzden . böyle tatlı bir kırmızı olsun felan diyorlar :122:

Ben diğer rujlarını pek bilmiyorum ama her zaman söylediğim gibi red2000 oldukça tatlı b kırmızı. Bana numunesi geldiğinde ben bayılmıştım

bencede Red2000 çok güzel ama bazılarına koyu felan geliyomuş. .s

bencede Red2000 çok güzel ama bazılarına koyu felan geliyomuş. .s

Çok açık bi renk değil ama çok koyu da değil bence. Kırmızı yani zaten açık bi renk değil ki normalde de. Bence çok çooook tatlı bi kırmızı o ruj

Çok açık bi renk değil ama çok koyu da değil bence. Kırmızı yani zaten açık bi renk değil ki normalde de. Bence çok çooook tatlı bi kırmızı o ruj

Bende mat rujları daha çok severim. Avonun en güzel kırmızısı Red2000 bence :)

kızlar avonda yeniyim bisey sormak istiyorum..gecen ay k2 den iki kez siparis vermistim odememin biri bugundu otomatik odeme talimatım var bankda ve bugun para odenmis ikinci siparisimin odemesi ayın 10undaydı.pazar gunu k3ten siparis vermistim siparis durumunda kredi kontrol siparis limiti yazıyor ikinci odememi yapmam mı gerekiyo siparislermin gelmesi icin

Bende mat rujları daha çok severim. Avonun en güzel kırmızısı Red2000 bence :)

Aynen ya hatta bana numunesi geldi. Numunesini satış yapmakta kullanıcama kendim sürdüm hep müşterilee numune kalmadı

Bu arada bu yurtiçi kargo saat kaça kadar çalışıyo biliyo musunuz? En son kaç olabilir teslimat saati?

Kredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

avon.com.tr de yazıyodu.

Sipariş Takibi

Sipariş Takibi sayfası otomatik olarak son 1 ay içerisindeki siparişlerinizi göstermektedir. Kampanya aralığı ve/veya tarih aralığı seçerek son 3 aylık siparişlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Siparişiniz henüz daha faturalandırılmadıysa, Sipariş Durumu alanından, siparişinizin bekletilme nedenini görebilirsiniz.

Kredi Kontrol - Geciken Borç ==> Son ödeme tarihi geçmiş fatura bakiyesi nedeni ile sipariş beklemede.

Kredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.

Ürün Stoğu Bekleniyor ==> Siparişinizin içeriğinde yer alan ürün veya ürünlerin stoklarının tamamlanması beklenmekte. Siparişinizin sevkiyatında gecikme yaşanmayacaktır.

Bak canım bu temsilci sayfasında sipariş takibi bölümünde yazıyo zaten. Burda ne yapman gerektiği belirtilmiş.

Bende numunesini kendim kullandım

en son bana 10u geçerken geldi..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…