- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
Arkadaşlar aranızda Onyx Lustre serisinin göz farı ve glosslarından alan var mı? veya müşterisi alıp tam olarak renklerini göreniniz var mı?
Ben bu seriden 1 tane far 2 tane gloss almayı düşünüyorum ama renkleri nasıldır diye kararsızım
k4 te satışa sunulacak olan 2 bayan parfümünün ikisininde testerını yolluyor mu avon arkadaşlar bir de yeni çıkacak olan rujların numunesini???
muhtemelen ikisinide yollarlar canım çünkü bu ay da iki yeni parfümün testrını yollamış avoncum saolsun bi tanede ruj numunesi koymuşş poşetime
muhtemelen ikisinide yollarlar canım çünkü bu ay da iki yeni parfümün testrını yollamış avoncum saolsun bi tanede ruj numunesi koymuşş poşetime
hıc bılmıyorum kı odeme sayfasında 3 lıra dıye gozukuyormu gozukuyorsa kredı kartıyla mı 3 lıra cektırsen[/QUOTE
ya kredi kartıyla deniyodum olmuyodu ama şimdi tekrar deneyince oldu sonunda şükür....cevap verdigin için çok saol teşekkür ederim
hıc bılmıyorum kı odeme sayfasında 3 lıra dıye gozukuyormu gozukuyorsa kredı kartıyla mı 3 lıra cektırsen[/QUOTE
ya kredi kartıyla deniyodum olmuyodu ama şimdi tekrar deneyince oldu sonunda şükür....cevap verdigin için çok saol teşekkür ederim
:))) gozun aydın canım rıca ederım :))
kızlar yeni çıkan mineralli fondoten nası kullanan var mı?
hiç kullanan yok mu acaba???
Kadınlar Gününüz kutlu olsun bayanlar :) Nasılsınız pasta setinin sadece tabakları alıyorum sonunda :)
canım hıc kullanmadım oyuzden bılemıyorum sıparıste almadım
evt cnm müşterim göz farından aldı onyx quartz rengini katologda kı renkle aynısı glosslardan da pink shimmer almıstım o da pembe bıraz koyu gerçi ama güzeldi
k4 te satışa sunulacak olan 2 bayan parfümünün ikisininde testerını yolluyor mu avon arkadaşlar bir de yeni çıkacak olan rujların numunesini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?