AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

indirim broşüründeki skin so soft un kremsi duş jeli nasıl kokuyor acep???
sipariş yollıcamda cvbınızı bekliyorum kızlar :/

evt cnm müşterim göz farından aldı onyx quartz rengini katologda kı renkle aynısı glosslardan da pink shimmer almıstım o da pembe bıraz koyu gerçi ama güzeldi

k4 te satışa sunulacak olan 2 bayan parfümünün ikisininde testerını yolluyor mu avon arkadaşlar bir de yeni çıkacak olan rujların numunesini???

k4 te satışa sunulacak olan 2 bayan parfümünün ikisininde testerını yolluyor mu avon arkadaşlar bir de yeni çıkacak olan rujların numunesini???

muhtemelen ikisinide yollarlar canım çünkü bu ay da iki yeni parfümün testrını yollamış avoncum saolsun bi tanede ruj numunesi koymuşş poşetime

evet canım red kis yollamışlar merak ediyorum o rengi iyi olmuş onu koydukları en az red 2000 kadar iddialı bi renk...

kızlarrr geçen aydan 3 tl ödemem kalmıştı bu ayki faturaylada kesmemişler ben bunu nası ödicem ya bilen varsa yardım edebilirmi offff:2:

hıc bılmıyorum kı odeme sayfasında 3 lıra dıye gozukuyormu gozukuyorsa kredı kartıyla mı 3 lıra cektırsen

Kadınlar Gününüz kutlu olsun bayanlar :) Nasılsınız pasta setinin sadece tabakları alıyorum sonunda :)

Kadınlar Gününüz kutlu olsun bayanlar :) Nasılsınız pasta setinin sadece tabakları alıyorum sonunda :)

senınde kutlu olsun tatlım ben ılk sıparısımı dun verdım tabaklar gelıyor pasta setı suanlık gelmıyor ama sanırım aysonu yıne verebılırım sıparıs

Kızlar ya saat sipariş veren oldumu aranızda başkaa bikaç sayfa önce bi arkadaş koptu filan deiş ama si,pariş verip vermemekte çok kararsız kaldımm

evt cnm müşterim göz farından aldı onyx quartz rengini katologda kı renkle aynısı glosslardan da pink shimmer almıstım o da pembe bıraz koyu gerçi ama güzeldi

Sağol canım demek renkler görüldüğü gibi geliyor bu iyimiş.

Parfümlerin gönderiyor ama rujların sadece red kiss rengini gönderdi diğerlerini kendimiz almamız lazım ben aldım sadece nude ve lilacı beğendim diğer renkler bende koyu durdu.

Leopar desenli saatten bi arkadaşım aldı fena değil.
Yani şahsen ben kendime almadım leopar deseni sevmem saat Avonun daha önceki saatlerine nazaran biraz kalitesiz duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…