AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba hanımlar =))
Bende bugün verdim siparişimi şükürler olsun =)) Hadi bakalım inşAllah eksiksiz gelir

bende verdım sıtede sorun vardı ama duzeldı ohhh be daha sıparısım yenı tahmını tutar 370 lıra ınsallah tabakları alırım ucundan kacırmam

soft musk nasıl bır koku 4 kampanya oda gelıcek sanırım bana hedıye bıde o buyuk malzeme cantası

kızlar morgan saat hediyeli anket var dı ya ona girdim anketi tamamlayamadan eşim hadi kapat artık şu bilgisyarı dedi kapattm ama hediyeyi kazanmışım :S

kızlar morgan saat hediyeli anket var dı ya ona girdim anketi tamamlayamadan eşim hadi kapat artık şu bilgisyarı dedi kapattm ama hediyeyi kazanmışım :S

ilkşah kazandığını nasıl öğrendin??bende katılmıştım o ankete

kızlar bu ay gönderilemeyen ürünüm var.geçen ay da olmuştu.çantam ve fondotenim gelmemişti.bu ayki faturaya eklenmiş.şimdi gelecek.bu ay gönderilemeyen ürünüm A P/W.LON.MASC.BLACK diyor.hani maskara eyeliner ve far 25.20 olan.maskarası gelmiyor.bi de altında YTGP A P/W.LON.MASC.BL yazıyor.yine gönderilemeyen ürünlerimde.YTGP ne demek ki ?

mrb arkadaşlar bir sorum var sizlere şu pırıltılı kalemlerden emeral gold du galiba yanlış yazmış olabilirim nsl bir renk bana petrol yeşili gibi geldi ne dersiniz.alanlar vardı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…