mrb arkadaşlar bir sorum var sizlere şu pırıltılı kalemlerden emeral gold du galiba yanlış yazmış olabilirim nsl bir renk bana petrol yeşili gibi geldi ne dersiniz.alanlar vardı aramızda
Arkadaşlar ben az önce mart ayının siparişlerini verdim ve faturam: 261.16 TL
Bana bu ay bu kampanyalardan hangi ürün veya ürünler hediye olarak gelecek ?
http://www.avon.com.tr/REPSuite/static/downloads/careers/ytgp.pdf
herkese gönderiyor mu canım ??
???????????????????
temsilci olduktan sonra???????????????????
ben kendime aldım rengi yeşil ama griye de benziyor çok güzel duryr parlaklık veriyor. bir daha ki ay da diger renklerınden alcgm
diamond olanından var bende hafif pırıltılı morumsu bir renk ben çok beğendimkızlar color trend in vanilya kokulu kalpli rujlarından shooting star ve diamond renklerini bana söylermisiniz ne renk?alan arkadaşlar var mı bu rujdan??cvp lütfeen:26:
6
cnm sağol ama yanlış rengi sormuşum smokey diomundun rengini soracaktım.
diamond olanından var bende hafif pırıltılı morumsu bir renk ben çok beğendim
çok fazla mor değil öyle çok renk vermiyor zaten ultra colour rich rujlar gibi değil daha çok pro to go rujlar gibi hafif parlak bir yapısı var hatta diamond rengi pro to go rujların provocative plum rengine benziyor umarım anlatabilmişimdirmürdüm rengimi demek istedin cnm yoksa baya bi mor mu
çok fazla mor değil öyle çok renk vermiyor zaten ultra colour rich rujlar gibi değil daha çok pro to go rujlar gibi hafif parlak bir yapısı var hatta diamond rengi pro to go rujların provocative plum rengine benziyor umarım anlatabilmişimdir
tmm cnm o ruj tonuna benziyorsa ok güzel o zaman
peki shotting star hangi ton kahverengimi acaba??
kızlar bişey daha burada red 2000 ruj pek bi övülmüştü düşünüyorum ama nsl bir kırmızı acaba bilenler varmı çok mu güzel yani. birde şu yeni çıkan moistere rujların hangi rengi güzel yazabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?