AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb arkadaşlar bir sorum var sizlere şu pırıltılı kalemlerden emeral gold du galiba yanlış yazmış olabilirim nsl bir renk bana petrol yeşili gibi geldi ne dersiniz.alanlar vardı aramızda

ben kendime aldım rengi yeşil ama griye de benziyor çok güzel duryr parlaklık veriyor. bir daha ki ay da diger renklerınden alcgm

kızlar color trend in vanilya kokulu kalpli rujlarından shooting star ve diamond renklerini bana söylermisiniz ne renk?alan arkadaşlar var mı bu rujdan??cvp lütfeen:26:

arkadaşlar size birde anavin pudrasını soracaktım bazı arkadaşlar çok övdü bebek gibi yapıyo diye bende almaya karar verdim ama ne dersiniz başka bilenler varmı gerçekten çok iyimi malum 22 tl katolog fiyatı ona göre alcam.

mürdüm rengimi demek istedin cnm yoksa baya bi mor mu
çok fazla mor değil öyle çok renk vermiyor zaten ultra colour rich rujlar gibi değil daha çok pro to go rujlar gibi hafif parlak bir yapısı var hatta diamond rengi pro to go rujların provocative plum rengine benziyor umarım anlatabilmişimdir

Arkadaşlar aranızda Onyx Lustre serisinin göz farı ve glosslarından alan var mı? veya müşterisi alıp tam olarak renklerini göreniniz var mı?
Ben bu seriden 1 tane far 2 tane gloss almayı düşünüyorum ama renkleri nasıldır diye kararsızım

tmm cnm o ruj tonuna benziyorsa ok güzel o zaman
peki shotting star hangi ton kahverengimi acaba??

tmm cnm o ruj tonuna benziyorsa ok güzel o zaman
peki shotting star hangi ton kahverengimi acaba??

ikisini karşılaştırdım renkleri çok yakın yalnızca diamond hafif simli shotting star hakkında bir fikrim yok katalogta kahverengi gözüktüğü için sipariş vermedim

kızlar bişey daha burada red 2000 ruj pek bi övülmüştü düşünüyorum ama nsl bir kırmızı acaba bilenler varmı çok mu güzel yani. birde şu yeni çıkan moistere rujların hangi rengi güzel yazabilirmisiniz

red 2000 çok güzel bir kırmızı ben çok beğeniyorum ama kırmızı ruj kullanamıyorum maalesef yani şimdiye kadar hiç kullanmamıştım ilk aldığım kırmızı ruj red 2000 kendimi kırmızı rujla görmeye alışana kadar sadece evde kullanıyorum ama rengi harika

mega ımpact rujlardan really rosy de çok güzel tatlı bir kırmızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…