AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evt cnm müşterim göz farından aldı onyx quartz rengini katologda kı renkle aynısı glosslardan da pink shimmer almıstım o da pembe bıraz koyu gerçi ama güzeldi

Son mesajımı editleyemedim deminki mesajıma yazmayı unutmuşum.:)

Farların onyx quartz rengi bordo-siyah-krem dimi??

teşekkür ederim cnm ona göre numuneleri getirtçektim de dün ondan sormuştum iyi bari parfümlerin numunelerini getirtmekten vazgeçmiştim zaten geliyor diye ama yeni çıkan rujların bütün renklerinin numunesini yazdım

Bana Simple Because bayan ve erkek EDP parfum nUmune Kodu lazım bide Incandessence EDP Numune Kodu Plsss :)

Tebrikler. AVON’dan ANEW Clinical Serum Kazandınız!

bende de aynısı yazdı ama profile önce adresi yazdım tel.sonra ekledim görünmüyo gizlilik ayarlarından da ayarladım ama anlamadım acaba yetkiliye gözükürmü aramadan göndermezler herhade dimi bu arada kargo bedeli ne kadar olur ki benim profile bakabilirmisin neler görünüyo
başkası adresi teli falan görmüyodur inşallah avon alcaz derken deşifre olmayalım

panaromada vardı sanırım şimdi yanımda yok ama

ay bende işyerindeyim şimdi lazımdıda :) bakalım olan biri cıkar heralde . ayrıda test ıle ılgılı iletişim bilgilerini yetkılı kişiler gorur zaten sorun olmaz gızlemen merak etme :) bukadar basıt bi test cozup bukadar kolay bişi kazanmamışdım hıc kıllandım bende nolcak bakalım :)))

kızlar argo bedeli 13 liraymış bilginize

Ohaaa :)) ama serum da 46 TL .... 13 TL kargo ne ayak ya bunlarda az çakal deıl he resmen urunun kendılerıne maaliyet fıyatınıda eklemısler 5-6 TL olsa neyse :)))) ... Sen nerden ogrendın cnm kargonun 13 TL oldunu? :)

Ohaaa :)) ama serum da 46 TL .... 13 TL kargo ne ayak ya bunlarda az çakal deıl he resmen urunun kendılerıne maaliyet fıyatınıda eklemısler 5-6 TL olsa neyse :)))) ... Sen nerden ogrendın cnm kargonun 13 TL oldunu? :)

başka bi siteden canım.mail atıp sormulşar..

temsilci olduktan sonra
1. kampanyanda göz makyaj temzlyci
2,kampanyanda rimel
3,kampanyanda gece kremi
4.kampanya da soft musk gelecek canım belirli limitler kadar sipars verirsen ..

Ben şubatta üye oldum ve şubat kataloğundan sipariş verdiğimde 170 tl lik vermştm.. Ve bana makyaj temizleyici geldi ama ocağın kampanyası değilmi? ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…