AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kzılar selam ben Avon'a üye olmak istiyorum ama öyle satış yapmak için değil kendim ve etrafımdaki birkaç yakınım için istiyorum. Yani gelir elde etmekten çok kendi kullanımım için istiyorum bu mümkün mü? Yoksa illa aktif satış yapmak, hedefleri tutturmak mı gerekiyor? Üyelik silinmesi gibi durumlar söz konusu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızaaarrr anew serum veriyolardı ya test cevaplayana.hani kargo ücreti 13 lira demiştim.bakın siteye ne yazmışlar
Sevgili Üyelerimiz Yeni bir düzenlemeyle ödül almaya hak kazanan üyelerden kargo ücreti alınmayacaktır. Sağlıklı Günler Dileriz
süper bi haber buuuu

Ayy yazmışlar zaten bi önceki sayfada.okumadan hemen mutlu haberi vereyim demiştim ama

Bende senin gibi niyetle başlamıştım, ki zaten geneldede ailem ve yakınlarıma satıyorum, iyide oluyor =)) HEm arada dışarıya satıncada kendinden para çıkmadan ürün alabiliyorsun. 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin siliniyor. Ama bi şekilde Kargo ücreti vermemek için 85 liralık satışı tutturup verebiliyosun. Bence güzel bu konuda

Bilgi için teşekkürler :)

:) aynen benimde ilk niyetim kendime almaktı şuan baya baya satış yapıyorum ilk siparişim 250 idi şimdi bidaha topladım ve tekrar vericem

nisanın panoramasında gördüm.terlik elbise fln vardı onları temsilciler sipariş edebiliyo dmi ? ben temsilci değilm ama arkadaşımdan alıcam bnları fyatlar çok uygun hemen tükenirmiki ::S

mrb kızlar ben aday töyüm ve bu kampanya inş. tam tö olucam 1 kayıtım kalmıştı onu da yapacaklar ,size bişey sorucam şimdi ben töyüm ya temsilcilerim sipariş giricek ve bende onlardan prim alıcam heralde,acaba benimde her ay sipariş girme gibi bi zorunluluığum var mı?acil cevap çok iyi olur

KAdınlar gününe özel gün hediyesi koyarlar die umut ediyordum oda olmadı artık vazmıgeçti gün hediyelerinden ne ?

Değerli Temsilcilerimiz,
Müşterilerinizden aldığınız siparişlerinizi, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereğince Müşterilerle imzalanması gereken sözleşme (diğer adı ile Sipariş Defteri) üzerinde doldurarak Müşterinize teslim etmeniz gerekmektedir.
Müşterileriniz ile doldurmanız gereken sözleşme koçanlarını "Sipariş Defteri" adı ile, Fiyat Listesi'ndeki Yardımcı Malzemeler bölümünde yer alan ürün kodundan ücretsiz olarak sipariş edebilirsiniz. Sitede böle bir yazı var bayanlar artık herkese sözleşmemi Tutucaz :)

nisanın panoramasında gördüm.terlik elbise fln vardı onları temsilciler sipariş edebiliyo dmi ? ben temsilci değilm ama arkadaşımdan alıcam bnları fyatlar çok uygun hemen tükenirmiki ::S

Panoramada yer alan plaj elbisesi ve terliği.Evet temsilciler sipariş verebiliyor...:90:

kızlar nisan sayısında çıkacak olan papatyalı ve gelincik özlü yüz kremi ve maskesini panaromadan alıp deneyen kullanan arkadaşlar var mı almak istiyorum ancak avonun maskeleri hakkında tam bir bilgim yok hassas ciltler için diyor almak istedim ancak kararsızım..:44:

ŞİMDİ 275 TLlik siparişimi verdim.indirim broşüründeki çoğu ürün bitmiş.bi cluster kolye ile bena kolyem gelecek bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…