ya hala sevkiyata hazırlanıyor diyo ağlıycam yaaaa:95:
öyle yazdığına bakma bazı arkadaşlarında sevkiyata hazırlanıyor yazıyormuş ama bir bakıyorlarmış kargo kapıda
bende bursadan avon temsilcisiyim bursadan üye olmak isteyen arkdaslar bana msj atabilirler her konuda yardım ederim...
Kzılar selam ben Avon'a üye olmak istiyorum ama öyle satış yapmak için değil kendim ve etrafımdaki birkaç yakınım için istiyorum. Yani gelir elde etmekten çok kendi kullanımım için istiyorum bu mümkün mü? Yoksa illa aktif satış yapmak, hedefleri tutturmak mı gerekiyor? Üyelik silinmesi gibi durumlar söz konusu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bende senin gibi niyetle başlamıştım, ki zaten geneldede ailem ve yakınlarıma satıyorum, iyide oluyor =)) HEm arada dışarıya satıncada kendinden para çıkmadan ürün alabiliyorsun. 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin siliniyor. Ama bi şekilde Kargo ücreti vermemek için 85 liralık satışı tutturup verebiliyosun. Bence güzel bu konuda
bende senin gibi niyetle başlamıştım, ki zaten geneldede ailem ve yakınlarıma satıyorum, iyide oluyor =)) hem arada dışarıya satıncada kendinden para çıkmadan ürün alabiliyorsun. 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin siliniyor. Ama bi şekilde kargo ücreti vermemek için 85 liralık satışı tutturup verebiliyosun. Bence güzel bu konuda
nisanın panoramasında gördüm.terlik elbise fln vardı onları temsilciler sipariş edebiliyo dmi ? ben temsilci değilm ama arkadaşımdan alıcam bnları fyatlar çok uygun hemen tükenirmiki ::S
aaa evet bende gördüm şimdi bu nerden çıktı yaw:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?