AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Faturamda YTGP A P/W.LON.MASC.BL diye birşey yazıyor bu ne arkadaşlar ?

Ve bana bu ay 2. ayım olduğu için kampanya 2 den bedava rimel gelmesi gerekiyor fakat faturamda yazmıyor.. ? Acaba YTGP A P/W.LON.MASC.BL yazan şey rimelmi ?
(Fatura tutarım= 261.13 TL )

Son düzenleme:

ytgp yenı temsılcı gelıstırme programı gıbı bısey sanırım :) o yazanda senın hedıye rumelın canım yenı temsılcı maskarası yazıyor faturanda bır nevi

ytgp yenı temsılcı gelıstırme programı gıbı bısey sanırım :) o yazanda senın hedıye rumelın canım yenı temsılcı maskarası yazıyor faturanda bır nevi

dün sabah sipariş vermiştim hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ya... hava şartları avonudamı vurdu noldu?

kargom geldı tabaklarım geldı kocaman avon cantam geldı ne buyukmuşşş

k4 u cok beyenmedım panaromadakı on ruj satarsan saat ve takı setı guzel saatten kardesımde var beyenıyordum onu almaya calısıcam soft musk kokusunu beyenmedım satarım sanırım

fırsatlardan 5 tane goz kalemı almıstım hepsı gelmıs ama ındırım brosunden hıc bısey gelmemıs

bıde k4 dekı grı canta nasıl acaba merak ettım

ya ama benimde bu ay soft musk parfümümle çantamın gelmesi gerekiyodu ama gelmedi :84:

hayırlı olsun :) avon çanta benimde tahminimden büyük çıktı...

hayırlı olsun :) avon çanta benimde tahminimden büyük çıktı...

sevrime açtığım konuların hepsi kurallar dışında o tür mesaj ve konu açmak kesinlikle yasaktır bunlar silinecek lütfen tekrar etme

Corsage Çanta 'dan sipariş veren varmı kızlar ? panormdki toz pembe gibi olan çantadan bahsediyorum. Yorumlarınızı beklıyorum

372 liralık sipariş verdim ilk ayım. Hediye olarak neler gelir acaba bilgisi olan varmı ?

Eğer 10adette katalok siprş verdiysen pasta tabakların gelir canım. onun yanı sıra temsilci geliştirme prgramından da göz makyaj temizleyicin gelir.

Hayırlı olsun :)

Eğer 10adette katalok siprş verdiysen pasta tabakların gelir canım. onun yanı sıra temsilci geliştirme prgramından da göz makyaj temizleyicin gelir.

Hayırlı olsun :)

CNM eğer 372 geliş fiyatı ise besleyici göz temizleme sütü birde panoromadaki pasta tabak seti gelir.

İyikide vermişim 10 adet katalog pasta tabakları geliyoo Teşşekür ederim canımlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…