Faturamda YTGP A P/W.LON.MASC.BL diye birşey yazıyor bu ne arkadaşlar ?
Ve bana bu ay 2. ayım olduğu için kampanya 2 den bedava rimel gelmesi gerekiyor fakat faturamda yazmıyor.. ? Acaba YTGP A P/W.LON.MASC.BL yazan şey rimelmi ?
(Fatura tutarım= 261.13 TL )
Faturamda YTGP A P/W.LON.MASC.BL diye birşey yazıyor bu ne arkadaşlar ?
Ve bana bu ay 2. ayım olduğu için kampanya 2 den bedava rimel gelmesi gerekiyor fakat faturamda yazmıyor.. ? Acaba YTGP A P/W.LON.MASC.BL yazan şey rimelmi ?
(Fatura tutarım= 261.13 TL )
önemli bir detay 675 lik satış yapamaz isen tö lükten düşersin ve senin tüm alt grubun senin üstüne aktarılır.. evt eşin üzerinden gir ve prim al.. kendinize 85 tl ile aktif tut .. ama mutlaka grubun ile 675 lik satışa ulaş ..[/QUOTE
canım nasıl anlamadım senin alt grubun senin üstüne aktarılır demişin bu nasıl oluyoo
canım nasıl anlamadım senin alt grubun senin üstüne aktarılır demişin bu nasıl oluyoo
kargom geldı tabaklarım geldı kocaman avon cantam geldı ne buyukmuşşş
k4 u cok beyenmedım panaromadakı on ruj satarsan saat ve takı setı guzel saatten kardesımde var beyenıyordum onu almaya calısıcam soft musk kokusunu beyenmedım satarım sanırım
fırsatlardan 5 tane goz kalemı almıstım hepsı gelmıs ama ındırım brosunden hıc bısey gelmemıs
bıde k4 dekı grı canta nasıl acaba merak ettım
ya ama benimde bu ay soft musk parfümümle çantamın gelmesi gerekiyodu ama gelmedi:84:
kargom geldı tabaklarım geldı kocaman avon cantam geldı ne buyukmuşşş
k4 u cok beyenmedım panaromadakı on ruj satarsan saat ve takı setı guzel saatten kardesımde var beyenıyordum onu almaya calısıcam soft musk kokusunu beyenmedım satarım sanırım
fırsatlardan 5 tane goz kalemı almıstım hepsı gelmıs ama ındırım brosunden hıc bısey gelmemıs
bıde k4 dekı grı canta nasıl acaba merak ettım
hayırlı olsun :) avon çanta benimde tahminimden büyük çıktı...
372 liralık sipariş verdim ilk ayım. Hediye olarak neler gelir acaba bilgisi olan varmı ?
372 liralık sipariş verdim ilk ayım. Hediye olarak neler gelir acaba bilgisi olan varmı ?
Kızlar ben de bugün katıldım avon dünyasına. :))
Merhabaaa
Eğer 10adette katalok siprş verdiysen pasta tabakların gelir canım. onun yanı sıra temsilci geliştirme prgramından da göz makyaj temizleyicin gelir.
Hayırlı olsun :)
CNM eğer 372 geliş fiyatı ise besleyici göz temizleme sütü birde panoromadaki pasta tabak seti gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?