AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

SeLam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr =))))))

Uzun bi ara vermiştim özledim valla sizi .. :)

benim soruma cevap veren yokmuuuuuuuuuuuu?

çok tşkler canım çok saol 675 liralık satış yapılması gerektiğini bilmiyodum sayende öğrendim,zaten ben eşimide kayıt ettirdim kendi siparişlerimi eşimden girdim bu ay hepde öyle yapıcam töm söyledii ozaman kazanırmışım kendimdende 100 lira girmem gerektiğini söylemişti ama bilmem ne kadar doğru

önemli bir detay 675 lik satış yapamaz isen tö lükten düşersin ve senin tüm alt grubun senin üstüne aktarılır.. evt eşin üzerinden gir ve prim al.. kendinize 85 tl ile aktif tut .. ama mutlaka grubun ile 675 lik satışa ulaş ..

kızlar hani facebok tan online katalogmu ne yayınlanıyomuş ya içinizde yapan var mı nası bi şy?siteden iletişim bilgileri falan girdim ama sonra hiç bi şy deişmedi....

kızlar hani facebok tan online katalogmu ne yayınlanıyomuş ya içinizde yapan var mı nası bi şy?siteden iletişim bilgileri falan girdim ama sonra hiç bi şy deişmedi....

Temsilci girişi yaptıkdan sonra Aana sayfa tıklıyorsun Orta sayfadaki Online katalogu sosyay paylaşım sitesinde yayınlamakla ilgili olan haber uzerıne tıkla Orda Başlamak icin tıklayın diyor Onada tıkladıkdan sonra açılan sayfadaki İşlemleri yap bilgileri girdikden sonra Sağdaki animasyon resmının altında avon sparişlerinizi artık bana verebılırsınız yazan yazının başında pembe bi Ok var mauseyı onun uzerıne tut yukarı doğru açılıcak Orda Online kataloğu Görüntüle diyorsun Senin bilgilerinin Oldugu Online katalog sayfası açılıcak Sağ usttede Paylaş diye bi düğme var Ona tıklayınca ister facede ister Blogda ister Twitterde Paylaşabiliyorsun

Merhaba kızlar =))

Siparişim sonunda verilmiş kargoya, bakalım eğer kar dolayısıyla geciktirmezlerse bugün ulaşır elime. Merakla bekliyorum...

benimde kargom geldi ama ben işe geç gelince burdakiler almış ve iademide veremedim malesef
indirim broşüründeki lacivert simli ojeden aldım süpermişş bide vintage blue renginden aldım o mat açık mavi renkte ikiside çok güzel
ayrıca tüy dökücü krem aldım ama genital bölgede kullanmayın diyo onun için almıştım ben halbuki.
kullansam zararı olurmu bilen varmı? sorunuz olursa cevaplarım herkese bol satışlar

çok saol teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…