AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

KIZLAR SİPARİŞ TAKİBİNE BAKTIM 2 ADET INCANDAnSE 30 ml yerine for avay gönderiyorlar kalmadı heralde. kalmadığında falan böyle farklı ürün mü gönderiyorlar.müşteriler ne diyecekler bakalım.bana göre ağır bir koku.inş alırlar.

ewet bazen öle yapıyolar kalmamıştır ürün cnm ama far away de süperdir

Kötü hava koşulları yüzünden kargoyu getiremediklerini bugün msjla bildirmiş yurtiçi kargo.. Dağıtıma çıktık demiş ama nette dağıtıma çıkmadığını söylüyordu. Neyse bakalım umarım eve getirirler yoksa ben gidip almak zorunda kalıcam oda bu havada çok zor olucak =((

Nihayet siparişlerime kavuştum.iki koli geldi.bunları millete nasıl taşıyacağım merak ediyorum
kendime gabriella yüzük almıştım.pek beğenmedim.zaten büyük almışım.baş parmağıma bile tam oturmadı iade edeceğim.gabriella kaba görünüyor bence kızlar,tavsiye etmiyorum

kızlar k4 de moısture seduction rujdan alsammı 12 tane saat ve takı setı ıcın satılırmı sızce

Canım Önce kişisel bilgilerin bolumunden Bir Kredi kartı ekliyorsun Ondan sonra o kısımdan Ödemeyi yapıyorsun Odemenı yaptıkdan sonra Kart bilgilerini silersin

doldurdum canım isim ve kart bilgileri çıkıyo ama ödeme butonu yok daha önce sorunsuz halletmiştim

Ben açılıp kapanan siyah göz kalemi kullanıyorum gayet memnunum
acaba pırıltılı olanları nasıl kullanan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…