AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Benimde 2 oldu ama 1 hafta oldu başvuru yapalı nasıl bulcam bilmiyorum sen ne yapıyosun ?

kızlar bu pembe tabaklar için 10 adet K3 kataloğu sipariş etmek gerekiyo dimi

cnm zaten k3 teyiz k4 alman senin için daha ii k3 alsanda artık kampanya biteceği için işine yaramaz sen onları iade adip k4 getirt ama bunu k3 süresince yapman gerekli yoksa k4 teki ödülüne sayarlar kataloğu bilmem anlatabildim mi??

p.tesi gece yolladım siparişlerimi salı akşamı faturalandı dün gelicekti benim siparişler de ama zaman yetmemiş bugün getirceklermiş artık bekliyorum saat 2den önce getirdiklerini hiç görmedim hep akşama doğru geliyor:/:97:

tamam anladım çok çok teşekkür

Benimde 2 oldu ama 1 hafta oldu başvuru yapalı nasıl bulcam bilmiyorum sen ne yapıyosun ?

takım oncumu aradım 3 kampanya suresı varmıs tamamlamak ıcın

herkeze soylıycez artık

bıde her kayıt yaptırdıgından kayıt prımımı yatıryorlar benmı yanlıs anladım

Kızlar Avonda bana tavsıye edebileceğiniz Erkeklere Uygun Göz çevresi ve yüz için Kırışıllık giderici toparlayıcı ürün varmı ?

Kızlar Avonda bana tavsıye edebileceğiniz Erkeklere Uygun Göz çevresi ve yüz için Kırışıllık giderici toparlayıcı ürün varmı ?

daha önce bazı arkadaşlar erkek müşterilerine anew serisinden ürün verdiklerini söylemişti cnm

for men seriside var ama ne derece etkili bilemiyorum,bilen arkadaşlar sana yardımcı olurlar

sıte bana bır takım oncusu gondermıstı eve takım oncusu olunca oyle evlere gıdıyormusunuz ısteyemı baglı

kızlar avona üye olmak istiyorum ama ürünleri sadece kendime indirimli almak için çünkü bunları satacak ne zamanım nede pek çevrem var
üye olsam zararlı çıkarmıyım acaba sadece istediğim ürünlerden sipariş vermek istiyorum ve her ay belli limitte sipariş veremem sonuçta sizce ne yapsam

Son düzenleme:
nurdı yazdıklarımı okudunmu bacım 2 sayfadır bır ıse kalktım onumuzdekı hafta takım oncumle bulusucagım telefonda bılgı almak ıstemedım ınsallah altından kalkarım takım onculugunun

takım oncumu aradım 3 kampanya suresı varmıs tamamlamak ıcın

herkeze soylıycez artık

bıde her kayıt yaptırdıgından kayıt prımımı yatıryorlar benmı yanlıs anladım

başvuru yaptıktan sonra her iki kayıt için 20 tl alıyosun sisteme girdiğin ilk 3 kampanya içinde tö seviyesine ulaş 60 tl kazanıyosun 3 kampanya tö seviyesini koru80 tl kazanıyosun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…