kactane buldun ınsallah kolayca tamamlarız
ya ben hep kredı kartından odedım avon odeme sayfasından avona kayıtlı bır hesabım yok acıyım hem ıyı olur
suanda benım 2 kısı garantı var belkı esımıde yaparım 3 olur ama daha kımseye soylemeden o ıkı kısı sen takım oncumuz ol dedı onlar aklıma gırdı sımdı ıse soylıycem cevreme
kızlar bu pembe tabaklar için 10 adet K3 kataloğu sipariş etmek gerekiyo dimi
kızlar bu pembe tabaklar için 10 adet K3 kataloğu sipariş etmek gerekiyo dimi
k4 olması gerekmiyo mu ? yada ben öle yaptım
cnm zaten k3 teyiz k4 alman senin için daha ii k3 alsanda artık kampanya biteceği için işine yaramaz sen onları iade adip k4 getirt ama bunu k3 süresince yapman gerekli yoksa k4 teki ödülüne sayarlar kataloğu bilmem anlatabildim mi??
Benimde 2 oldu ama 1 hafta oldu başvuru yapalı nasıl bulcam bilmiyorum sen ne yapıyosun ?
Kızlar Avonda bana tavsıye edebileceğiniz Erkeklere Uygun Göz çevresi ve yüz için Kırışıllık giderici toparlayıcı ürün varmı ?
Kızlar Avonda bana tavsıye edebileceğiniz Erkeklere Uygun Göz çevresi ve yüz için Kırışıllık giderici toparlayıcı ürün varmı ?
takım oncumu aradım 3 kampanya suresı varmıs tamamlamak ıcın
herkeze soylıycez artık
bıde her kayıt yaptırdıgından kayıt prımımı yatıryorlar benmı yanlıs anladım
başvuru yaptıktan sonra her iki kayıt için 20 tl alıyosun sisteme girdiğin ilk 3 kampanya içinde tö seviyesine ulaş 60 tl kazanıyosun 3 kampanya tö seviyesini koru80 tl kazanıyosun :)
aa cokkkk ıyıymısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?