AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar bn yeni üye oldum avona ilk siparişlerimi cuma girmiştim ama hava koşullarından sistem mi aksamış nolmuş daha üyeliğim bile onaylanmamış en ii ihtimale c.tesi gelirmiş off ya müşterilerim de durmadn soruyo ne zamn gelck die yazık bana

sanırım vermenız gerekıyo canım

Merhaba kızlar =)) Sonunda kargom geldi sabah saatlerinde Şükür ki eksiksiz =))

Katoloğu beğendim sayılır. Yeni kokularda güzel ama bana bi gariplik var gibi geldi, içeriğine göre hafif olması gereken turunçgilli koku ağır kokuyor, diğer kokuda ağır olması gerekirken çok hafif kokuyor... Anlamadım gitti. Acaba içeriklerinimi yanlış yazdılar bilemedim... Sizce nasıl ???​

arkadaşlar forumdan bir arkadaşım siteye giremiyormuş girince sayfa kapanıyormuş aranızda bu şekilde sorun yasayan varmı .

kızlar yarın kolim gelcek o esnada iadelerim var daha önce hiç yapmadım,ürünleri neyin içine koymalıyım? avon kutusuna koyamam çok küçük parçalar iadelerim kutu çok büyük gelir,rasgele bir poşete mi koyuyosunuz sizde?

cnm iadeni, imzaladığın ve doldurduğun faturayı bir poşete koyup verebilirsin kargocuya tc. kimlik nonu yazmayı unutma faturanın bir köşesine

cnm iadeni, imzaladığın ve doldurduğun faturayı bir poşete koyup verebilirsin kargocuya tc. kimlik nonu yazmayı unutma faturanın bir köşesine

sağol canım,bende bilemedim işte rastgele bir poşete koymak garip geldi nedense bi sorayım dedim :)bide 2 tane fatura varya herhengi birini koyuyoruz dimi,ikisinide değil

Ve lütfen konu içinde bu yönlü mesajlara rastladığınız zaman,o yazan üyenin mesajını alıntı yaparak uyarma yerine,mesajın alt kısmında bulunan Kötü İçerik butonunu tıklayarak, sebep bildirerek bize mesaj yollamanızı istiyoruz..

Son düzenleme:
Kargom geldi sonunda Pembiş tabakçıklarımı çok beğendim bu ayda gözüm çatal bıçak setinde inşallah alırım Ya bişey sorucam bi ruj iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirm ? :44:

Son düzenleme:
takım oncusu olmaya karar verdım kızlar 5 kısı topluyorum suanda avon sıtesınden mı basvurucam takım oncusu olucam dıye yardımcı olurmusunuz

takım oncusu olmaya karar verdım kızlar 5 kısı topluyorum suanda avon sıtesınden mı basvurucam takım oncusu olucam dıye yardımcı olurmusunuz

6 kişi olucak canım üyelerin takım öncünle konuş o sana form doldurucak üyelerini toplamaya başladığın zaman takım öncülüğün aktif hale gelicek birde İş Bankasından hesap açtırıyorsun -eğer avon hesabın başka bankada ise- paraların oraya yatırılıyor ben bukadar biliyorum ama sen yinede takım öncünle konuş

tesekur ederım canım ben kısılerı toplayınca takım onculugu ıcın basvurıyım dıyordum sımdıden soylıyım ozaman formu dolduralım uyelerımde hıc beklemesın sonra iş bankası evımın bırkac apartman ılersınde ıyı oldu :)))

Mesela bende başvuru formunu doldurdum üyelerimi bulunca aktif hale gelicek 6 kişi bulduğumda tö olucam benimde hesabım Ziraat Bankasındaydı onu kapatıp İş Bankasına açtırdım çünkü tö lerin paraları İş Bankasına yatılıyormuş böle

kactane buldun ınsallah kolayca tamamlarız
ya ben hep kredı kartından odedım avon odeme sayfasından avona kayıtlı bır hesabım yok acıyım hem ıyı olur

suanda benım 2 kısı garantı var belkı esımıde yaparım 3 olur ama daha kımseye soylemeden o ıkı kısı sen takım oncumuz ol dedı onlar aklıma gırdı sımdı ıse soylıycem cevreme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…