AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

siparişlerim geldi nihayet eksik yok ama tia çantayı beğenmedim biri daha istemişti ama emin değildi belki yakından görünce alır şansımı denicem artık

nurdı yazdıklarımı okudunmu bacım 2 sayfadır bır ıse kalktım onumuzdekı hafta takım oncumle bulusucagım telefonda bılgı almak ıstemedım ınsallah altından kalkarım takım onculugunun

şincik gördüm şekerim hayırlı olur inş.:) Başarırsın sen. Hem kaybedeceğin bişey yok nasılsa, Tbrk ederim süper bi karar almışın.Avon ailesine bi takım öncüsü daha katılıyor :)

kızlar ürün iade etmeyi anladım ama ürün değişimi nasıl oluyor? biri açıklayabilir mi?

selam arkadaşlar internetten katolog için başvurmuştum katoloğu almaya gittim ve temsilci oldum daha önce sadece kullanıcıydım satıcılık hakkında tecrübem yok tavsiyelerinizi, yardımlarınızı bekliyorum:))

Nihayet dün geldi kargom. k4 kataloğunu inceledim 3-4 indirim,fırsat dışında pek farklı birşey görememedim. k5'i merak ediyorum şimdiden. Siteye konulursa iyi olur...

Bu arada k4'te indirim broşürü yokmu kızlar ? Bana gelmedide..

Son düzenleme:

İndirim broşürü yok canım

slm kızlar ben nevsehirliyim aranızda nevsehirde olan yok mu hiç?ha bide hep toplantılara katılıyorsunuz bende katılmak istiyorum ama takip ediyorum nevsehirde hiçolmuyo nden acaba bileniniz var mı?aday töyüm bulduğum temsilci olacaklar hep vazgeçiyo bu ay da sonmuş 1 kişi bulamazsam tö olamıcakmıuşım çok kötü ya çalış çabala bitsin hemen zaten olamazsm tö bırakACAM BU İŞİ ÇOK YORULDUMM sadece tölük için uğraşıyodumm olmucak heraldee

Kargom geldi sonunda Pembiş tabakçıklarımı çok beğendim bu ayda gözüm çatal bıçak setinde inşallah alırım Ya bişey sorucam bi ruj iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirm ? :44:

bence de çok güzeller güle güle kullan canım..

canlısı daha güzeldir tabi

takım oncusu olmaya karar verdım kızlar 5 kısı topluyorum suanda avon sıtesınden mı basvurucam takım oncusu olucam dıye yardımcı olurmusunuz

hayırlı olsun cagincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…