didim ben didim ben pudra güzel didim
çatal bıçakların aynısını 2 yıl önce vermişti avon kazanmıştım veeeeeee küflediler :)
tabaklarıda zorlamaya değmezmiş gerçekten çok çok yazık dün migrosa gittim aynıları renk renk var ya 1 tl adeti
bayanlar nisan 2011 katalogu elinde olan varmı bişey öğrenmek istiyorumda tomorrow parfüm istiyorum indirimde mi nisan katalogunda acaba onu merak ettim benim elime henüz nisan katalogu geçmedi yardımcı olursanız sevinirim ....
9 lira canım .
kızlar bugun kargo yollamak ıcın postaneye gıttım kargı alan abla avonmu bunlar dedı evet dedım sohbet basladım postaneyede avon katalogu bırakıcam artık yokmus etraflarında:)
merhaba hanimlar.. ben yurtdisinda yasiyorum ama burda avon saticilariyla karsilasmadim :26: tr yede surekli gidemiycem icin bi cozum bulmam lazim.. yurtdisinda olup avon kullanan var mi ?
süppperrrbol bereketli kazançlar
kızlar bugun kargo yollamak ıcın postaneye gıttım kargı alan abla avonmu bunlar dedı evet dedım sohbet basladım postaneyede avon katalogu bırakıcam artık yokmus etraflarında:)
kız ılk uye oldugum ayları hatırlasana bu ay sıparıs vermıycem derdık derdım hedıyelerı bıle alırdıkÇok iyi canım inş. satışın olurv:) eee Artık çevreni genişletmen lazım :) Takım öncüsü adayı :)
kız ılk uye oldugum ayları hatırlasana bu ay sıparıs vermıycem derdık derdım hedıyelerı bıle alırdık
esım cok saskın demekkı goren kadın hayır dıyemıyor kozmetıge dıyor
selam kızlar.acil birşey soracagım.avona kredi kartıyla ödeme yapan varmı?ödeme sayfasından bilgileri giriyorum.yanlışlık var diyor.sonrasında bilgilerime girdim.orasıda güncellendi gibi oldu.şimdi tekrar bakmayada korkuyorum 3 kez ugraştım 3 kez çekermi diye. nasıl olur kredi kartından ödeme :44:
kredı kartı bılgılerını bence kaydetme sıteye ben herseferınde odeme sayfasından oseferlık yazıp oduyorum kredı kartı butonunu ısaret leyıp ad soyad kredı kartının ust yuzeyındekı 16 hanelı numara ve arkadakı guvenlık bantının ordakı 3 hanelı numarayı yazıp ode butonuna basınca odenıyor
nasıl oluyor dedın dıye yazdım sen boyle yapmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?