evet canım aynen böyle yaptım..ama bilgiler yanlış diyor 2 defa kontrol ettim dogru bilgiler :44: birtek son kullanma tarihi 12/15 yazıyor kartın üzerinde o şekilde almadı 2015 yazdım..onun dışındakiler zaten sabit bilgiler :44:
yok onuda kartta yazıldıgı gıbı yazıcaksın sanırım 12 ay 2015 cekılmemısmı para bıde 12\15 yazıp dene ıstersen cekılmedıyse
başta öyle yazmıstım ama 5 i almıyor 4 hane sıgıyor oraya :44:
yok tr ısaretını yapmıyorsun 1215 yazıcaksın bende enson gecen ay odedımya dıkkatımden kacmıs bak soylemedım sana
heh tamam şimdi oldu iştedur ben bir daha deneyeyim yazarım yine teşekkürler
rıca ederım canım nedemek ınsallah yardım cı olabılmısımdır
slm arkadaşlar pırıltılı toz pudara natural shimmer nasıl kapmanya 4 de 45 yaş üstü anew ultımate nasıl gece gündüz kremi ve anew pudrası her yaş kullanabilirmi
kızlar bi kaç sorum war
soru1 panoramadaki ıncandesse setin parfümü kaç ml.
soru2 panoramadn werdiğimiz şiparişlerde 350 ye ulaşmama yrdım eder mi bi etkisi yoksa boşuna göstermiim
soru3 k4 girer girmez sipariş wercm panoraadaki ürünler gelirmi
yrdmm lütfenn
lütfenn lütfen yardım
cnm 50 ml parfüm sayılır 350 tlye panoroma stoklarla sınırlı ürünleri ilk gün girersen gelir sanırım diğer ürünleri ne zaman verirsen geliyor merak etme inş. yardımcı olmuşumdur
tşk cnm dediğin simli krem anew gold emulsion muanew in pudrası harika çok ince dokusu var kapatıcılığı çok iyi tabiki her yaş için kullanılabilir hiç bir mahsuru yok ama katolog ta iki rengi var açık rengi tavsiye etmem talk pudrası gibi çok açık ben koyu olanını aldım o daha iyi fakat bakım kremini yaşa göre kullanılması gerek şu simli olan gece kremi harika yaşıma uygun olmasada aldım arada bir sürüyorumbir gecede cildi mükemmel yapıyor
kızlar k1 den iadem var göndersem kabul edilir demi iade süresi dolmamıstır demi
ben avon temsilciliğine yeni başladım bi konuda yardım isteyecektim k4 sayfa 77 deki anew clınıcal tüm yaşlar için berrak görünüm veren kremden kullanan var mı? bende kendime almak istiyorum ama yaşım daha 19 uygun olur mu? yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?