AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yok onuda kartta yazıldıgı gıbı yazıcaksın sanırım 12 ay 2015 cekılmemısmı para bıde 12\15 yazıp dene ıstersen cekılmedıyse

bekle canım ben hemen odedıkten sonra sayfayı kapatıp acıyorum tekrar acınca hemen bakıyenız 0 dıyor

slm arkadaşlar pırıltılı toz pudara natural shimmer nasıl kapmanya 4 de 45 yaş üstü anew ultımate nasıl gece gündüz kremi ve anew pudrası her yaş kullanabilirmi

anew in pudrası harika çok ince dokusu var kapatıcılığı çok iyi tabiki her yaş için kullanılabilir hiç bir mahsuru yok ama katolog ta iki rengi var açık rengi tavsiye etmem talk pudrası gibi çok açık ben koyu olanını aldım o daha iyi fakat bakım kremini yaşa göre kullanılması gerek şu simli olan gece kremi harika yaşıma uygun olmasada aldım arada bir sürüyorum bir gecede cildi mükemmel yapıyor

lütfenn lütfen yardım

tşk cnm dediğin simli krem anew gold emulsion mu

ben avon temsilciliğine yeni başladım bi konuda yardım isteyecektim k4 sayfa 77 deki anew clınıcal tüm yaşlar için berrak görünüm veren kremden kullanan var mı? bende kendime almak istiyorum ama yaşım daha 19 uygun olur mu? yardım ederseniz sevinirim

k3 siparislerimin geri kalanlarını simdi veriyorum 590 olmaya 70 lira kaldı sizce değermi onun icin bu kadar siparis vermeme fazladan ne istesem birde bilemedim

Anew biraz daha olgun ciltler için . O yüzden faydası yerine zararı bile olabilir sonuçta yüze her şey sürülmez ama berrak görünüm versin istiyorsan sayfa 70-71 de berrak görünüm veren kremler var onlara da bakabilirsin. Tabi senin kararın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…