Anew biraz daha olgun ciltler için . O yüzden faydası yerine zararı bile olabilir sonuçta yüze her şey sürülmez ama berrak görünüm versin istiyorsan sayfa 70-71 de berrak görünüm veren kremler var onlara da bakabilirsin. Tabi senin kararın canım
ben solutions kremleri tüy yapıyo diye duymuştum o yüzden kullanmaya cesaret edemiyorum pek
Aaa bende o kremden vardı allahtan kullanmamışımsaol
bende tam bilmiyorum kendim kullanmadım birinden duymuştum sadece ama memnun olanlarda var o yüzden kararsız kaldım yanii
Banada hediye gelmişti avondan satıcaktım satamazsam kullanıcaktım ama satamadım
bi arkdaşım kullanıyo 17 yaşında memnun kalmış kremden ama teyzem kullanmış teyzem memnun kalmamış belki yaştan dolayıda olabilir diye düşünüyorum
acaba kullanan var mı bize fikir verebilcek ?? :44:
slm kızlar ben nevsehirliyim aranızda nevsehirde olan yok mu hiç?ha bide hep toplantılara katılıyorsunuz bende katılmak istiyorum ama takip ediyorum nevsehirde hiçolmuyo nden acaba bileniniz var mı?aday töyüm bulduğum temsilci olacaklar hep vazgeçiyo bu ay da sonmuş 1 kişi bulamazsam tö olamıcakmıuşım çok kötü ya çalış çabala bitsin hemen zaten olamazsm tö bırakACAM BU İŞİ ÇOK YORULDUMM sadece tölük için uğraşıyodumm olmucak heraldee
bana cevap verecek kimse yok mu?
gunaydın bayanlar :79:
kızlar cuma günü iade gönderipte iadesi düşmüş olan varmı benimki hala düşmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?