AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar ben k4'ten ne zaman sipariş verebilirim (katalog elimde)? Daha nisan ayında değiliz ya ondan soruyorum ?

Kızlar nasılsınız ? Bugün sırf avonla ilgilendim Saha çalışmasına katıldım , çok yoruldum ama çooookk eylendim ee sizler neler yaptınız??

selammm bana avondan mesaj geldi oğlum okurken silmiş mesaj hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler hıııı mesajda hediye kazanın falan yazıyomuş

kızlar nisn panoramasındaki seri sonu fırstlarının siparişni nisan içinde weremiomuyuz?

Kızlar merabalaar...

Ya ben iade yapıcam ama iade yaparken faturanın tamamını mı vericem, tamamı değilse tam olarak hangi bölümlerini vermem yeterli???

Bir de benim 66.43 lük bi fatura tutarım vardı. Bugün atm den 70 lira olarak yatırdım borcumu . Şu an bakiyem -3.57 görünüyo. Bu benim yatırdığım fazla miktarla aynı ama bu miktarın başında - olması normal mi? Yani bu benim hesabımda alacağım mı var demek? Bi donraki siparişimde bu rakamı düşücekler sanırım di mi?

- olan senin hesabında olan para onlar için eksidir bir sonraki faturada düşer
iade yapacağın zamanda faturada işaretlediğin kısmı göndermen yeterli tabi imzalı bi şekilde.
cuma günü göndermiş olduğum iadem bugün onaylanmış.

selam kızlarrrr sizi çok özledimmmm
öncelikle: ne zaman kadınlar kulübüne girmeye kalkışsam explorer bir hatayla karşılaştı deyip sayfayı kapatıyodu şimdi gene bi deneyeyim dedim ve başardım:) işte burdayım
bugün bu ayki üçüncü siparişimi de verdim hayırlısı:) ve ilk kez tabakları kazandım geldi beğendim ama biraz minick olsun
ayrıca madalyon kolyeyi aldım hoş ama içine foto koymak lazım hangi boyutta yaptırmak lazım bilemiyorum
önümüzdeki aydan da bikaç siparişim oldu çok mutluyum şu anda
ayrıca nemlendiricili rujlara da bayıldım numunesi gelmişti red kiss gelmişti ama ben diğer renklerin de numunesini istedim
magdelana şemsiye istemişti müşterim ama açılırken zorlanıyormuş onu iade edicem
ayrıca gri açılıp kapanan göz kalemim gelirken kırılmış onu da geri göndericem
onyx far bordo die müşterim sipariş verdi ama beğenmedi onu da göndericem
onun dışında bi iadem yok

sizi çokkk özledim Allahım bi daha başıma böylesi dert verme:) inş bağlantımız kesilmezzz

saha calısmalarını nasıl cıkıyorsun canım neler yapıyorsunuz

Canım ilk önce takım öncünle konuş ne zaman nerde yapılacağını öğren sonra buluşma yerine git orda karar veriliyor zaten nerelerde yapacağınız . Sonra biz karalaştırdığımız yere gittik orda stad kurduk 4 kişiydik dönüşümlü olarak caddelerde numune dağıttık kayıt yaptık yedik içtik sohbet ettik tonton amcalar bize çay ısmarladı çook yoruldum ama çooook eğlendim aday tö ler yani bizim gibiler için çok faydalı bir çalışma boş zamanlarımda hep gitmeyi düşünüyorum. tavsiye ederim

aranızda bi tanecik ya bi tanecik şu panoramadaki seri sonu fırsatlarının siparşinin hanga tarihler arasında werildiğini bilen yokmu
lütfen ççooooook acil yardımm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…