pazartesi ya da salı faturalanır carsamba ya da persembe gelir canım siparisindekji fiyatlar katalogl fiyatı.. fiyatlar faturalandıktan sonra değişiyo..
evet canım benimde sorum olacak konu açmak istiyorum nerden ekleyebilirim salı günü kargom gelecek yeni kataloğu eklemek istiyorum danasıl yapacağımı bilmiyorum daha ilk benim için:79:
ya arkadaşlar bu fırsat köşesindeki mineralli ruj var ya cranberry rengindeki o ruj katalogda yok mu ben bi türlü bulamadım. Varsa da hangi sayfadaki ruj bi bilgilendirebilir misiniz beni ? çok beğendim siparişimi eklicem de bi de ordan bakmak istiyorum ne kadarmış fiyatı.
O rujlar birkaç kampanya önce satıştan kalktı.
Cranberry biraz kırmızıya bakan bi renk nette araştırdım bunları buldum.
Makeup Jungle: Avon Lipstick Haul: Smooth Minerals Lipstick Line
Beautynomics – The Economics of Vanity » Blog Archive » Beautynomics Review : Avon Smooth Minerals Lipstick
Tüh ya kalktı mı hoşuma da gitmişti rujlar. Tamam canım benim çok sağol :93:
bilmiyordum canım kusura bakma daha burayada yeni kayıt oldum tamam sabırsızlıkla bekliyorum panaroma sayfalarını biraz fazla koyma ihtimalin var mı?
canım o kataloğu bir kaç gün öncesinden bu konu içinde tamamını paylaşmıştık o yüzden bu kampanya bazı önemli sayfaları ekledim o konuya geçmiş sayfalarda tamamı mevcut arkadşm k-5 i bulmuş sanırım akşama ekleyebiliriz onunla birlikte
benımkıde sevkıyata hazırlanıyor
ılk dakıka gırdım ıncadensegıf set yok kalmamıs sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?