AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok iyi o zaman
fransız leylağını bulamadım :26: geçmiş kataloglarda var sanırım,onun aynı renginde lavantalı var iyice baktım :44: bikaç yerde fransız leylağının kokusunun güzel olduğunu okumuştum

Teşekkürler canım alıcam o halde. Peki çatal bıçakla ilgili bilgin var mı?:93:

bilmiyorum ama ilkşah dı sanıyorum geçen sene çatal bıçak takımı hediye kazandım paslandı küflendi yazmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hatalıysam ilkşah düzeltirmisin cnm:97:

bilmiyorum ama ilkşah dı sanıyorum geçen sene çatal bıçak takımı hediye kazandım paslandı küflendi yazmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba

Ay öyleyse hiç boşuna almaya kalkmim. Bu arada cidden insan avon a başladım mı satıyo yahu. Ben hiç böyle satış yapabilcemi düşünmemiştim bu ay 350 lirayı geçti satışlarım. Bi de okuldan kimseye daha katalog göstermedim düşünün yani. Sınıf 150 kişilik Bu ay nasılsa sattım bayağı artık önümüzdeki ay sınıfa vermeye başlıcam. Elime para geçmiyo çünkü kendi ihtiyaçlarımı karşlıyorum avon dan. Zaten bu da benim kozmetiğe vericem paranın elimde kalmasına sebep oluyo. Hatta dışardan alıcaklarımdan çok daha fazlasını alabiliyorum o parayla. Aayy çok mutlu oldum yahuu :81:

slm kızlarr.kampanya 4te calming effect fondoten için 12 tl denmişş ama bu katalogtan 20 tl lik alışverişş yapana diee eklemişler o durum sadece katalogtaki makyaj bölümü için mi gecerlii, yoksaa katalogtakı herhangı bı 20 tl lık urun için mi gecerlii?? bilen warsaa cevapp atabılır miiiii

Canım hangi kategoriden alışveriş yaptığın önemli değil. Kataloğun tamamı dahil o 20 liralık alışverişe. Katalog içerisinde tüm kategoriler dahil toplam 20 liralık alışveriş yap 12 liraya alabilirsin.

doğru cnm kullanmıorum evlendiğimde ilk 2-3 ay kullandm yemek yerken dilde acı bir metal tadı bırakmaya başladı ve bazı yerleride küfledi

cnm sen temsilcimisn başka bir temsilciden alışveriş mi yapacaksn
eğer temsilci isen katalogtan katalog fiyatı ile 20 tllik alışverişe bir tane fondöten 12 tl ye almaya hak kazanıosun
tabi bunların geliş fiyatları var
eğer başka bir temsilciden alışvveriş yapacaksan 20 tllik alışveriş yapmana gerek yok
temsilci zaten 12 tllik sipariş veremiyor en az 85 tllik girecektir 85 tldede 5 tane 12 tlye fondöten getrtme hakkı oluşuyor sen tek fondöten sipariş edebilirsin
ama yok eğer satıcı ısrarlı olursa illaki fondöten artı 20 tllik bişeyler alacaksın die
almıyorum senden fondöten falan de

Ya ilkşahcıığım deme böyle şeyler. Ben az önce ablama öyle dedim 20 tl lik alışveriş yapınca 12 ye alıyosun dedim Biraz kalleşlik ettim açıkçası şaka bi yana ablam zaten geçiyodu o limiti tabi :93: ama o kampanyalar bizler için çok iyi fırsatlar ben mesela sırf o yüzden madem ucuzmş alcam bikaç şeyi de burdan alim der kesin alırdım

ben temsılcıyım canm.bnm bı arkads 19.90 lık wish of love+duş jeli paketi var ya,ondan ıstedı,bıde yanında o 12 tl lık calmıng effect fondoteni..ya tum kategorıler ıcn gecrlı deılsee fndoten 12 tl ye gelmezse fln dıiyncee o merak etti bnm de kafam karıstıı ondan yazdım buraya

Moisture Seduction ruj alan arkadaşlar rujlar testerlardaki gibi mi çıkıyor yani bazen testerlar daha koyu veya açık olabiliyorda.

Bende siparişimi pazartesi vermeyi düşünüyorum belki gün hediyesi falan olur yani olmaz ya meselaa

cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaret

benimde takip ettigim ürünler var ,bu ürünlerde indirim oldugunu nasıl ögrenecem ben her ay katalogu takip ediyorum

takip ediyorsan ürünlerin fiyatında indirimli olduğu belirtiliyor zaten yarı fiyatına yada yüzde 40 indirim v.s ozaman bekleme hemen al

bu arada avonda hareket başlamış iadelerim düşmüş ama 29 da verdiğim sipariş hala sevkiyata hazırlanıyor :44:
kızlar hiç cumartesi günü kargosu gelen oluyormu?

Son düzenleme:
Ben de dün verdim siparişi ürün stoğu bekleniyo diyor

Bir de bi şey sorucam mesela ürün stoğu bekleniyor yazıyo ya o beklenen ürün stoğunun geldiği oluyo mu hiç Yani benim bundan önce bi kez falan oldu herhalde onda da gelmemişti beklenen stok.O yazı yazınca mutlaka bi şeylerim gelmicek diye korkuyorum da...

Son düzenleme:

ürünün eksik gelmemesi için bekliyorlar yani tamamlıyacaklar o senin başına gelen olay şöyle olmuştur eksik olan ürünlerini yine tamamlamışlardır ama 1 tanesinin ellerine geçmeleri biraz zaman alacaktır ve bir ürün eksik göndermişlerdir kolinin çok geç gelmesinden daha iyidir diye düşünmüşlerdir acaba anlatım açıklayıcı oldumu:44:

Oldu canım sağol. Yani bu durumda bu yazı olunca ürünler genelde elinize eksiksiz geliyor di mi? Ben bi kere böyle bi şey yaşadım onda da eksik geldiği için hep öyle oluyo gibi düşündüm.Saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…