cnm 2 ürünüde severek kullanıyorum inan memnun kalırsın
o zambak kokulu banyo köpüğünden bende yeni aldım inanırmısın tatil köylerindeki o beyaz zambak çiçeklerinin kokusuyla bire bir aynı resmen taze çiçek kokuyor indirim sayfasındaki fransız leylak kokulusuna bayıldım banyoda kendimi leylak ağaçları arasında hissettim
Teşekkürler canım alıcam o halde. Peki çatal bıçakla ilgili bilgin var mı?:93:
bilmiyorum ama ilkşah dı sanıyorum geçen sene çatal bıçak takımı hediye kazandım paslandı küflendi yazmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hatalıysam ilkşah düzeltirmisin cnm:97:
slm kızlarr.kampanya 4te calming effect fondoten için 12 tl denmişş ama bu katalogtan 20 tl lik alışverişş yapana diee eklemişlero durum sadece katalogtaki makyaj bölümü için mi gecerlii, yoksaa katalogtakı herhangı bı 20 tl lık urun için mi gecerlii?? bilen warsaa cevapp atabılır miiiii
bilmiyorum ama ilkşah dı sanıyorum geçen sene çatal bıçak takımı hediye kazandım paslandı küflendi yazmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hatalıysam ilkşah düzeltirmisin cnm:97:
slm kızlarr.kampanya 4te calming effect fondoten için 12 tl denmişş ama bu katalogtan 20 tl lik alışverişş yapana diee eklemişlero durum sadece katalogtaki makyaj bölümü için mi gecerlii, yoksaa katalogtakı herhangı bı 20 tl lık urun için mi gecerlii?? bilen warsaa cevapp atabılır miiiii
cnm sen temsilcimisn başka bir temsilciden alışveriş mi yapacaksn
eğer temsilci isen katalogtan katalog fiyatı ile 20 tllik alışverişe bir tane fondöten 12 tl ye almaya hak kazanıosun
tabi bunların geliş fiyatları var
eğer başka bir temsilciden alışvveriş yapacaksan 20 tllik alışveriş yapmana gerek yok
temsilci zaten 12 tllik sipariş veremiyor en az 85 tllik girecektir 85 tldede 5 tane 12 tlye fondöten getrtme hakkı oluşuyor sen tek fondöten sipariş edebilirsin
ama yok eğer satıcı ısrarlı olursa illaki fondöten artı 20 tllik bişeyler alacaksın die
almıyorum senden fondöten falan de
doğru cnm kullanmıorum evlendiğimde ilk 2-3 ay kullandm yemek yerken dilde acı bir metal tadı bırakmaya başladı ve bazı yerleride küfledi
cnm sen temsilcimisn başka bir temsilciden alışveriş mi yapacaksn
eğer temsilci isen katalogtan katalog fiyatı ile 20 tllik alışverişe bir tane fondöten 12 tl ye almaya hak kazanıosun
tabi bunların geliş fiyatları var
eğer başka bir temsilciden alışvveriş yapacaksan 20 tllik alışveriş yapmana gerek yok
temsilci zaten 12 tllik sipariş veremiyor en az 85 tllik girecektir 85 tldede 5 tane 12 tlye fondöten getrtme hakkı oluşuyor sen tek fondöten sipariş edebilirsin
ama yok eğer satıcı ısrarlı olursa illaki fondöten artı 20 tllik bişeyler alacaksın die
almıyorum senden fondöten falan de
Ayın 28 inde gönderilen siparişlerin genelinde sorun varmış o yüzden verilemiyor kargoya hala sevkiyatta bekliyor ..
cnm her ay çıkıyorda indirimler farklı oluyor herkesin beklediği sevdiği ürünler var onlarda ara ara indirim oluyor birde her ay yeni ürünler çıkıyor bizim sabırsızlığımız işte bundan ibaret
benimde takip ettigim ürünler var ,bu ürünlerde indirim oldugunu nasıl ögrenecem ben her ay katalogu takip ediyorum
Ben de dün verdim siparişi ürün stoğu bekleniyo diyor
Bir de bi şey sorucam mesela ürün stoğu bekleniyor yazıyo ya o beklenen ürün stoğunun geldiği oluyo mu hiçYani benim bundan önce bi kez falan oldu herhalde onda da gelmemişti beklenen stok.O yazı yazınca mutlaka bi şeylerim gelmicek diye korkuyorum da...
ürünün eksik gelmemesi için bekliyorlar yani tamamlıyacaklar o senin başına gelen olay şöyle olmuştur eksik olan ürünlerini yine tamamlamışlardır ama 1 tanesinin ellerine geçmeleri biraz zaman alacaktır ve bir ürün eksik göndermişlerdir kolinin çok geç gelmesinden daha iyidir diye düşünmüşlerdir acaba anlatım açıklayıcı oldumu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?