AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar clearskin kil maskesini kullanan var mı benim cildim yağlı ve hassas kil yağlı ciltlere iyi gelir ama bu ürünü hiç kullanmadım nasıl acaba

kızlar clearskin kil maskesini kullanan var mı benim cildim yağlı ve hassas kil yağlı ciltlere iyi gelir ama bu ürünü hiç kullanmadım nasıl acaba

canım ben kızım için sipariş verdim yarın elimde olur inşallah eğer o zamana kadar almazsan bi kaç güne kadar yazarım sonucu

selen clearın kil maskesini geçen seneden beri kullanırım benimde t bölgem yağlı hiç sorun yaşamadım çok memnunum tavsiye ederim çok gzl temizliyor cildi

arkadaşlar banada geldi boya katoloğu ile ilgili msj ben tam sipariş grcektim 2 nisanı bekleyim bari bu arada avon ürünlerinin resmini nereye ekliyrsunuz link verir msnz çatal bıçak takımına ulaştım 400 küsür oldu gzl mi dye merak ettm

daha önce birkaç defa kargom cumartesi günü geldi
evet sanki bir kezde bana cumaretesi gelmişti inş gelir
Bana şimdi geldi ilksahcım :) 2nisan 9 mayıs arasında Allahtan şipariş vericem Görürüz katalogu bari :)
bende o ara yine sipariş vericem ama herkeze gelmesi lazım deyilmi saç boyası bu kolay kolay almazlar yani:126:

evet sanki bir kezde bana cumaretesi gelmişti inş gelir

bende o ara yine sipariş vericem ama herkeze gelmesi lazım deyilmi saç boyası bu kolay kolay almazlar yani:126:

Biz ekleriz gene canım Eğer göndermezseler zaten ilksah ekledi gördünmü geçmiş sayfda başka bi ülkenin sitesnden buldu.

Biz ekleriz gene canım Eğer göndermezseler zaten ilksah ekledi gördünmü geçmiş sayfda başka bi ülkenin sitesnden buldu.

hayır sağolsun ilkşah eklemişte diyorumki herkesin eline geçmesi lazım zaten k6 da örnek ürünlerde çıkar :)

ilkşahçım emeğine sağlık renkler güzelmiş özellikle sarılara bayıldım :79:

avonun sac boyası açılımı güzel de ben giyim ya da mutfak arac gereç kısmında bi gelişim bekliyodum avondan yurt dısı katalogundaki gibi.. artık müsterilere degisik bir sey sunmak lazım her ay da allık rimel ruj alınmıyor ki bi süre sonra müsterilerimiz alacak bir seyim kalmadı herseyim tam diyor..

İlkşah'cım katalog için teşekkürler bence bu boyalardan satılır gibime geliyor.

Bu arada iyi ki daha sipariş girmemişim pazartesi girecektim banada gelir herhalde boya kataloğu bu arada avon boya işine baya sıkı sarılmış gözüküyor baksanıza kaç kampanya öncesinden boya kataloğunu temsilcilerine gönderiyor efferin avon'a

canım ben kızım için sipariş verdim yarın elimde olur inşallah eğer o zamana kadar almazsan bi kaç güne kadar yazarım sonucu

Cumartesi gelir mi ki acaba? Bu avon hafta sonları çalışmıyo güya ama pazar akşamları da siparişleri falan faturalandırıyo cumartesi de kargo geliyo. Nasıl oluyo kızlar bu ben bi şey anlamadım:44:

Saç boyları iyi hoş da nasıldır ki acaba önemli bi şey saç boyası dandikten bi şeyse eğer rezil oluruz vallahi tüm müşterilere

cnm hafta içi çalışıyor birde kampanya açıldığı ilk hafta sonu ek elemanları çalıştırıyorlar bende bir ara başvuracaktım bunun için faturalandırma işine ama gece yarılarına kadar çalışıyormuşlar
birde yurtiçi kargo cumartesi çalıştığı için avon cuma kargoya veriyor ondan çıkıyor iş artık cumartesi yurtiçi kargo çalıştığı için teslimat yapıyorlar cnm

Aaa hiç bilmiyodum canım sağol valla. Ben perşembe akşamı sipariş verdim bugün ürün stoğu yüzünden akşam faturalandırıldı. Acaba kargoya verilmiş midir ? Keşke verilse yaa çok sabırsızlanıyorum ben, haftaiçi de evde olmıcam. Verilmiş olabilir mi ki canım benim hiç fikrim yok sen yine daha deneyimlisin.

canım verdiğim linkin sonuna başında 0 olacak şekilde temsilci numaranı yaz verilmişse yarın gelir

Gnderi Raporlar

Kızlar bir de bu avon un makyaj temizleme losyonları nasıl acaba? Almak istiyodum ama dışardan hep kötü yorumlar okudum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…