AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Oldu canım sağol. Yani bu durumda bu yazı olunca ürünler genelde elinize eksiksiz geliyor di mi? Ben bi kere böyle bi şey yaşadım onda da eksik geldiği için hep öyle oluyo gibi düşündüm.Saol canım.

evet böyle olunca ben seviniyorum çünkü ürünlerim hep eksiksiz geldi yani şimdiye kadar:)

kızlaar kargom bugün yola çıkmış hiç böyle olmamıştı eee şimdi pazartesimi geliyor yarın gelirmi yani cumartesi günü hiç cumaya denk getirmemiştim gecikme olunca böyle oldu:44:

ürün stogu bekleniyor diyor.kolim pazartesinden önce çıkmaz sanırım

Az ön ce müşteri hizmetlerini aradım. Ürün stokları bugün akşam 4 e kadar beklenecek eğer elimize ulaşmazsa bu akşam faturalandırılıcak siparişler dedi. Muhtemelen senin de öyle olur canım. Pazartesi en geç ise salı gelir dedi konuştuğum kişi. Bu arada Ultra color rich ruj - pout rengi için ürün stoğu bekleniyomuş şu fırsat köşesindeki bilginiz olsun...

daha önce birkaç defa kargom cumartesi günü geldi

avon saç boyası çıkarmış kızlarrr geldimi sizede msj

kimseye gelmedimi kızlar yaaa bana 5 tane msj geldi birsürü şey yazmışlar sadece msj gelen temsilciler 2nisan -9 mayıs arası sipariş verenlere renk kataloğu gelecekmiş

kızlar bir sey sorucam elimde 120 tl lik iade var ve bu ara siparis girmicem iadelerimi nasıl gönderebilirim kargoya da para ödemek istemiyorum. komsularımdan avon yapanları buldum ama onlarında bu ara siparisi yok ne yapsam bilemedim

kızlar avonun boyasının olduğu katalog kapağı biraz daha araştırırsam renk kataloğunuda bulurum

kızlar renk aktaloğunu yüklüorum birazdan

sAYIN AVON YETKİLİLERİ SİZE SESLENİYORUM SADECE MESAJ GÖNDERDİĞİNİZ TEMSİLCİLERE KATALOG GÖNDERECEKMİŞSİNİZ AMA BENDEN KAÇARMI BAKIIINN BURDA HERKESE YAYINLIYORUM

çarşamba gönderdiğim iade hala ulaşmamış avona. borç gözüküyo şimdi offf

niye kimse birşey yazmıyor kızlar yaaa fikirlerinizi paylaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…