- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
Oldu canım sağol. Yani bu durumda bu yazı olunca ürünler genelde elinize eksiksiz geliyor di mi? Ben bi kere böyle bi şey yaşadım onda da eksik geldiği için hep öyle oluyo gibi düşündüm.Saol canım.
ürün stogu bekleniyor diyor.kolim pazartesinden önce çıkmaz sanırım
daha önce birkaç defa kargom cumartesi günü geldievet böyle olunca ben seviniyorum çünkü ürünlerim hep eksiksiz geldi yani şimdiye kadar:)
kızlaar kargom bugün yola çıkmış hiç böyle olmamıştı eee şimdi pazartesimi geliyor yarın gelirmi yani cumartesi günü hiç cumaya denk getirmemiştim gecikme olunca böyle oldu:44:
avon saç boyası çıkarmış kızlarrr geldimi sizede msj
kimseye gelmedimi kızlar yaaa bana 5 tane msj geldi birsürü şey yazmışlar sadece msj gelen temsilciler 2nisan -9 mayıs arası sipariş verenlere renk kataloğu gelecekmiş
kimseye gelmedimi kızlar yaaa bana 5 tane msj geldi birsürü şey yazmışlar sadece msj gelen temsilciler 2nisan -9 mayıs arası sipariş verenlere renk kataloğu gelecekmiş
kızlar renk aktaloğunu yüklüorum birazdan
sAYIN AVON YETKİLİLERİ SİZE SESLENİYORUM SADECE MESAJ GÖNDERDİĞİNİZ TEMSİLCİLERE KATALOG GÖNDERECEKMİŞSİNİZ AMA BENDEN KAÇARMI BAKIIINN BURDA HERKESE YAYINLIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?