AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Çok saol canım. Peki 15 ml mi?

diğer sayfaya bubble bath beyaz zambak yüklenmişte,kokusu nasıl acaba?gerçekten çiçeksi mi kokuyor
geçen ay ki katalogdan incandessence parfümümü kullanıyorum,çok güzel kokusu var,kalıcı üstelik ben çok beğendim

kızlar bu ruj hediyesinde verilen elivia saat

ımm bnmde 2adet ruj kaldı 8tane sattım şuana kadr sanırm bnada gelick bu saatten canım kordonu panoramdki kdr altın sarısı değilmi ?sanki açık çıkmş beyaz gibi çekimden mi kaynaklanıç acep

ımm bnmde 2adet ruj kaldı 8tane sattım şuana kadr sanırm bnada gelick bu saatten canım kordonu panoramdki kdr altın sarısı değilmi ?sanki açık çıkmş beyaz gibi çekimden mi kaynaklanıç acep

yok cnm kremmiş gerçekten ben çekmedm bu fotoğrfı ama gelen arkadşlarım beğenmemiş krem olduğu içn herkese krem gönderilmiş

yok cnm kremmiş gerçekten ben çekmedm bu fotoğrfı ama gelen arkadşlarım beğenmemiş krem olduğu içn herkese krem gönderilmiş

Tamam canım tşkr ederim. Evt krem hoş durmuyor gerçekten bende satarım o zmaan alan olursa.

Kızlar bu saat için uğraşmalımıyım yoksa başka yerden mi alıyım ?? Sizce??

Kızlar bu saat için uğraşmalımıyım yoksa başka yerden mi alıyım ?? Sizce??

25 tlye satıolar gittgdyrda kızlar biraz pazarlıkla 20ye falan bırakılır bende almayı düşünoyrdm krem olduğunu görünce vaz geçtm onun yerine başka marka saat alırm

o zambak kokulu banyo köpüğünden bende yeni aldım inanırmısın tatil köylerindeki o beyaz zambak çiçeklerinin kokusuyla bire bir aynı resmen taze çiçek kokuyor indirim sayfasındaki fransız leylak kokulusuna bayıldım banyoda kendimi leylak ağaçları arasında hissettim

Son düzenleme:
evet cnm siyah noktam hiç kalmadı desem yeridir cildim resmen parlıyor:))

HArika sipariş verdim bile tatlım sağol

gelince fotosunu eklermisn canm bnde çok kararsızım almak istyrm ama nasıl bişey die merak edyrm.

O kendi objektiflerimizden avon ürün fotoları konusunda var canım. Toz pembe, gül şeklndeki çantayı diyosn yanılmıyorsam, eklenmiş o konuda, son sayfalarda bulubilirsin.

Son düzenleme:

Evet baktım eklenmiş tşkr ederm canım :)

selam kızlar.sonunda kaçın kaçın siparişimi verebildim 10 katologa bli baliss parfumda indirimdeymiş onuda verdim.kokusu güzeldir umarım.ilkşaha soracaktım sözde unuttum dün 125,yıl partisi yüzünden siparişler gecikecekmi demiştiniz bana mı öle geldi

Az önce tekrar sipariş girdim 350 yi de geçtim ama çatal bıçak takımı için 10 katalog sipariş vermedim. Benim işime yaramaz ama acaba versemiydim dedim. Güzelse annem için alırdım. Nasıl o çatal bıçak resmi eklenmişti ama nerde ki acaba. Alanlar bi bilgi verebilir mi nasıl olduğu hakkında belki sabah avonu arar katalog ekletirim.

Avon care in dudak için olan nemlendiricisini alsam diyorum nasıl hiç kullanan var mı acaba? Bir de clearskin siyah noktlar için maske alıcam. Bunları kullananlar varsa yorum yapabilirler mi acaba?

cnm 2 ürünüde severek kullanıyorum inan memnun kalırsın

Ayın 28 inde gönderilen siparişlerin genelinde sorun varmış o yüzden verilemiyor kargoya hala sevkiyatta bekliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…