ben sassy swirls vanilla bean odunsu kokulu kalem parfüm aldım örnek ürünlerden pekte küçük deyil boyu 15 cm falan cnm genişliği parmaktan kalın kokusu harika bir iki güne kadar mor olanıda gelecek bakalım onun kokusu nasıl
(boyunu ölçtüm canım 12 cm imiş :))
Çok saol canım.Peki 15 ml mi?
kızlar bu ruj hediyesinde verilen elivia saat
dudak için olan nemlendiriciyi hiç almadım ama clearskin maske yeni altım çok güzel yalnız siyah noktalar için olan tonik benim cildimde harikalar yarattı hala gözlerime inanamıyorum ama solutions ageless accolade gündüz ve gece birde haftada 2 kez niht gold emulsion simli gece kremini kullandım bunların hangisi yaptı bilmiyorum ama eşim bile diyor senin yüzünde bir berraklık ve beyazlık var şu yaptığın maskelerden banada yaparmısın diyeelim sürekli cildimde çok düzgün ve parlak oldu ama hergün bıkmadan usanmadan bunları kullandım ..
Süper o zaman kesinlikle alıyorumBu arada o harikalar siyah noktalarda da gerçekleşti di mi yani Dirilik berraklık solutions ve gol emulsion night cream den olmuştur muhtemelen zaten gold emulsion çok iyi bi krem solutions serisini de çok seviyorum ben
ımm bnmde 2adet ruj kaldı 8tane sattım şuana kadr sanırm bnada gelick bu saatten canım kordonu panoramdki kdr altın sarısı değilmi ?sanki açık çıkmş beyaz gibi çekimden mi kaynaklanıç acep
yok cnm kremmiş gerçekten ben çekmedm bu fotoğrfı ama gelen arkadşlarım beğenmemiş krem olduğu içn herkese krem gönderilmiş
Kızlar bu saat için uğraşmalımıyım yoksa başka yerden mi alıyım ?? Sizce??
şu pembe güll çantadan sipariş verdim
hemde geliş fyatına
evet cnm siyah noktam hiç kalmadı desem yeridir cildim resmen parlıyor:))dudak için olan nemlendiriciyi hiç almadım ama clearskin maske yeni altım çok güzel yalnız siyah noktalar için olan tonik benim cildimde harikalar yarattı hala gözlerime inanamıyorum ama solutions ageless accolade gündüz ve gece birde haftada 2 kez niht gold emulsion simli gece kremini kullandım bunların hangisi yaptı bilmiyorum ama eşim bile diyor senin yüzünde bir berraklık ve beyazlık var şu yaptığın maskelerden banada yaparmısın diyeelim sürekli cildimde çok düzgün ve parlak oldu ama hergün bıkmadan usanmadan bunları kullandım ..
Süper o zaman kesinlikle alıyorumBu arada o harikalar siyah noktalarda da gerçekleşti di mi yani Dirilik berraklık solutions ve gol emulsion night cream den olmuştur muhtemelen zaten gold emulsion çok iyi bi krem solutions serisini de çok seviyorum ben
diğer sayfaya bubble bath beyaz zambak yüklenmişte,kokusu nasıl acaba?gerçekten çiçeksi mi kokuyor
geçen ay ki katalogdan incandessence parfümümü kullanıyorum,çok güzel kokusu var,kalıcı üstelik ben çok beğendim
evet cnm siyah noktam hiç kalmadı desem yeridir cildim resmen parlıyor:))
gelince fotosunu eklermisn canm bnde çok kararsızım almak istyrm ama nasıl bişey die merak edyrm.
HArika sipariş verdim bile tatlım sağol
O kendi objektiflerimizden avon ürün fotoları konusunda var canım. Toz pembe, gül şeklndeki çantayı diyosn yanılmıyorsam, eklenmiş o konuda, son sayfalarda bulubilirsin.
Avon care in dudak için olan nemlendiricisini alsam diyorum nasıl hiç kullanan var mı acaba? Bir de clearskin siyah noktlar için maske alıcam. Bunları kullananlar varsa yorum yapabilirler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?